5 Поради, щоб позбутися від лаціни

Зміявшись після тривоги протягом декількох годин, відкласти все до завтрашнього дня, робити речі навколо, і здивувати при відсутності хороших результатів. Чи знає хтось? Я знаю тебе. Але прийміть обставини і те, що ознить вас не варто. Нехай фраза: «мама ріє!»

Так, кілька порад про те, як позбутися від лінь і змінити життя для кращого.

1,1 км Проаналізуйте його. Перед тим як почати працювати на будь-який момент, ви повинні визнати, що ви плануєте працювати. Не всі готові визнати, що він ледачий в житті або ледачі в цій або іншій області, але для того, щоб побачити зміни, вам спочатку потрібно розповісти правду про свої мінуси і про вас.

2,2 км Встановити ціль. Важливо встановити мету. Наприклад, усуньте звичку відкидання речей і лежачи ставити їх вчасно. Або, за шість місяців, навчайтеся грати в гітару, дізнатися іноземну мову на наступний літній період, або навчати себе бігти в парку щодня. Кожна людина має свої цілі, мрії та бажання, але затишність відштовхує наші мрії протягом тривалого часу або не дозволяє їм прийти до себе. Якщо ви не погоджуєтесь з лізією, ви перейдете свої мрії і цілі далі від себе.

3. У Мотивувати себе. Що надихає вас позбутися від шкідливих звичок і змінити спосіб життя? Кожен готовий рухатися вперед з власних причин, але важливо розуміти, чому ви це робите. Дізнайтеся мову для того, щоб стати кращим спеціалістом у своїй діяльності і отримати просування. Користь для куріння має хороші результати у спорті та піклуються про здоров’я. Або це буде навчання, щоб бути хорошою домогосподарка для вашої сім'ї в майбутньому і так далі. Результати надихають. Поява вашого життя без цієї або тієї звички, ви вже допомагаєте собі позбутися від того, що вам заважають до мети.

4. У Шукайте однодумців. «Давайте мені, хто ваш друг і я розповім вам, хто ви – це добре відомо, і це також допоможе вам по дорозі. Коли ви оточені людьми, які підтримують вас і ваші прагнення, це набагато простіше рухатися і позбутися від зайвих спокус. Не обов'язково сидять з вами, хоча це чудово. Але якщо ви взаємодієте на форумах, з колегами або читати спеціальну літературу, вона також надихає і підтримує вас.

5. Умань Не хвилюйтеся. Взяти зміни або страх, що ви не зможете дійсно руйнувати своє життя. Багато хто готовий змінити щось, почати жити з нуля, кинути паління і катання на лижах, почати водіння автомобіля і так далі, але страх, що це не буде працювати або щось не буде так легко, як ви уявляли, затіняє свою мрію. Не дайте страху, щоб зробити життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До нас, що життя ми будемо в день, рік або двадцять років. Наші звички формують наше майбутнє, скидають всі звичаї і страхи, і зробіть крок до зміни. Ви підкорите лінь або лінью – ви. Ви вирішили, хто завоить цю битву.

Автор: Анна Шатрова

Джерело: lifelife.ru

Джерело: /users/4