Ваша шкіра є позачерговою нервовою системою.

Десять переваг дають аблюція: чіткість розуму, свіжість, життєрадісність, здоров'я, сила, краса, молодість, чистота, приємний колір шкіри і увагу красивих жінок. аюрведа

Теплі водовідведення і емульсії, холодні ванни зміцнюються, темпи і сприяє здоровому розвитку організму. 浜у 涓 蹇

Коли ми душ або ванна, що ми чистимо спочатку? Шкіра. Що таке орган? Які його завдання? Що відбувається в організмі людини, якщо шкіра не справляється з ними?

Слово приймає шкіру

Я не важка оболонка, денотація меж фізичного тіла і захист внутрішніх органів від агресивного впливу зовнішнього середовища. Перш за все, я зв'язок між зовнішнім і внутрішнім, між зовнішнім світом і всіма органами і системами тіла. Я спілкуюсь безпосередньо з зовнішнім світом і надаю мозку інформацію про стан через спеціальний інформаційний канал – дотик. Для людей, які є сліпими та глухими, цей канал взаємодії з світом стає особливо важливим.

У мене дуже тісні зв’язки до центральної нервової системи: на ранніх стадіях утворення ембріону у вугрі ми є одним (шкіра, нерви і мозок ембріону розвивається з одного проростка листя, ектопом), і залишаються взаємопов'язані і взаємозалежні протягом усього життя людини.

З навколишнього простору я малю не тільки інформацію, але і киснем, і тому я повноцінний респіраторний орган.

Я також активно допомагає ниркам у своїй благородній роботі для очищення організму. Вузькі судини доводять до мене від своїх глибин розчинних речовин і газів, які стають непотрібними і іноді небезпечними. Через поту і сальні залози, а також найменші пори на всій поверхні, вуглекислий газ, аміаку, йод, бромін, азотні вироби (уреа), сіль і т.д. виділяються назовні.

Особливо помітною є моя допомога ниркам при хворобі, коли організм переважають декальними процесами і кількість шкідливих речовин неймовірно підвищується. Ви помітили, що хвора людина потіє багато і його піт має характерний запах.

Але я не тільки допомагає організму позбутися від захворювання якомога швидше. Я намагаюся не пустити його на всіх, виготовляючи речовини, які шкідливі для «непросвітлених гостей». Саме тому я називався «програвачом мікробів».

Але я можу тільки ефективно взаємодіяти зі світом—відчуттям, диханням, очищенням, захистом—Коли я чистий, тобто при підключенні каналів є безкоштовними і відкритими. Потім весь організм вільний і відкритий - безкоштовно від зайвих і шкідливих і близьких до необхідного і корисного. Я працюю в режимі «нехай нічого не виходить», а тіло виділяється від життєздатних речовин і енергій, поодинці з власним внутрішнім брудом.

У цьому випадку органи, які очищають організм від токсинів (кіднів, печінки, легенів, лімфовузлів, кишечника), опадають додаткове навантаження, яке не може впоратися. В результаті виникає відмова в роботі всіх інших органів і систем, безпосередньо при очищенні не пов'язаних. А внутрішній хаос росте як сноуборд.

Слово приймає воду

Я просто відсмажений бруду від поверхні шкіри, особливо ефективно з мийкою.

Але в той же час... В крові, що протікає на поверхню шкіри, приносить його відклади внутрішнього бруду, а пори і протоки залоз, що виводяться з бруду, активно знімають її з організму. Масаж численних біологічно активних точок, розташованих на шкірі, живить нервову систему (в тому числі мозку), а також всі внутрішні органи (вчитель яких має свою «презентацію» на шкірі), стимулюючи і гармонізуючи їх. І мій здавалося б, суперфіціальна дія виявляється глибоким і цілісним очищенням всього організму.

Який тип процедури ви віддаєте перевагу вашому бізнесу. Головне - настрій для очищення і маленької фантазії. Не приймаємо душ або ванну чисто механічно. Уявіть, що разом зі скупченою грязею протягом дня, я відмив від вас фізичну і психологічну втому, біль, роздратування, і ви обов'язково відчуєте рельєф і стрибок сил.

Ось два перевірені та ефективні методи очищення води.

Контрастні процедури

Повільна гаряча і холодна вода, направляючи потік крові на шкіру, потім до внутрішніх органів, сприяє кращому промиванню всіх непотрібних і відмінно просуває судини, роблячи їх більш еластичними і прохідними.

І контрастний душ або ванна, і просто гаряча ванна рекомендується закінчити холодною водою. З тривалої дії тільки гаряча вода не загартує шкіру, але залишивши пори відкритими і судини, занурюють, робить її більш чутливим до холоду. Холодна вода, на відміну, закриває пори і зміцнює шкіру.

Вода холодна

Це надзвичайно ефективний спосіб очищення фізичного і особливо енергетичного тіла. Японія та Тибет практикують монахи. У нас є важливий елемент чудової системи здоров’я П.К. Іванов. Головний стан - швидкий і різкий ефект холодної води (холодильник, краще) на всьому тілі одночасно. Можна зануритися в ставку вниз, можна стояти під водоспадом, але найдоступніші просто залити відро або тальвіс. (Жіночий ефект слабкий, тому що струмені води встигнуть розігріти.) Після короткочасного холодного опіку виникає відчуття тепла, і з ним всі симптоми пробудження (його, активність, легкість, гнучкість і т.д.). І саме те ж пробудження відбувається в той момент і в межах тіла. Постачання крові до органів і тканин і видалення відходів різко підвищується, а інтенсивна реставрація неспроможних структур починається в місці вільного від забруднень.

Але люди давно помітили, що не тільки відновлює судинну порожнину і нормалізує кровоплин. Головний ефект дуже холодних зношень в першу чергу впливає на енергетичний організм, який також має власні судинні канали. А їхню потенцію безпосередньо впливає на енергію благополуччя, і звідси фізичне здоров'я тіла. Люди, які здатні зцілення енергетичного тіла бачити його форму і розмір, відновлений після заливки, потік енергії відновлюється, загоює рани. І, в результаті стимулюються процеси регенерації клітин і органів фізичного тіла.

Кілька корисних порад

1,1 км Не боятися хворіти! Якщо ви боїтеся, використовуйте інший спосіб очищення водою, хороший вибір широкий.

2,2 км Перед заливкою добре прогріваємо тіло. У вас є гаряча ванна, але краще з вправами. В іншому випадку ваше тіло буде боїться, і дозування буде неефективним, або навіть шкідливим.

3. У Підібрати голову.

4. У Після дозування не можна протерти самостійно, але приймати (попередньо в активному русі) повітряну баню. Натуральна сушка позитивно впливає на шкіру.

5. Умань Не лікуйте дозування як неприємний, але необхідної процедури («Я буду терпіти, це буде краще». Зроби себе з радістю, але без фанатизму. Послухайте себе - якщо ваше тіло відчайдушно резистентно, пропустіть "сесію".

Я знову повторю: очищаючи себе водою, ми постійно, щоденне відключення себе і світу навколо нас.

У біографії Леонардо da Vinci описав такий випадок: хлопчик, який на свято зображував золотий вік, розписаний золотою фарбою, а потім в ірмоіль забули змивати. Дитина загинула, тому що він припинив дихання.

Площа шкіри 1.5-2 м2. Загальна вага 2-3 кг. На поверхні шкіри є 2 млн потових залоз і близько 250,000 сальних залоз.

Водні процедури багаторазово підвищують чистоту шкіри. Отже, чотиригодинне перебування в лазні з температурою комфорту замінює одну сеанс гемодіалізу (інтраренальна кровоочистка за допомогою штучного пристрою нирок).

За підрахунками американського мікробіолога Т. Розбері, на поверхні тіла діють 15 мікробів трильйону. Тільки чистий, здоровий, вологий, еластична шкіра може успішно протидіяти таким масивним напліччям.

Муд на шкірі людини містить, звичайно, зовнішній компонент (наприклад, вуличний пил), але в основному продукт власного «виробництва» – секрети сальних і потових залоз і відмерлих клітин (солодкий епітелій). Ці «продукції» не тільки неприємні запахи і забивають пори і протоки залоз, вони також «засмоктують морсел» для мікробів.

Закон антагонізму в кровообігі Дастра і більше: холодні процедури звужують судини шкіри і розширюють судини черевної порожнини. Теплий, навпаки, розширити судини шкіри і звужувати судини черевної порожнини.

Довгий вважав, що вода дає життя, молодість, мудрість і безсмертність. У примітивних культурах часто використовуються при цілющих обрядах. Черке індіанці, наприклад, кладуть поранені в воді, дозволяючи їм протікати воду.

Перша інформація про лікування води прийшла до нас з індійського епіка Ригведи (1500 до н.е.). З Єгипту метод водного лікування був переданий до Греції Пітагорасом, і лікар Ашлепіде в Рим.

У медичній бані Авіпенни також згадується як засіб лікування.

Під час Середньовіччя, гігієнічні процедури, пов'язані з водою, були відхилені як демоніка. Наприкінці XV століття Королева Ісабела Кастиля Іспанії приймала, що в її всьому житті вона купала тільки двічі: на народження і на її весілля день. Луїс XIV видала спеціальний декрет, в якому був прописаний при відвідуванні суду, не запасаючи міцних духів, щоб їх аромат подавав стейку тіла і одягу.

У XIX столітті застосування лікувальних водних процедур досягло безпрецедентного масштабу. Не було без куріозності. Наприклад, пацієнти були інструктовані потіти в лазні протягом 10 днів поспіль; пити до 80 склянок мінеральної води в день; перебування в басейні не тільки в день, але і вночі. А для диверсифікації такого тривалого перебування в воді, плаваючі столи з закусками розміщені в басейні.

Чиста шкіра є необхідною умовою для фізичного здоров'я. Протилежне: будь-яке порушення роботи внутрішніх органів впливає на стан шкіри. Довгий був основою для діагностики захворювань. При діагностиці увагу приділено кольору шкіри і наявності висипань, прищів, веснянок, кролів, бородавок, сухості, подразнення. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.newacropolis.ru/magazines/6_2005/voda/