Три речі, які я не маю.

Три речі, які я не маю.

1. Телевізор.

2. Кредитна картка.

3. У Автомобіль.

Люди часто здивовані, щоб почути, що я жити без телевізора, не використовуйте кредитну картку або приводу автомобіля. І я часто поясню, що це відсутність цих речей, що робить моє життя більш комфортним і (b) продуктивним.

Найлегший спосіб роз’яснити не схожий на телебачення. Цей Сатан-бокс є не тільки великим таймером часу, але і потужним інструментом для фольги. Не тільки те, що телевізор вкрасивий час неприпустимо - якби вони хотіли дивитися п'ять хвилин новин, і є мультфільм, і є інтерв'ю, і є смішний фільм ... а потім з ранку прийшов. Зомбі коробка також відволікає вас від власного життя до життя когось ще - і в результаті чим більша інтенсивність емоцій у багатьох глядачів не викликані своїми успіхами на роботі, а не їх дружиною і дітьми, але чи має Юан Педрило?

Телевізор також надає вам кінну дозу негативності та потужну зарядку песимізму – адже всі новини зосереджені в основному на поганому або дуже поганому. І, нарешті, і найгірше з усіх, перегляд телевізора сприяє розвитку так званого «затискного мислення», в якому людина не може тримати увагу на щось довше, ніж пара хвилин – що, як ви можете бачити, як зменшити здатність вчитися, так і повністю відхилити аналітичний розум. І навіть кіно та освітні програми, для яких варто звернути увагу на телебаченні, неспішно і потворно фрагментовані рекламодавцем. До того, як ви встигли зосередитись на сюжеті, у вухах вибухнула гістерична стеля: «Маша скидання з Сашю!» Чи буде Паша для Даша? Дізнайтеся про це в програмі «Дур за скло – 2»! Тепер для колодок. . . ?

Я вирішив дати кредитні картки один раз і протягом всього 20 років тому, коли я побудував правильні фінансові звички. Існує три причини. По-перше, я принципово проти життя в борг – і не тільки тому, що це коштує набагато більше життя на власній. По-друге, дуже важко контролювати витрати, тому що ви постійно повинні тримати записи, скільки грошей витрачається на картку, але ще не був вилучений з рахунку - і якщо ви не це зробити, легко перейти в червоний. І, по-третє, при сплаті з картою, що входить до складу грошей, простіше психологічно і, в результаті гроші швидко і бездумно - як дослідження американських експертів показують, коли ви відмовтеся від кредитних карток, витрати сім'ї знижуються на 25-35%.

Звісно, сьогодні я вже не живу на заслуговуванні доходи студентів-іммігрантів, які прийшли в країну з $30 в кишені. Ми вже добре налагоджені фінансові звички. Так, в основному, я можу дозволити собі отримати кредитні картки. Але я просто не бачу необхідність.

р.

Найдовша частина пояснює автомобіль. З одного боку, річ, я вдома, і я не їздив багато. Але важливіше, я не хочу витрачати час на роботу водія. Якщо я мав подорожувати з Haifa до Тель-Авіва, я міг їздити в годину, обертаючи бараку і зануритися в трафікі, або я можу приїхати в годину і половину автобусом або поїздом, спокійно працювати на ноутбуці або читати книгу і зробити чеки.

Про те, що я прочитав про сотні професійних книг в рік частково тому, що я прочитав на автобусі, поїзді або літаку. Так для мене краще витрачати трохи більше часу на дорогу, але це більш продуктивно, ніж це, щоб приїхати швидше і витрачати весь час на непродуктивну роботу. Щоб бути чесним, це набагато важче для мене зрозуміти, що Московіти, які гордо говорять про те, як вони витрачають три години на день в торгах радіо, ніж це для них, щоб зрозуміти, що я не. Я колись купив машину для моєї дівчини, але я навіть не навчився їздити. Ну, якщо я поспішаю, що не часто, я завжди можу прийняти таксі, тому що в Ізраїлі це п'ять хвилин, не сорок.

Інколи Я попросив, якщо відсутність цих речей в житті викликає дискомфорт. По-перше, це іноді викликає - але всі такі випадки в рік можна розраховувати на пальцях. Наприклад, я не можу забронювати квитки онлайн, і я повинен піти в туристичний агент з готівкою в кишені. Або подивитися деякі шоу, я повинен відвідати когось, хто має телевізор. Але в цілому переваги набагато більше дискомфорту.

Звісно, я не заохочую вас слідувати моїм прикладом і змінюватися від автомобіля до автобуса, або вирізати кредитну картку навпіл і повернути її до банку (хоча це буде корисним для деяких). Однак я хочу, щоб ви могли позбутися від вашого життя – отримав більше від нього, ніж втратити його.

Комп'ютерні ігри? Форуми Текстизація? Спирт? Капучіно з сумкою? :)

Що ви думаєте, що ви повинні бути краще без?

Джерело: snob.ru

Джерело: /users/1077

Категории

Смотрите также

Новое и интересное