Де отримати міцність для зміни

Відомо, що все на основі енергії. Наша життєва життєрадісна здатність діяти і думати, таким чином, рівень вільної енергії в організмі. Так як ви впливають на рівень?

Класична відповідь фахівців: вода, дихання, харчування та регулярна фізична активність.

Ми обов'язково робимо право (докладніше, їсти якісну їжу, дихати глибоко і вправо) і тіло «побачити», даючи нам потужну швидкість внутрішньої міцності і бажання рухатися гори.

Зараз я відповідально заявляє, що практикуючий не є-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e Це важлива частина життя, щоб краще почуватися і почати процес зміни. Це крок до здорового стандарту життя, але ключ до джерела внутрішньої міцності і приводу знаходиться в іншому місці.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Протягом тривалого часу я навчаю різні підходи та практики у сфері енергетики. Я не буду сказати, що я спробував багато особисто, але я маю досвід. Що завжди налаштовує мене активне спостереження. Шаблони в стилі року людина є практикуючим або двадцятьм, він має освіту або ні, чи досягається він щось в звичайному розумінні або ще попереду мене - все це менш цікавим для мене, і що дійсно приваблює - це блиск в очах тут і зараз внутрішній привід, заряд зсередини. Є люди, які світяться. Ви досягнете їх. І ви можете бути помірно здоровими, добре виглядають, але все ще залишаються повністю дерев'яні всередині. Немає сили, не сила, ні ліфтинг від таких очей через.

Я активно спостерігався як практиків (йога, енергетичні практики, сира їжа, вегетаріанство, медитація, що робить нічого на островах) і творців (бізнес, проекти, творчість, навчання (так само йога, практика), а також себе в різних періодах життя, і ви знаєте, я хочу розбити цей висновок так, що ви обов'язково почуєте:

Зміцнення причини

Один день, це простий, але не так явний відповідь буквально скаже мене з його присутністю.

Якщо ви не хочете витрачати свою владу, ви не знайдете його.

Я думаю, що це захисна функція тіла. Де ви поставите сильний заряд? Самоімоляція від самодобрату? Потужність (або вищі рівні енергії) потребує прикладного виходу.

Чим більше масштабів бачення себе і внеску до світу, тим більше енергії.

Чи є люди, які, як правило, далеко від способів збільшити енергію і не відходив їх ентузіазм і ентузіазмом, помітили? Точка не так багато в практиках (що дуже добре, але, знову, недостатньо), але в регулярному використанні отриманої енергії.

Нехай буде зрозуміло, чому вам потрібна сила, тон, енергія, привід, ентузіазм?

Є хороша аналогія з індійських саг:

Людина стоїть перед життям як перед безмежним океаном, але він має тільки чайну ложку в руках.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Наскільки вони могли,

І знову.

Чому ви маєте владу? Де ви поставите їх? Як ви витрачаєте?

Наші цілі визначають нашу міцність, чи ми любимо це чи ні.

Якщо ви хочете відчувати себе життєрадісним і енергійним, і для цього ви починаєте займатися спеціальною практикою, але в той же час ви не знаєте, чому вам потрібно все це, то ви будете мати сили, щоб зробити ці практики. Не поганий. Але слово «потужність» і «драйв» з іншої опери. Я пишу це для тих, хто може відчувати тонку лінію.

Якщо ви займаєтеся підвищенням енергії для підвищення енергії, то він буде залишатися на рівні медіакрів, достатній для підтримки поточних заходів (включаючи ці дії). Проривні сили, ентузіазм і спраги для життя з'являються в даний момент, коли людина знаходить свою мету і починає рухатися до неї.

Зміцнює роботу.

З іншого боку, коли ви приймаєте рішення фірми, щоб перемістити гори, ви раптом знайдете себе, здатне до нього. Не перша сила, сила і привід за допомогою практики, а потім «Я думаю, що робити з таким ресурсом», але саме навпаки – перша людина вирішує змінити все, вирішує, що напрямок рухатися і де і з кожним кроком, прийнятим в обраному напрямку, він починає відчувати підйом зсередини.

Але це не про поверхневих снів, які у віці Інтернет вже поширилися через розум, як вірус: читати статтю, спійманий вогонь і забути в матерії хвилин, а саме про серйозний намір, план дій і свідомого руху, в тому числі терпіння слідувати цим шляхом до кінця. Тут і енергетичні практики допомагають, як відмінний інструмент для акумуляторних батарей, але головне джерело енергії все ще приховано іншим чином.

Побачимо це, коли в житті «все добре, але нічого хорошого», щоб розпочати цей процес надзвичайно важко. Це набагато простіше виходити з пекти, якщо ви в ній, незалежно від того, як абсурд він звучить. Для того, щоб стати особою, яка усвідомлює свій потенціал на повній потужності. Немає страху налаштування великих цілей. Аудаї, щоб мріяти великий, і найголовніше, потрібно зупинити збереження енергії і не боятися здатися процесу руху з головою. А потім є шанс дізнатися відповідь на питання: "Чому я?"

Людина – це істота з необмеженими можливостями і величезною потужністю, що має все необхідне для самооздоровлення і самоповнення, здатне змінювати будь-які обставини і оволодіння створення свого досвіду, отримання великого задоволення і спільного його з іншими.

Автор: Олеся Новікова

Джерело: re-self.ru

Джерело: /users/1077