332
Мотивація для спорту
Знімок екрана від Mark Osborns і John Stevenson's Kung Fu Panda (2008)
мультфільм знятий з елементами «вуса» - особливим жанром китайської фантазії,
що підкреслює демонстрацію бойових мистецтв
Для регулярного запікання себе в тренажерний зал, потрібно величезне бажання. І не прагнення схуднути за певною датою, але бажання змінити спосіб життя назавжди.
Я часто чую такі питання, як: «Як я можу піти в спортзал регулярно?», «Як я почати навчання?», «Як я стимулювати себе не кинути?» і так на одному вени.
Перша думка, що приходить до мого розуму, я шкодую, що ви хочете це або ні? Першим, і єдиним, стимулом є Ваше бажання. Якщо людина хоче щось, він буде перерву в торт, але він отримає його! У вас немає інших варіантів, якщо є питання і сумніви, то ви просто не хочете! Я думаю так категорично.
Як зробити щось, якщо немає великого бажання? Ну, ви можете зробити один... добре, два, але це не стане системою і регулярною окупацією. Перше, що необхідно в голові, не “Я хочу, щоб схуднути/згорнути на тон для такої події/день/міс.” Я хочу змінити себе і життя, назавжди. ?
Не може бути тимчасовим явищем, тому що коли ви берете участь в такому житті, немає способу назад. У будь-якому випадку, ви не були. Чи не можна втратити всі результати? Не про результати, це просто про зміну розуму, розуму та тіла як найбільш помітний результат. Ніщо, але Ваше відображення в дзеркалі, змінюється кожен день, може стимулювати вас більше! Але, великий, але, який перестає багато, він займає час, терпіння і багато роботи на собі.
Вам потрібно чистити зуби, щоб закінчити, коли ви хочете все і відразу, це важко для вас, лаціна, незручно, але поки ви не бачите нічого значного. Ви хочете відмовитися, і хтось робить. І хто йде на, отримує майже массохістичне задоволення від цих катування, тому що він знає, що він буде винагороджений відповідно до своїх заслуг. Ви повинні знати кожен день, буквально кожну хвилину, чому ви це робите. Для мене!
Не один хоче, щоб ваші результати, оскільки ніхто не відчував, що ви відчуваєте, коли ви бачите, що ви хочете у дзеркалі. Тільки ви дізнаєтеся, скільки коштує вам. Так, звичайно, думка інших, радості, oh hey, це також приємно, але це не стимул, це не мета і не мотиватор.
Мотивація - це реалізація, яку ви можете зробити. Він змогла змінити, не подарував, не повернувся назад, але радикально змінився його життя. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, коли тіло змінюється, хоча б здається, що зовнішній вигляд не зовсім головне в людині, тому коли він змінюється, то власне ставлення до змін життя. Якщо ви любите і любите себе, і відчуваєте, то ставлення інших до вас також змінює. І якщо є гармонія і без, це не щастя для людини?
Отже, висновок про те, що має гарне тіло, ми практично отримуєте щастя! Ну, я збираю його трохи, але тут трохи правди. Вам необхідно встановити глобальну мету, але піти на неї в невеликих кроках, щодня. Не намагайтеся стрибати над головою, потрібно пройти крок за кроком, так просто, щоб виправити і кожен крок стане невеликою перемогою над собою. Написати, малювати, хто більш комфортний, великий і всі кроки на шляху до цього великого. І їхати, не дивляться і не зупиняйтесь! Почуття, коли ви усвідомлюєте, що ви можете зробити практично все в житті, що ви не залежать від обставин, і кожна обставина для вас як нова можливість, і ви можете перетворити будь-яку труднощі до вашої переваги, це незрівняне почуття, вірте мені!
Ну, це всі такі голосні слова, раптом я хотів би говорити, ви знаєте, це відбувається, як затоплений! Ну, з тієї причини, я розповім вам. Я був в машині протягом багатьох років, і тепер я ходжу. Я отримав в 5:30, і тепер я отримую в 5:00, я повинен піти близько півгодини. І це висока, але на носі взимку ... І я думаю, що я з ранку, і там 30! Ог! Що ви думаєте, що зупинити мене? Ноп.
Я знаю, де я збираюся, що чекає мене, і тільки позитивні емоції чекають мене, тому що кожен тренування для мене є як свято, і це також стимул для мене, щоб отримати високий кожен ранок, нехай мені замерзнути трохи і отримати рано. Варто.
І головне. Не потрібно коригувати себе, яка буде складною і складною, потрібно заздалегідь встановити, що це коштує вам нічого, як чистити зуби вранці, вам навіть не потрібно проціджувати про це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так не боятися, але приємна пригода, де переможець отримує все, що він не хоче!
Джерело:livejournal.com
Джерело: /users/1077