315
Фурси, які можуть знищити здоров'я та життя
За словами експертів, не тільки стрес веде до безсоння, переїдання і погіршення серця. Побоюючись залишатися без життєдіяльності і страху з'являтися некомпетентне здоров'я навіть більше.
Паралізація груші
Побоюючись бути на межі бідності змушує багатьох людей піти на несловенну роботу, щоб закінчити неприємну команду і скандальний бос. Ми боїмося змінити все, тому що ми вважаємо, що ця робота і ця заробітна плата краще, щоб ми могли отримати. Ми встановлюємо бари занадто низькими, і коли ми досягнемо повного тріфла, ми заспокоїємось. Саме тому українці, які перебувають на 30-му місці у світі з точки зору інтелекту, займають 100 місце в плані щастя.
Психологи настійно рекомендують бажаючих і досягти більше. По-перше, потрібно зробити план, який дозволить змінити ситуацію і вийти з змін з найменших фінансових втрат. Наприклад, в стару роботу отримати додаткові навички освіти і підвищення кваліфікації. У той же час, в жодному разі, якщо ви не повинні поділитися своїми планами з людьми, які схильні до вас і до життя негативно. Краще об'єднати себе з однодумцями, які не бояться ризикувати. Ці люди, як правило, здорові і щасливі.
страх критики вбиває індивідуальність
Ще один страх, який пов'язаний з страхом бідності, є страхом критики. Багато блискучих ідей не тільки не реалізовані, але навіть не виражені. Що, в свою чергу, негативно впливає на психіку і здоров'я. Страхова критика – величезний гальмівний рух на самореалізації, що знижує якість життя і здоров’я. Психологи стверджують, що це добре, щоб бути неправильним. Навіть якщо ви сказали, що ваша ідея не має сенсу, пам'ятайте, що це люди, які боїться критики, як ви. По-друге, урок з цієї ситуації буде набагато більш корисною, ніж ви думаєте – не буде страху, ситуація загартована вами.
Джерело: life4life.com.ua
Джерело: /users/1077