375
Психологія чоловіків і собак
Сер Клемент Рафаель Фрейд
Недавній, мій коханець і я пішов на кафе, і вона попросила, "Що вам подобається?" Як ви думаєте і як ви спілкуєтеся краще? Як подобатися чоловіка і як зрозуміти чоловіка? І, найголовніше, що робити і що робити не можна так, щоб людина оцінила і поважає тебе? Коли я відповів, що чоловіки прості істоти, і багато способів виглядають як собаки, вона сміється довго, а потім попросила написати статтю про це. Так я писав. .
Один. Майже всі собаки і чоловіки однакові в тому, що вони люблятьВони люблять бути протерті за вухами, хваліфіковані.Собаки, коли приходить їх майстер, запустіть зустрітися з ним, киньте їх хвіст, і піднятися, щоб бути пелюстким. Або, коли один з власників видно на вулиці, з радісним баркінгом і диким вагіном хвоста, вони кинуться до нього у всіх своїх собак радість, просто стрибати на світлих брюках з їх хутрою, брудними лапами і лизати власника від стопи до голови, при цьому отримувати порцію турбот і уваги. Майже всі собаки і чоловіки люблять. Є, звичайно, ненадійні навіть власникам собак (погано, потрібно зрозуміти, чому), і дружинам чоловіків, але є кілька таких.
Чоловік прийшов додому, буває, що він приніс дружину прей у вигляді їжі, зарплати, калями, деяких подарунків, гальмування про свою реальну, а іноді "багато" прикрашені експлуатацією. Після цього, звичайно, він дуже довго чекав на голову, послухав, як захопився він. Якщо жінка посміхається у чоловіка, послухає його, насолоджується тим, що він приніс, слухає його похвали, то вже можна вважати третя сімейних проблем.
Але жінки, особливо молоді жінки, не завжди вітати і повісити чоловіка посмішки, коли він приходить додому. І, найголовніше, не бо він відроджує його, але бо він не розуміє, наскільки важливо це!
Я зустрівся з ним не кожен день, але кожен другий день. Ну, сьогодні я не мушу, завтра я буду, що важливо?
- Важлива, дуже важлива. Іноді я бачу однакову ситуацію. Собака відірвала від власника, і власник повинен піти додому. Він починає гасити собаку. Нарешті він зловив її, або собака прийшла до власника. Що робити різні люди? Не дуже мудрий власник поламає на собаку, починає її збивати, схвалити її. Він не хоче йти додому. Далі він курсує після собаки двічі довга. А мудрий власник буде собакою, можливо навіть дати щось смачне, після того як він запустив до нього. На наступний раз він називає її, собака тягнеться до нього.
Як простий в теорії і як рідко це правило спостерігається на практиці!
Два. Собаки, як виконати переконливі та зрозумілі команди. Чоловіки люблять виконувати для своїх близьких фантастичними і зрозумілими запитами.Собаки очікують від власників команди, а команди повинні бути придатними для собаки і легко зрозуміти. Звичайно, після тривалої підготовки собака розуміє власника від середини слова, але на початку потрібно сказати просту і зручну інструкцію для собаки.
Чоловік любить робити щось для жінки. Але для цього бажано: 1) її запити були проведені конкретною людиною без зайвих стресів, щоб вони зрозумілі для нього; 2) запити повинні бути голосовані багаторазово, тому 500 - 700 і не думаю, що людина здогадуватиме щось самому.
Не турбують чоловіків з речами. Якщо він не знає, як це зробити і тихо захопить його: краще заправити енергію, щоб заробити гроші. З цими грошима фахівці прокату, а ремонт буде здійснюватися швидше.
Ще одна помилка, коли жінка очікує чоловіка слухати і "просто спілкуватися" як її друг про проблеми. Не чекайте чоловіка, як друга, щоб розповісти вам про свою проблему, він симпатує вас, і не дасть порад з реальними рекомендаціями щодо того, як виправити ситуацію. Бо він є людиною, його природа така, він дає поради, він любить це зробити, і він може говорити нічого, якщо ви просто обговорите щось з ним. Якщо ви скаржаєте, то приймаєте, що ви не почуєте симпатії, але питання «Що ви збираєтеся робити?», дотримуючись рекомендацій і замовлень.
Ну, це лише жіночий удар. Я завжди дивлюся, де жінки навчаються думати, що люди з'ясують, що питання жінки. Якщо він не, він не буде. Він не розуміє на власній, що «запальня» важлива для жінки, непристойна навіть для ковтання підлоги, яка вона викликає букет квітів. Якщо, звичайно, ви сказали чоловіка, що квіти дуже важливі для вас, то поступово він почне дарувати їм.
Згідно з дружиною, вона займає близько 714 звернень до чоловіка, щоб пам'ятати щось і почати робити те, що жінка хоче зробити. Знову ж, якщо вона вимагає її регулярно, наполегливо, але в спокійному голосі, але без шаутінгу, тангтрусів і маніпуляції. Не думаю, що чоловіки не розуміють це, тому є жінки, які чоловіки в руках, як кажуть, носять, і є ті, хто не може досягати нічого від нормальної людини. Поважати себе і ваших потреб, тоді ви можете отримати їх від нас.
Серед найбільш поширених речей, що людина «здогадатися» але не знає:
- Він повинен мати можливість подарувати жінці квіти.
- вагітна
- Щоб говорити і доглядати за нею після того, як вона досягла її.
- Про нас
- захистити своїх батьків
- Більше для моніторингу гігієни, чистоти в будинку і т.д.
У перші роки життя разом я не розумію, чому все це гіп навколо квітів, але зараз я щасливий подарувати квіти дружині, вона так щаслива! Як я можу позбавити себе від задоволення від того, що герой і ставка, um, не може чекати.
Три. Собаки люблять всі види іграшок, особливо для яких можна бігти і тівати.Чоловіки також люблять грати в всілякі ігри і іграшки для яких, або з якими ви можете запустити і hunt. Багато чоловічих ігор для жінок є: "Дуже, просто реальний приплив!" Після всього, в багатьох з них чоловіки болять один одного дуже багато (коробка, хокею), або робити речі, які можна зробити набагато простіше і дешевше, наприклад, рибалка. Або вони роблять такі «безкоштовні» речі, як ліфтинг барбекю назад і вперед, або кинути руки і ноги вперед з крім «якаючи». Я, що має бути дурною, але я запитую вас бути ніжним з чоловіками.
Без ігор, собак і чоловіків швидко старіють, стають нудними, стають дуже нудними, жирними і втрачають інтерес до життя і їх єдина жінка. Тому не заважати чоловічі ігри. Краще, якщо жінка заохочує їх. Я не говорю про те, що вона зацікавлена в них і навіть трохи бере участь у них. Така жінка відразу стає кількома точками вище інших жінок. Це відповідь на питання дружини, «Як закохатися в коханні з чоловіком і замаринувати його? й
Покиньте паличку пару раз у вихідні, так що собака може повернутись назад, попросіть автомобіль вашого партнера, уважно послухайте і запам'ятовуйте назву "Машина всередині" - і ви змагаєтесь.
Моя дружина цікавиться і розуміє інвестиції, як мені, може слухати мене за години, і часто просить питання, до яких я не завжди знаю відповідь, або може помітити речі, які я не бачив. Зацікавила те, що мені цікаво, тому вона зацікавлена в мене, і тому вона виходить з конкуренції.
Звісно, якщо це можливо, ігри, які не так само, як і інші повинні заохочуватися. Наприклад, заохочувати футбол, бізнес, інвестиції, наука, не комп'ютерні ігри, дивитися футбол на телевізорі з пляшками пива, і сидячи на дворі з друзями до ночі.
Четверта.Собака любить лежати в канелі і лежати. Він не схожий на леш, особливо короткий.Собака не може постійно працювати, потребує періодичного відпочинку. Людина не може працювати, грати або навіть спілкуватися з нею тільки і коханою жінкою. Він повинен бути окремо. Походження на диван і т.д. Подаруйте себе і йому можливість бути самотніми, і після того, як він буде працювати вам нудно, радісно і зміст.
Собаки не люблять лосини, особливо короткі. І якщо вони не випускають їх без походу на всіх (чаїнових собак), то вони стають надмірно злом, і вони стають недорозвинені інтелектом. Тим не менш, є багато собак, які ходять без походу, і при найменшому дзвінку власника щасливо бігти до нього.
Так робимо чоловіка. Вони не люблять жінок, які зношуються, особливо короткі. Де ви пішли, де ви були, де ви витратили рубль, чому ви сказали, що це, не скажете, що якщо такі питання і інструкції йдуть безперервно, ви хочете відійти від походу.
П'ять.Собака любить насіння та інші смачні страви.Все зрозуміло тут, але кілька коментарів. Навіть якщо у вашій родині згодні, що жінка варить, це не означає, що людина нічого не робить. Моя дружина варить себе, але вона вимагає мене піти в магазин, щоб купити крупи, різати і очистити овочі, мити страви. Привабіть чоловіка, щоб приготувати, не скаржаться.
По-друге, не перегодовувати собаку, тобто чоловіка. Скоріше ви звертаєте увагу на це, краще і набагато простіше. Це сто разів важче втратити 20 додаткових фунтів, ніж не отримати зайву вагу на всіх.
Шість.Найголовніше, що якщо собаки не принесли, то вони можуть повністю розсіювати, і піднятися вгору. з брудними лапами на дивані, захопити їжу з столу, прикусити своїх власників і їх дітей і т.д.Майже кожен знає, що цуценят, особливо великі і бойові собаки, повинні бути жорстоко збиті, навіть для натяку намагаючись прикусити або виростити на власника або членів сім'ї. Зауважте, що навіть не легкий прикус, але тільки для вирощування на господарстві, потрібно збити собаку. Якщо ви не можете, то це може прикусити вас. А потім трохи більше, потім дитина і це буває, не можна нічого робити, і залишається тільки ставити собаку до сну, який, з іншим вихованням, принесе тільки радість власника.
Так з чоловіками, особливо з міцними і агресивними. Навіть підказка про невідповідність жінки ніколи не повинна бути непристойною. Сьогодні ви ігнорували незначний натяк на невідповідність, «поганий і схильний до того, що він буде розчинятися», завтра він може проявитися більшою формою. А потім він залишається тільки частиною чоловіка, який, якщо лікуватися по-різному, перенесе в руки для всього життя разом. І, звичайно, чим сильніше чоловічого персонажа, і чим менше він був привезений в дитинстві, тим більше уваги варто приділити цьому. Якщо ви не витягуєте чоловіка в цьому питанні, то подумайте про те, чи можна жити щасливо з ним. Можливо, краще подарувати їй іншій жінці, і взяти менш агресивний і сильний чоловік.
Автор Рашид Кірранов опублікував
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/psihologiya_muzhchin_i_sobak