Про роль батька

У нашому суспільстві не прийнято навчати сімейної історії та підготуватися до ролі подружжя та батьків. Таким чином, кожен плаває якомога простіше, орієнтуючись найчастіше на прикладі батьківської сім'ї, як живе безпосереднє середовище і медіа. Або слідувати шляху самоосвіти, але це з початковим розумінням важливості цієї теми.

У статті я хочу звернутися до еронних стереотипів чоловіків щодо ролі батька. Ці стереотипи в основному пов'язані з непорозумінням змісту і сутністю ролі батька і є прямим наслідком відсутності розуміння психологічних аспектів виховання батьків.

1,1 км Відмова освітньої функції на рівній основі з дружиною та приймаючи на себе лише функцію забезпечення сім’ї. Я живу, спів, полотнища, і давайте маму навчити мене. Це фундаментально неправильне положення, яке в нашому суспільстві особливо проявляється у деформації освіти хлопчиків за допомогою жіночих методів. І для дівчат, це дає початок спотвореним поглядом відносин з чоловіком (після всього, перший чоловік дівчина є батьком).

2,2 км Зауваження, що дитина закохує до батька в подарунок. «Я ваш батько, так що ви повинні любити і поважати мене». З часом це ставлення створює сильну емоційну дистанцію між дитиною і батьком, адже дитина не відчуває себе в зв'язку і суперечить. Коли використовується насилля, вона закриває.

3. У «Що варто подобатися людям». Відхилення індивідуальності власної сім'ї та його дитини. Підходить для дитини в Прокростетановому ліжку своїх ідей про «нормалітет». Природно, не враховуючи бажання, здібності і прагнення дитини.

4. У «Не входить до брухту.» Присутність вирішення ситуації силою. Наслідки можуть бути: агресивність дитини з однолітками, неврозом, низькою самооцінкою і депресією, прагнення досягти все силою - як єдиний спосіб вирішення проблем.

5. Умань Я чоловіка! Взаємодія з дитиною не є людиною спілкування, адже це «жіночий бізнес». Груша втратити свою маму в цьому. Проявляється при відсутності м'якості, емпатії, готовності покласти дитину на рівні умови, щоб розпізнати свою особистість.

6. Жнівень Прогнання особистого спілкування з дитиною. Подаруйте подарунки та гроші. В результаті такої освіти підлітки потрапляють в погану компанію, оскільки вони соціюються і цінуються там. Також вони відчувають різні депресивні стани від нестачі уваги та емоцій від їхніх батьків, можуть починати себе погано, щоб принаймні емоційно взаємодіяти з батьком. Хлопці часто мають низьку самооцінку, відчуття небезпеки і небезпеки.

7. Про нас Яскравість дружини дітей. Прийом дітей у супроводі дружини. В результаті або емоційна дистанція і не впізнаючи себе батьком (тільки чоловіка), або впадаючи в позицію «молодої дитини».

Можливе зменшення впливу стереотипів на поведінку та позицію батька через освіту:

Важливість участі чоловіків у навчальному процесі.

На рівній відповідальності батьків за те, що прийде з дитини в кінці

У віці потребує дитини в батьках і мамі

Про вікові характеристики, навички та можливості дитини

Про способи взаємодії дитини без інфліктування (невідкладно) психологічної травми.

принаймні.

Автор: Катерина Гонхарюк

Джерело: /users/1077