Як побудувати бізнес на котлетах

Автор популярних кухарів і підприємця називає себе «серіальним вбивцем їжі». Вона перетворила манічну пристрасть для приготування їжі в матерію життя.

«Це було як навчитися бути карикатуристом, одружитися чотири рази, починаючи з видавничого будинку, щоб закінчити котлети, - розповідає Нікола. Білоцерківська прийшла до оповідання котлетів при її третій вагітності. З боредом, на хвилі творчої кризи, вона почала блог на LiveJournal. Що писати про - питання не було, тому що Ніка любила готувати і знає, як добре. Якщо я запитав, що рай, я відповідав: столик, що лопається з їжею, пучок дітей, кожен робить шум, пластини і ложки кільця. А запах, збитий з духовки, згадує Білоцерківський літній відпочинок на грандіозному місці. Від неї я впевнений Нік, і пройшов генетично кулінарний талант. Нік почав ділитися своєю здатністю поєднувати продукти в LiveJournal, одночасно обговорюючи якість і переваги продукції, різні машини і пристрої.

Нікола Білоцерківська

Незабаром 8 дівчаток написав особливе слово вдячності Нике - завдяки своєму рецепту "Спагетті монголь" вони отримали пропозицію руки і серця. Тоді прийшли виступи подяки від тих, хто навіть боявся підходити до плити і підібрали ножем філе. Поступово збільшило темп і оборот. Сьогодні вона є власником кулінарної школи на півдні Франції, особисто знайомиться з кращими шеф-кухарями Європи і опублікувала кілька книг, які користуються великим попитом.

Секрети успіху Білоцерківського

Я сказав: "У вас є двадцять п'ятий кадр в пост." Ви засмічення. Насправді, одна дівчина правильно оформила, чому я любила: «Всі просто і все мега-тасти, бо я не боїся, коли я варю». Чи знаєте ви, як перетворити млинець? Види, мангал і на короткій тихій "обсцені" фліп. Все моє життя я збираюся до цього: Я хочу писати, я не хочу писати. Це, мабуть, секрет успіху вашого блогу – немає вичерпання. Чи знаєте ви, чому проект був успішним? Я дуже добре чоловік (луги), і я працюю дівчину, так як моя молодь. До сім'ї досліджень, наявності вільного часу, який я можу повністю приділити моїм улюбленим бізнесом, обсесії та важкої роботи. Цікаві факти:

• Я пішов працювати на видавничий будинок на 10 років від 9 до 11 м.
  • Коли я почав блогати і прийшов до LiveJournal, я був жіночий свиней (соррі) з 50 відсотків моєї нормальної ваги.
  • підняти три сини.

Марта Стюарт.

Як дитина, її мама вчив Мартіна приготування їжі і пошиття, а батько - садівництво, але набуті навички «робила погода» в житті Марти вже в дорослому віці. У віці 20 років одружився студентом права, після чого подарувала дочку, а у віці 32 роки після переїзду в маленьке місто, присвятила себе господарству. В першу чергу, Стюарт зумів успішно продати свої навички декорування – вона відкрила компанію в місті, яка зробила вечірки, а потім відкриває магазин.

Після 35 березня випустили ряд кулінарних книг, які стали кращими Вистави на знакових ТВ-шоу, такі як Oprah Winfrey і Larry King, приніс Мартха ще більше популярності. У 1990 році Стюарт став редактором нового кулінарного журналу «Мартха Стюарт Життя» (циркуляція 2002 р. досягла двох мільйонів копій), через три роки стала відеоверсія журналу з високим рейтингом. У 1997 році Мартха Стюарт Living Omnimedi з'явився на Нью-Йоркській фондовій біржі і номінально зробив Мартха a мільярдер.

Секрети успіху

«Я буду робити все, що я хочу і зробити це легко. й
- строгий контроль якості: якщо книга, то ваговий фоліо з відмінними фотографіями, якщо телешоу, то однотонна позаекранна робота десятків осіб;
Всі рецепти були суворо відібрані для зручності виконання, проведених на приготування часу (не більше 25 хвилин) і відсутності екзотичних продуктів;
- поєднує в собі найвищі якості кулінарних сайтів і блогів в соціальній мережі Мартха.
Вона зробила свою назву знаком якості: всі продукти з її логотипом (ім'я в колі) продають набагато краще, ніж їх неім'яні аналоги.

Цікаві факти:
Беган, щоб заробити як дівчина, продаючи пиріжки власного виготовлення;
- в дев'ятнадцятому гламурському журналі взяли участь у десятці найвишуканіших учнів Америки (товарівського смаку рано зарекомендував себе);
- був вважати стандартом «персоналу серця», але після розлучення з чоловіком вона ніколи не заміжала;
Проживала 5 місяців в тюрмі через спекуляції запасів.

Джерело:hochu.ua

Джерело: /users/4