Дихання йога для схуднення

Прості вправи для міцності

Коли мова йде про втрату ваги через йога, що ви не чули: що йога швидко зробить вас стрункими / тонкими, або навпаки, оскільки навантаження на серце в йозі порівняно невелике, то калорій повільно спалюються. Відповідно, за допомогою йога ви не зможете схуднути.

Скоро, що досить великий. Принцип за йога простий: баланс.

Коли тіло знаходиться в рівновагі, в гармонії немає місця для зайвої ваги (як, дійсно, її недолік; однак, варто відзначити, що «традиційні» жовті зазвичай тонкі, які асоціюються з практиками, які виходять за звичну практику йога в домашніх умовах або в групі).

Давайте подивимося, як практики дихання йога допомагають нормалізувати вагу. Почати роботу з практикою.

Йога: дихання для втрати ваги Диханні вправи йога в Санскриті називають Пранама або «бреат-контроль». Серед інших речей, більшість з них підвищують обмін речовин, що призводить до спалювання зайвих калорій (але це не основний, але досить побічний ефект). По собі підвищений обмін сприяє підвищенню тонусу і поліпшенню благополуччя. Однак є один недолік, принаймні в моєму випадку: волосся і нігті починають рости швидше (Я просто не схожий на гоління :)

Позбутися від зайвої ваги рекомендується такі пранами як бгастриця, щиткарі, капалабхаті. Є інші, але ми не розглянемо їх, для того, щоб я хотів писати так багато. Ми просто доторкнемося до Шиталі тут.

Перш ніж практикувати вправи для дихання йоги, я рекомендую розтягувати свої легені з простими йоги-поштами-догами стикаються вниз (Adho Mukha Shwanasan) і собаки стикаються вгору (Urdhwa Mukha Shwanasan). Після цього до 5-7 повного циклу подихання йогів.

Шиталі Пранама Сидіння в комфортному положенні (можна постер, якщо ви можете), руки на колінах, пальцях в'яної мудра. Закрийте очі і розслабляйте.

Приклеїти мову якомога простіше, потім розкачати її в трубку (викрутити боковини, не наконечник). Вдихати цю трубу якомога повільніше, але не перевизначити себе (навважно в своїй практиці - якщо що-небудь, я не маю нічого спільного з нею).

Після закінчення дихання витягніть язика назад в рот, закрийте рот, і видихайте через ніс. Вдихання здійснюється за принципами йогічного дихання, тому що заповнюєте нижню частину живота, грудну клітковину і клаптяву легенів повітрям. Вам потрібно подихати звуком, якби вітер засвоюється (навіть, або щось схоже).

На мові і небі може відчувати себе прохолодним або навіть холодним – це нормально.

Вдихання і вилучення є одним циклом. До 3-5 перших, потім до 9. Коли ви опанували 9 циклів, збільшите кількість до 15, разом з тривалістю інгаляції і висихання.

Зазвичай не потрібно йти вище 15 циклів. Верхній ліміт - 60 циклів, але без хорошої практики, ви просто збираєтеся викинути, якщо ви намагаєте це багато.

Ваша увага знаходиться на кінчику мови і на відчуття прохолоди від дихання.

Головна Не робіть Shitali в місці з брудним повітрям, тому що ви дихати в роті, а назальний фільтр не бере участі.

Ще одна точка: не практикувати цей тип праними, коли він холодний – знову, тому що повітря не проходить через ніс, який адаптує його температуру до тіла.

Хто не може виконувати Shitali Pranayama

Люди з:

Низький тиск.

астма

бронхіт

Надмірний слиз в дихальних шляхах

Хронічна запора

Якщо у вас є хвороба серця, практика без дихання.

Корисно. Shitali Pranayama охолоджує тіло (Я отримую так холодний в гарячому сезоні в Індії :) і розум, роблячи його спокійною. Він впливає на мозкові центри, що відповідають за регулювання температури тіла. Вона допомагає контролювати почуття голоду і спраги, сприяє виникненню почуття насиченості їжі - це аспекти, які в кінцевому підсумку впливають на вагу, тому що людина перестає перестаратися, відчуває повну перед вживанням зайвих і т.д. В цілому, це хороша річ, але розглянемо особливості, коли це не варто робити.

Пранама краще практикується на порожньому шлунку, ідеально вранці, але не тільки до сніданку, але і до сніданку.

Джерело: denissvetlichny.ru

Джерело: /users/1077