Академік Углов - правда і лежить про допущених наркотиків

Я хірург, я керую всім своїм життям. І я бачив речі, які звичайні люди не бачать. Людина не має такого органу, який не постраждає від надходження алкоголю - будь-який, незалежно від того, чи є горілка, вино або пиво.

Тим не менш, мозок страждає на більшість і найбільш важко. Через концентрацію спирту максимальна. Якщо беремо концентрацію спирту в крові як одиниця, то буде 1.45 в печінці, і 1.75 в мозку.

Не буде описати деталь жахлива картина «змораного мозку» (на більшості людей, які просто пити в автопсії, мозок затирається, різко знижується в об'ємі, церебральні мембрани набрякають, судини дилатуються, а гірки мозку просто розгладжуються), але більш тонке дослідження показує, що зміни нервових клітин є як гострими, так як при отруєнні дуже сильною отрутою.

Ці зміни незворотні. Це неминуче впливає на психічну активність. При цьому найбільш досконалі функції головного мозку страждають переважно, а нижня - примітивна, підхід до підкортичних рефлексів, стійки довше.

Латунні ураження, викликані спиртом, можна порівняти з череповими травмами. У стику, коли навіть мікроскопічна експертиза не виявляє зміни або мембрани або судин головного мозку - клінічно ми спостерігали втрату свідомості протягом декількох хвилин на кілька годин, а згодом сильні головні болі.

Якщо після травми голови, не менше дрібних крововиливів або точкового некрозу виявляються в речовині головного мозку або в її мембранах, ми говоримо про травму мозку (контенція). При цьому втрата свідомості часто триває багато годин і виявляється втратою або пошкодженням функції нервів і груп нервів. Потім будуть сильні головні болі, і в тривалому проході, ранній гіпертонії.

Зміни в мозку людей, які п'ють алкоголь, не можуть розглядатися як грубі анатомічні зміни, які призводять до ослаблення і втрати певних функцій мозку і погіршення всієї центральної нервової системи.

Углов Ф.Г. "Права і брехи про доведений наркотики"

Джерело: /users/1077