Найкоротший шлях до здоров'я

З наукової точки зору здоров'я – це стан найбільш оптимального – життя з позитивним емоційним тоном. Здоров'я синонімів з щастям. У фізіології здоров'я є нормою для живих систем. Це означає, що в нормальному стані ми можемо бути дійсно щасливими.

Якщо ви здорові або ні, легко перевірити. Щоб зробити це, достатньо, щоб побачити, чи можна відпочити протягом 30 хвилин або за годину, не говорячи нічого, не проціджуючи навіть практично, у ваших думках. Якщо під час такої перевірки ви подолаєте тривожність, необхідність невідкладної дії, якщо в цьому моменті інформація про пучка нерозчинених проблем попросити в розумі, і ви стрибаєте, запам'ятовуючи неповнені завдання і обіцянки, якщо ви відчуваєте тяжкість в тілі, фізичних больових відчуттів або інших неприємних відчуттів, які перешкоджають виникненню миру, то, швидше за все, є проблеми з вашим здоров'ям, які варто звернути увагу.

За словами професора Миколи Христакіса, керівника лабораторії досліджень природи людини в Гарвардській медичній школі, «Ми всі частини соціальних мереж, що означає, що хвилі подій, які відбуваються в інших людей – чи знайомі з ними або ні – ходити онлайн і досягати нас». Ключовим детермінантом нашого здоров’я є здоров’я інших. й

У нашому гіпер-з'єднаному світі ці слова звучать особливо фундаментальними. Це означає, що жоден з нас не може стати здоровим, якщо наше оточення нездорове. Також ми пропонуємо, що один раз ми знайшли джерело нашого здоров’я, нам необхідно поділитися ним з нашими оточеннями, інакше нам потрібно буде відновити оптимальну активність і гарне настрій, порушувати взаємодії з людьми навколо нас, щодня.

Сучасні наукові дослідження показують, що інформаційні процеси, в яких ми беремо участь у регуляції нашого здоров’я. Деякі авторитетні вчені безпосередньо стверджують, що «інформаційний процес – первинна сутність людини» (академіка російської академії наук К.В. Судаков), а також «все, що ви бачите прямо зараз – вихров інформації, що проходить через свідомість» (Professsor Роберт Ланза, Інститут регенеративної медицини в Університеті Зейко Ліс).

Будь-яке спотворення в передачі інформації в інформаційних системах яких ми є частиною, неминуче відображено в стані нашого здоров'я. Для нас є соціальні відносини – дружба, сім’я та робота. Якщо в наших відносинах виникає певна форма стравонесіння, ми постраждаємо — і такі страждання поступово відбиті на нашій структурі тіла у вигляді захворювань, до яких ми генетично схильні до застосування. Зазвичай це зайва вага або надмірна вага, артеріальна гіпертензія або низький артеріальний тиск, виразкова хвороба або проблеми з суглобами і щитовидною залозою, передчасне старіння, порушення активності жіночої або чоловічої репродуктивної системи, гормональне регулювання і імунітет в цілому, а також, звичайно, тривожність і депресії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У 2012 році в університеті Нотр-Дамме професора Аніта Келлі (http://news.nd.edu/news/32424-study-telling-fewer-lies-linked-to-better-health-relationships/) доведено, що в першу чергу чесність по відношенню до не тільки психологічного стану людини, але й фізичного благополуччя у порівнянні з контрольною групою в короткий період часу (10 тижнів).

Досвід тисяч учасників системи управління охорони здоров'я (Thehealthbook.ru, Shamenkov.ru), основним правилом якого є чесність у всіх відносинах, показав, що чесність є передумовою, камінь відновлення та обслуговування здоров'я в усіх аспектах життя – це стосується не тільки фізичних захворювань, але і психологічного благополуччя, здорових відносин з близькими, господарського та креативного благополуччя.

Щоб бути здоровими і щасливими, ми повинні прийняти один з найважливіших кроків у нашому житті – зробити рішення, щоб бути чесним у будь-якому випадку. Без цього, будь-які спроби відновлення здоров'я і колишнього щастя є тимчасовим і, в цілому, фізіологічно неспроможним. Цей крок є фундаментальним для всіх релігій і систем охорони здоров'я.

Доброго дня!

Ваш доктор Шаменков.

Джерело: shamenkov.ru

Джерело: /users/1077