Роб Кірбі на майбутнє долара - супернова вибух, потім чорний отвір

Відомий експерт з інвестицій в золоті та похідні Роб Кірбі вважає, що США повторює долю Римської імперії, яка впала більше тисяч років тому. Кірбі пояснює:

Є чіткі паралелі, ситуація зараз яскраво схожа на те, що сталося в Стародавньому Римі напередодні її падіння. Приємного часу було головним сенсом життя людей в той час, розваги відволікали людей від небезпечних процесів, які загрожують існування імперії.

Це значно полегшило фінансове шахрайство. Рим впав, коли його валюта була знецінена. Знецінення валюти був головним чинником за падінням величезної імперії, і ми бачимо те ж саме сьогодні.

«Що таке суть всіх цих явищ? І що в корені злих, які відбуваються на планеті прямо зараз? Заповідна валюта світового резерву була визначена до точки, що це буде щось схоже на супернова вибух. Надійність долара – це просто ілюзія. долар не зміцнює, як і яскраве світло супернова не говорить про свою життєздатність, але, навпаки, зароджує неоднорідну смерть. Яскравість такої зірки може збільшитися на десятки величин; неініційована людина може подумати, що така яскравість свідчить про тривалий термін життя, але в реальності це навпаки. Коротко після сліпого спалаху зірку темніє і гине. й

Коли будуть основні повноваження вжити заходів? Кірбі пише:

«І не збираються робити це. Цілі, спрямовані на проведення помилкових маневрів, створення ілюзії, яка займається збереженням світу. План полягає в тому, щоб направляти увагу людей на помилкові проблеми і відволіктися від реальної небезпеки валютного знецінення, а потім представити себе як великі заспокійливості світу від того, що вони зготовлені. У процесі люди втратить деякі з своїх цивільних свобод і вміння бути в опозиції для влади в будь-якій формі. й

На золотих і срібних цінах Кірбі впевнено, що вони продовжать рости, незважаючи на нещодавнє зниження як дорогоцінних металів. Чому він так впевнений? Кірбі пояснює:

Я кажу це з тієї причини: Я знаю, що є багато грошей за фізичним золотом і срібним гірничодобувним підприємством, і багато людей готові купити всі дорогоцінні метали, які вони можуть досягати. Вони ніколи не скажуть, що вони накопичилися достатньо, і їх здатність придбати фізичний метал обмежений час. Це незважаючи на падіння ціни. Це незважаючи на помилкові основні медіа звіти, які люди хочуть купити менше золота бульйону, ніж вони використовуються для того, щоб ціни були кричені. Це брехня. Правда полягає в тому, що учасники ринку, які купують метал, не здатні отримати стільки, скільки вони хочуть. Головна медіа спотворює правду і живить людей помилковою інформацією. Основними медіа є інтереси правлячої етики. В кінці переважає фізична метал. й

Коли закінчуються паперові маніпуляції на золоті та срібні ринки? Кірбі пише:

«Я все ще думаю, що будуть основні зміни до кінця цього року. Я думаю, що люди, які купують фізичний метал, будуть відхилені від кінця року. Я думаю, що це буде досить публічна історія, яка підкаже низькі ножиці падіння цін на папір для золота та срібла. Невідповідність вартості, вираженої в паперових грошимах і відсутності фізичних дорогоцінних металів буде говорити сама за себе. Це, ймовірно, станеться до Нового року. й

Кірбі вірить, що коли золоті та срібні контракти з відмовою, обманні покупці зроблять великий скандал з нього. Згідно з Кірбі, це буде слідувати розпаду фінансової системи і, ймовірно, Світової війни III.

Джерело: Mixnews.ru

Джерело: /users/1077