Іспанський клоак - лікування за древньою методикою Себастьяна Кніп

Іспанська cloak

Я не заважав ім'я, він увійшов до загального споживання, і я не маю причин його змінити, навіть на страхі, що до деяких читачів ім'я може здаватися підозрою. Але мені не важливо. Що таке суть матерії, а не назви.

Іспанська cloak, або велика обгортка, є однаковим самостійним застосуванням води як повної ванни або короткого обгортання, так як вона сама впливає на весь організм. Однак при небезпечних захворюваннях іспанський клоак також використовують міжпорошки з іншими методами застосування води.

Що таке іспанське пальто?
З товстої грубої полотни, популярно відомий як ряд, пришиваючи щось схоже на плащ, як широка сорочка з рукавами, передньої повністю відкривають і спускаючи на підлогу або, якщо вам подобається, широка і довга полотнища.

Цей клоак просочений в холодній воді (або в теплі, якщо хворий невеликий-кровий, похилий, слабкий або боїться холодної води), вичавлений і кладуть на сорочку, а краї його переднього запаху один одному. Вовняні ковдри вже повинні бути підготовлені на ліжку. Краще поширити одну велику широку ковдру або два менші на матраці. Хворий лежить на ковдрі, загортає його щільно, щоб зупинити доступ до повітря, а зверху покривається перо. Зносимо вологий клояк і загортаємо ковдру якомога швидше, щоб вплив свіжого повітря якомога коротше.

Одного разу хворий прийшов до мене, страждаючи від всіляких захворювань: щітки крові, геморой, здуття і ожиріння серця, що надихнула серйозні страхи. Він навчив себе носити 1-2 рази на тиждень іспанської клаптяви і після тривалого використання звільняється від усіх цих страждань. З тих пір, як і раніше, цей джентльмен використовував іспанський клоак як універсальний засіб і, щоб уникнути часу гасіння, кладе його на перед ліжком, і знімає його, коли він прокидається, вночі або вранці. Він зробив ще клоак з товстої шерсті тканини, яка, замінивши його вовною ковдрою, одночасно знімає себе з зовнішньої допомоги.

Тривалість цього обгортання становить 1 1/2-2 години, в залежності від міцності і складу хворого: тонкий слабкий селянин досить 1-1 1/2 годин; щільний заварник можна сміливо призначати 2 години.

Хто хоче побачити, як і наскільки сильно це обгортання працює, давайте йому вивчити воду, в якій клоак обов'язково промивається після кожного використання. Вода стає надмірно грязьою; вона навіть нездатна, що клоак може видалити так багато домішок з організму.

Я згадую екземпляри, в яких клапак був виконаний ідеально жовтий і не змивається навіть в лізі, це було тільки відбілювання трави під сонцем, що відреставрував його до первісного кольору.

Іспанська cloak в найлегшій формі, але фундаментально відкриває пори на всьому тілі, вилучення домішок, слизу і т.д. Зрозуміло, тому, як вигідно вона повинна діяти на температуру і загальний стан організації. Особливо часто я використовую його в загальному катаральному стані, з лихоманкою, гуткою, артикулярним ревматизмом, дрібноксом, типом, як профілактика проти паралічу і т.д. Часто згадується в ч. 3.

Клоак, замочений в відварі з гайфрутом, вівсяною соломкою, сосновими гілками, відмінно виступає проти брухту, кам'яного захворювання тощо.

Джерело: СПА.октарін.ru

Джерело: /users/1077