Шокінг Секретар Архіви Про Ленін Opened

р.

Для багатьох читачів буде шок. Тим не менш, старше покоління, яке відслужило ім'я Леніна і вірило, що він був найстаршим людиною, але насправді він був жорстоким і пострілом з його наказами.

У Росії налічується близько 1800 пам'яток до Леніна і до двадцяти тисяч автобусів. Більше п'яти тисяч вулиць вносить назву революційного No 1. У багатьох містах скульптури Володимира Ілліча піднімаються на центральні площі. Хоча, якщо ми знаємо всю правду про великий лідер, ці пам'ятники були в полігоні давно.

Анатолій Латишев – відомий історик-Ленініс. Протягом свого життя він займається біографіям Ілліча. Нещодавно отримано документи з секретного фонду Леніна та секрету архівів КГБ.

- Анатолій Григорійович, як ви встигли потрапити в секретні кошти?

до Це сталося після подій серпня 1991 року. Я отримав спеціальний прохід, щоб побачити секретні документи про Леніна. Влада думала про те, щоб знайти причину муфти в минулому. З ранку до вечора я сидів в архівах, і моє волосся стояв на кінці. Я завжди вірю в Ленін, але після перших тридцять документів я прочитав, я був шокований.

до Що це таке?

Ленін з Швейцарії в 1905 році назвав молоді люди в Санкт-Петербурзі, щоб залити кислоту на поліції в натовпі, залити окропом на солдатах з верхніх поверхів, використовувати нігті на мутилатні коні, кидати на вулицях. Як глава Радянського уряду, Ленін послав свої накази по всій країні. У Нижньому Новгороді вийшов наступний папір: «Розвиток масового терору, стріляти і вийняти сотні простанов, п'яні солдати, колишніх офіцерів і т.д.». Не момент затримки. І про порядок Леніна в Саратові: «Щоб знімати конспіратори і вагітари, не запитуючи всіх і не дозволяючи idiotic red tape»?

до Вони говорять про те, що Володимир Ілліч не схожий на російську мову?

- Русофобія Леніна сьогодні мало вивчена. Все приходить з дитинства. У сім'ї не було краплі російської крові. Його матір був німецьким з шведською та єврейською кров’ю. Батько половина Калмика, половина Чуваш. Ленін був приведений в дух німецької прецизії і дисципліни. "Російський фолк" До речі, в його епістлесі Леніна розповіли про російського народу тільки в дерогативній формі. Після того, як радянський представник в Швейцарії був замовлений лідером: «Диворосійські фольги працюють: надсилайте тут кліпінги, не випадкові номери (як ці ідіоти зробили до теперішнього часу). й

Р

- Чи існують будь-які листи, в яких Ленін написав про вилучення російського народу?

- Серед тих Леніністських документів, особливо жорсткі накази були переселенці. Наприклад, щоб «бура Баку повністю», взяти участь у задньому проході, покласти їх перед авангардними підрозділами Червоної армії, стріляти їх у спинці, надсилати червоні туги на райони, де діяли «зелені», «повісити під гузою «зеленої» (далі – їх відмивати»), чиновники, багаті священики, кулі, землевласники. оплатити вбивці 100 тис. рублів. До речі, гроші на «секретно вішали» (перші призи «Леніна») виявилися єдиним бонусом в країні. Ленін періодично відправив телеграми до Кавказу: «Порізаємо їх все». Пам'ятайте, як Троцький і Свердлов знищили російські козаки? Леніна потім стояв Тепер знайшли офіційну телеграму лідера Фрунзе про «визначення козаків». І це відомий лист від Дзержинського до лідера 19 грудня 1919 року, про полонених про мільйон козаків? Леніна нав'язується з ним резолюція: «Для всіх до одного. й

Чи можливо Ленін дав накази стріляти людей?

- Тут є ноти Леніна: «Я пропоную призначити розслідування і стріляти ці винятки ротузеізму». «Раковський вимагає підводного човна. Необхідно надати два, призначає відповідальну особу, моряк, кладку на нього і кажучи: «Ми будемо стріляти, якщо ви не доставимо швидко». «Див Мельничанський (з підписом) телеграмою, що було сором’язливим і не стріляти його не з'являються.» І ось один з літер Леніна до Сталіна: «Для того, щоб стріляти, що slob, які, керуючі комунікації, не знаю, як дати вам хороший підсилювач і досягти повної працездатності телефонного зв'язку зі мною». Ленін наполягав на зйомки «відповідність» і «незворотність». Наприклад, 11 серпня 1918 р. Ленін переніс більшовики в Пензі до «високої вішці» так, щоб люди могли бачити» принаймні 100 добре селянських селян. Щоб виконати виконання, підберіть «важку людей». Наприкінці 1917 року, коли Ленін очолював уряд, він запропонував стріляти кожен десятий паразит. Це час масового безробіття.

- Він також має негативне ставлення до православних?

- Лідер захопив і подрібнив тільки російську православну церкву. Таким чином, на день Миколая Чудотворця, коли не вдалося працювати, Ленін видав наказ від 25 грудня 1919 року: «Для того, щоб зробити мир з Миколаєм, необхідно покласти всі чеки на ногах, щоб стріляти тих, хто не продемонстрував за роботу через Нікола (тобто тих, хто пропустив субота при навантаженні дрова в автомобілі в день Миколая Чудотворець 19 грудня). У той же час Ленін був дуже лояльним до католицького, буддизму, юдаїзму, Ісламу та навіть хорян. На початку 1918 року він покликаний заборонити православні, замінивши його католицьким

- Як боротися з православною?

- Наприклад, у листі Леніна до Молотова для членів Політбуро від 19 березня 1922 р. Володимир Ілліч наполягає на необхідності використання масового голодування в країні для створення православних церков, зйомки якнайбільше «реакційних духовенств». Про Леніністський документ 1 травня 1919 р. No 13666/2 звертався до Дзержинського. Ось його зміст: «... потрібно ставити до священиків і релігії якомога швидше». Попов повинен бути заарештований як протиреволюціонерів і саботорів, неодружнім і всюди. І якомога простіше. Церкви повинні бути закриті. Храми будуть ущільнюватися і перетворюватися на склади. й

— Анатолій Григорійович, підтвердив, що Ленін мав психічні аномії?

до Його поведінка було більш ніж дивним. Наприклад, Ленін часто впав на депресію, яка може тривати протягом тижнів. Він не може нічого робити за місяць, а потім він був захоплений Про цей період Крупська писав: «Володи впав на р...» Він не мав почуття гумору.

- Чи досить сильна іржа Леніна?

Бердяєв назвав його генієм Ось кілька ліній з листа Леніна до Сталіна та Каменєва 4 лютого 1922 р.: «Ми завжди встигли взяти на себе шлях для фахівців». Ви не можете поспілкуватися з scum і bastard, які не хочуть подати звіти... «Вчіть ці дірки, щоб відповісти серйозно.» На полях статей Рози Люксембурга, лідер вручив ноти «ідіот», «лютий».

- Чи сказав він, що Сталін п'є у Кремлі під час життя Леніна?

- І багаторазово. Леніна часто підвели підсумки і захопив його. Але найчастіше Ілліч псочений Орджонікідзе. Він написав мені замітку: "Чому ви пити і ходити з сьогодні?" Де ви отримали жінки? Я не люблю вашу поведінку. Все більше, ніж Троцький скаржився на вас весь час. Ordzhonikidze був слав! Сталін був більш небайдужим жінкам. Я грузинський і я не можу без вина. й

до До речі, як банкети Ilyich?

до У повнометражних плівках, часто показаний чай моркви без цукру з шматочком чорного хліба. Але останнім часом були виявлені документи, які свідчать про насичені та розкішні бенкети лідера, про те, скільки чорно-червоної ікрої, делікатесної риби та інших монастирів, які регулярно поставляються до складу Кремля під час правління Леніна. У с. Зубалово, за наказом Ілліча, в умовах тяжкого голоду будували розкішні особисті дачі.

- Люблю себе Леніна?

- До революції Ілліч відвертав багато. Я не сидю на столі без пива. З 1921 р. він кинути через хворобу. Я не торкався спирту.

- Чи правда, що Володимир Ілліч любив тварин?

- Важко. Крупська писав у своїх нотах: «... було сильне особняк собаки. Вольодиа, повернувшись додому, завжди засвоюється собаку сусіда. . . "

до Ти думаєш Леніна любила Крупська?

Ленін не схожий на Крупську, він цінував її як незамінний супутник. Коли Володимир Ілич став хворим, він занемовив Надія Костянтинівна, щоб дати йому. Вона розкочується на підлозі і кріпиться гістерично. Ці факти описані в спогадах Леніна сестри. Багато Леніністів стверджують, що Крупська була незаймана перед Леніном. Не вірно. До мариху Володимира Ілліча вона вже була одружена.

до Невідома про Леніна сьогодні.

до Наскільки недекласифіковані російські археологи, як і раніше приховуються дані. Так, у 2000 році було опубліковано збірник «В.І. Леніна». Невідомі документи. Деякі з цих документів виробляли рахунки. До публікації цієї колекції, наші архіви продаються за кордон. Американський совеетолог заявив, що після купівлі роботи Леніна для своєї книги з російських архівів він потім сплатив видавців штрафом за чотири тисячі доларів, тому що російські археологи знімали рядки з документів Леніна.

Прес-реліз з 1937

Джерело: microagis.ru

Джерело: /users/1077