346
Чи варто споживати м'ясо?
Фото: www.pinterest.com
Я думаю, що про їжу і як це важливо. Я думаю, що ця тема завжди буде актуальною для всіх людства. Ви коли-небудь дивилися, якщо ви повинні їсти м'ясо тварин? Дуже багато людей, якщо ви попросите їх, вони будуть виглядати на вас, як ви божевільні. І вони навіть не слухають аргументи проти вживання м'яса, враховуючи їхню думку лише правильну. Вони знайдуть багато доказів у науковому світі, і вони сперечають, що тільки це правильно, але це дійсно вірно? «Хто, хто шукає, він завжди знайде», тому якщо людина шукає підтвердження споживання м’яса, він знайде його.
Я, як шукач, вірю, що більшість думок часто далеко від правди, і, як правило, представлений громадськості в форматі, необхідний для кого-небудь зацікавлених. Природно, м'ясопродюсер, який щодня може зацікавити цей продукт.
Так я почав шукати питання, варто їсти м'ясо? Я підійшов до цього питання з боку енергообміну (звідси я електротехнічний інженер). Я маю на увазі, чому ми їсти? Якщо ви думаєте про своє тіло як система, ви бачите, що система працює, якщо у вас є енергія. І для того, щоб працювати постійно, потрібно поповнювати ці акції. Ми також їдемо для поповнення нашого джерела енергії. Як я думав про це, я дивився, чому ми тільки їсти її Коли я пішов на Яндекс, я спробував знайти відповідь. Я знайшов різні відповіді. Але головне, що м'ясо предаторів має меншу енергетичну цінність, ніж м'ясо трав'янистих.
Тепер подивіться малюнок. Ми всі пам'ятаємо про уроки біології неординарного харчування. Де предатор з'їдає трав'янистий, він в свою чергу з'їдає рослини, і рослини харчуються тим, що вони знаходять в землі. Це, як правило, де всі кінці пояснень.
Але давайте глибше виглядати. Чому з'їжджають предатор? Тому що це його природа. Чому з'їжджають предатор? По-перше, для збереження балансу екосистеми (потрібна кількість травників призведе до зменшення рослинності). Поповнення запасів енергії. Тримати. Збагачені запасами енергії рослинні рослини. Як тільки їсти його, відразу починає травлення, і випуск енергії з їдалень. Необхідні речовини починають випускати в тілі трави. Передавач, споживаючи їїбіворі, також збагачений запасами енергії, але виходить, що він отримує їх вже в меншому обсязі, так як трави вже обробляється частина. Виходячи з вище, можна зробити висновок. Є більше енергії в рослинах, ніж в їїбіворах; в їїбіворах є більше енергії, ніж в хижаках, і нічого не потрібно брати з хижаків на всіх (енергія нижче, ніж в оригінальному джерело, а також низької якості). Аналогічно, в енергетичних системах, більші етапи перетворення енергії, чим менше буде кінцевий користувач.
Походимо. Де рослини отримують енергію? Хтось буде говорити з землі, хтось буде говорити з сонця. Але це лише частина правди. Якщо ви думаєте більш глибоко, то ми розуміємо, що енергія рослини береться з 5 основних елементів. Якщо рослина отримує тепло сонця, має достатню кількість повітря, має воду, але немає землі, може виростити рослина? Ноп. Також при видаленні будь-яких елементів рослина не виросте. Відповідно, він потребує всіх 5. Де з'являються основні елементи 5? Є тільки 1 відповідь, від Бога, від Всесвіту, від якоїсь більшої потужності, яка переносить його все. Тепер ми отримали до нижньої лінії.
Яке місце займає людина в харчовій мережі? Кожен читач може визначити його для себе, адже це буде тільки його вибір. Що означає? Це означає, що людина має можливість вибрати з якого місця в ланцюжку, щоб почати їсти. До природи, людина, ще ближче до травної тварини, відповідно, він повинен їсти овочеву їжу. Є люди, які називають себе гранатами, і вони, як рослини, старі енергії від 5 елементів.
Є багато аргументів проти споживання м'яса. Прийміть свою маленьку дитину, дайте йому пелюстку, і після того, як дайте йому ніж, і скажте, "Ви хочете їсти?" Вбити його і їсти, що ваша дитина? Він досить відправляти вас, ніж вбити телят для їжі. Це просто означає, що ми не робимо бажання вбити м'ясо споживання. Ось чому ми з нами Так, бо, "Жива з вовками, як і вовки", "Ви ви повісите, що ви отримаєте." З віком дитина просто переходить в так званий суспільство, і стає схожим на них.
По суті, я не бачу всіх, щоб зупинити їсти м'ясо прямо, і я не судити всіх, хто робить, я просто намагаюся розібратися, якщо це варто. Хто все ще вирішив відмовитися від неї, радимо це зробити тільки якщо ви усвідомите шкоду м'яса, і спочатку потрібно знайти альтернативу. Без альтернативи, надаючи м'ясню не залишить байдужими. Згідно з законом збереження енергії, якщо ми втратимо щось, ми повинні знайти його де завгодно.
У пошуках відповіді на питання про те, чому ми не їсти передплястого м’яса, я прийшов не тільки те, що я шукав, але і відповіді, які дав мені харчування для думки. Багато людей говорять, що люди споживають все. У ресторанах, тепер вони подають фокс і вовк, і акула, що там немає. Але нібито людина є предатором хижаків (сюр для тауології). Чому це відбувається? Все йде від пошкодженого розуму. Чим більше матеріальних речей, які ми маємо, задоволення того ж роду (це не буває з духовним), тим швидше вони нас турбує, і є бажання щось нове. Так, в першу чергу люди споживали тільки трави, тепер вони занурилися, і люди почали їсти хижаки, я не здивився, якщо в майбутньому канібалізм буде борошняним в ресторанах. Поставити себе, «Як довго таке делікація?» До тих пір не існує зайвих. Я укладаю з цим, і бажаю всіх читачів зробити правильний і відповідний вибір. Чи можна псувати ваш розум або живити його з хорошістю. Розширюючи межі свідомості.
Джерело: Naturalworld.ru
Джерело: /users/1077
Щоб знайти правду або всіх шукачів правди присвячується. . й
6 світів сазарського існування в Тибетській традиції Бона