340
Час зміни - Не чекайте в понеділок
Фото: Projectdaily.com
«Кращий час висаджувати персикове дерево 20 років тому». Але якщо ви не висадили дерево, то інший найкращий час сьогодні. На жаль, люди люблять перенести зміни у своє життя, і чим більш серйозним змінам, тим страшніше це розпочати. Що ми робимо?
Шукаю це, щоб почати, частіше ми говоримо - так, я це зробимо, але не сьогодні, але з понеділка, з першого дня, з Нового року і т.д. Що ви думаєте, що відбувається в понеділок? Зазвичай нічого.
Отже, якщо ви приїжджаєте до висновку, що щось у вашому житті потрібно змінити, це мудро прийняти перший крок до того, щоб змінити той же день. Це може бути невеликий крок, але він повинен статися.
Наприклад, один з моїх викладачів сказав мені, як він збирається почати свою кар’єру як міжнародний бізнес-тренер. У той же день він придбав годинник мандрівника з двома наборами, на той же тиждень видав паспорт. Звісно, ці кроки не принесли йому успіху, але важливо для нього прийняти перші кроки.
Чому? Людина-музей влаштовується таким чином, що набагато простіше продовжувати те, що він почався, ніж рухатися. Таким чином, навіть невеликий перший крок починає процес переходу на зміну. Тож не чекайте в понеділок або новорічний день, почніть сьогодні.
Найкраще почати з плану, щоб досягти мети. Залежно від складності плану і діапазону мети, план може бути або schematic або, навпаки, дуже докладно. У будь-якому випадку слід розуміти, які кроки потрібно приймати. І який спосіб піти. Отже, якщо ви їдете до острова Пасхи, ви повинні орендувати судно, найняти капітана, запасатися на карті, класти курс, розрахувати запас палива, окреслити точки для заправки і поповнення поставок. . й
Якщо ви збираєтеся піти на хліб, досить покласти сто рублів в кишеню і залишити будинок - то якось керувати. Так з життєвими планами: якщо потрібно серйозні зміни, якщо ви хочете зробити щось, що ви навіть не знаєте, як підходити, бажано зробити детальний план. Поговоріть, хто зробив це свого роду роботи в житті. Читати кілька книг на обраній темі. Якщо зміна очікувано буде дуже великим, то часто правильним способом є планувати перші етапи детально, і планувати наступні етапи дуже грубо.
Отже, якщо ви хочете стати світовим нейрохірургом і працювати в відомому Західному лікарні, це гарна ідея, щоб отримати медичну ступінь. А коли ви отримаєте на цей рівень, ви вказите подальші плани. Однак, ви повинні мати на увазі, що ваша мета – Лікарня Джонаса Гопкінса в Балтіморі, а не перша міська лікарня в Сарганську, і тому оберіть медичну установу відповідного рівня.
Дуже важливо на першому етапі – зробити план – оцінити труднощі, які можна зіткнутися. По-перше, це дозволить вам зрозуміти, яка ціна, яку ви повинні заплатити за досягнення мети або виконання мрії, і бути приготовані за цією ціною - або відмовтеся заздалегідь, якщо ціна занадто висока. Наприклад, є кілька членів російської олімпійської команди серед своїх друзів, і у них всі зламані кісточки або жерті зв'язки – це просто частина ціни, яку ви повинні платити за золото медаль. Якщо людина не готова до травм, краще відразу ж займатися шахами, не боксом або футболом.
З іншого боку, знаючи перешкоди дозволяють підготуватися до них. На початку минулого століття південний полюс був майже єдиним місцем на Землі, де не ступеню людської ноги. Перший для його досягнення - майже одночасно, з різницею всього кілька днів - норвезький Роальд Амундсен і англійський Роберт Скотт. Тим не менш, Амундсен ретельно вивчив досвід всіх попередніх експедицій Антарктиди і підготував заздалегідь для всіх відомих труднощів і проблем, але Скотт сподівався на удачу і нехтував ретельним плануванням. У результаті повернення подорожі було успішним для Амундсена, експедиція не втратила одну людину, але експедиція Скотта загинула повністю, він втратив всіх своїх людей, а потім загинув голод і холод.
Неймовірно бути таким життєздатним, але ви повинні бути готові до них заздалегідь. Пам'ятайте, що девіз американських скаутів, запозичених радянськими піонерами: «Чи готові!» - Завжди готовий!
А потім є ще одне дуже важливе, що ми часто забуваємо. За винятком дуже рідкісних заходів, нам практично завжди потрібна допомога інших. Ви можете бути єдиним поетом або єдиним художником, але коли мова йде про більш значущі цілі, вони, як правило, тільки для команди. Навіть Sherlock Holmes потребує Dr. Watson.
Є 12 ролі, які інші люди можуть грати у ваше життя – від критики до Muse, від експерта до моделі ролі. На жаль, я не можу описати всі ці ролі в короткому інтерв'ю, але я говорю про них детально в майстер-класах. Ось я підкаже тільки два ключових точок. По-перше, спробуйте знайти когось, хто вже досяг мети, ви прагнете і попросити їх стати вашим ментором або консультантом. По-друге, має бути людина, яка вірить у ваш успіх, і навіть якщо ви віддаєте, він все ще каже: "Я вірю в тебе, ви досягнете успіху!"
Попереду і ви досягнете успіху!
Автор Олександр Левітас
Джерело: snob.ru
Джерело: /users/1077
Сафарі Лев зоопарк - це зоопарк, в якому знаходиться протилежна.
Вчені довели можливість контролювати людей з силою думки