Дві історії.

Я працюю в комп'ютерному офісі. Одного разу прийшов друг Ґайшнік і попросив його виправити свій домашній комп'ютер - перепланувати вікно і т.д. І сталося, коли він взяв його, я не там. Після кількох днів я їсть з другом в моєму автомобілі (Toyota Celica, не автомобіль звичайного, але машина досить кришка), перезапускаючи потік в шаховому порядку. Моя кохана людина методично набридає мене про це. І як апотеоз (Я не знаю, як правильно писати) Я перезапускав два автобуси в рядку на залізничному перехресті, і тут вони так само вимикають смугову палицю. Я занурюсь на сторону дороги, я відкрив вікно, отримую документи. В той же час вже сяючий злоякісно, як «Я...» А потім у вікні з'являється задоволена обличчям того ж Гаїшника і розширює свою руку з словами: «Привіт! Чи можу я ви Skok? Моя перша думка полягає в тому, що очі мого друга випадають під сидіння.

Блондинка і рак мозку
Я пішов до McDonald's в інший день. Молода людина приймала моє замовлення, я стоячи, тому чекаю на ясенджер, щоб запекти мене, небагато людей. - Безкоштовний касовий реєстр - хлопець шути і проходячи дівчину варять різко і підходи до оформлення, І я не знаю, що це серцебиття і рак мозку діалог: "Молода людина, я не можу потрапити до ванної кімнати, це закрито!" «Нові, один другий, потрібно ввести код», - каже він і вибиває чек на касовий реєстр, «пробувайтеся тут, відриваючи дно чека, код (який не знає в блоках коду туалетів McDonald's) він повинен бути введений повністю *5555*, - каже він, - обов'язково поряд з зірками! Дівчина в цей раз витягує свій мобільний телефон, дивиться на ньому з великими блакитними очима і говорить фразу, після чого я особисто почав торкнутися з сміхом: «Чи варто надсилати SMS-казки?» - Чи варто дзвонити вам? Хлопець, що стоїть на іншому боці касового реєстра, сльозився на очах, і я, хто процідував всі м'язи, щоб не іржав, як коня, думка: «Так, відправляв SMS на номер *5555 * і отримай код доступу до сумки McDonald's.» - А де вам потрібно, - попросив хлопця - унітазу ??? - Я не можу стояти його і впав з дикого сміху під касовим реєстром. Після стоячи ще 10 секунд, вона різко порушила на перевірку з кодом, потім знизилася любов і очолювалась до виходу. Мораль. Я тепер знаю, що 90% блондинка жарти реальні історії!