Чи навчаєш вас любити читання?

р.

Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية У цьому університеті навчався відомого інженера, фізика та винахідника в галузі електротехніки та радіотехніки – Нікола Тесла.
Фотографія: доктор Маркус Гослер, 2003

Чому не можна годувати місячну дитину з борщом і котлетами? Чому не можна пити алкоголь? Чи є це те, що ваше тіло не фізіологічно готове? Зробіть почуття. Тоді чому хтось раз думає, що в певному віці людина дозріває читати книгу? Ви готові зрозуміти, що говорить автор? Чому в уроках літератури діти фаршировані читанням, не знаючи, чи готовий він до «знайомості», що входить до складу шкільної програми або ні? Немає стандартних людей. Я думаю, що уроки літератури повинні бути різними. Кращий варіант (на мій погляд) просто говорити про те, що ви читаєте.

Я завжди любив читання. І один день я купив книгу на літературу. Давайте мені трохи поглибше. Уг! Яка справа написана. З тих пір, як я ставився до думки, що літературні дослідження є аномалією. Це так, коли людина бачить красиву дівчину, вона схожа, «Ой мій Бог!» Яка краса! Ми повинні зробити її автоматично! У мене був чудовий викладач літератури. Вона сказала: «Написати есе про будь-яку книгу, яку вам сподобалося, що навчить тебе». Про війну і мир. Вона була колись заміщена іншим викладачем. Починав виснаження роботи. Він був страшний. Тут був гарний фасад будинку, хтось прийшов і почав збиватися з облицювальної цегли, метелик - "Погляд, ось штукатурка, тепер збиваємо її і побачимо цегли." Що таке значення цієї науки? Лікарі знеболюють корпси і пересуває ліки вперед. Але не багато письменників закінчив літературні інститути. Не закінчується коледж. І Пушкін не був літературним критиком. І Лермонтов. Булгаков і Чехова лікарі в цілому.

Розчаруйте дитину з читанням? Написав в нього любов книг? Це не робота школи. Я дійсно не знаю, як зараз процес освіти, але я бачив пару питань про іспит – було потрібно ім'я персонажа «Дадо душі». Гоголь може виготовити електрику в кафіні шляхом обертання, якщо він знав, що зараз найважливіше в своїй роботі. І так, про паперові книги. Професор Преображенського розповів: «Солдські закуски і суп з'їжджають тільки поміщики, які не відповідають більшовикам». На гарячих закусках працює саморевізійна людина. Є естетичність у книжкових книгах. Відмінність з електронним книгою є точно так само, як сімейна вечеря з гамбургером, що їсть на бігу. Це мій погляд, не сперечався. Я художник, я бачу! Незважаючи на те, що ми заміняємо поколінням, для яких це естетичне буде відчужено.

Я просто недавно читаю міністрів, що молоді люди не читають багато. Ми навчимося любити читання з школи. Незважаючи на все, ми все ще читаємо. Хтось у коментарях до попереднього посту заявив, що він прочитав «Фарев до ілюзій». І я читаю те ж саме зараз. І мій улюблений вірш А. С. Пушкін:

Від Pindemont

Я не оцінив високі права.
Хто не робить вас байдужими.
Я не скаржаю про те, що боги відмовилися.
Це моє солодке місце для виклику податків.
А царі будуть боротися один одному.
Тексти пісень, а це означає: І маленька бой мені, це прес безкоштовно?
Захищаючи фольги, або чутлива цензура
У планах журналів, абагура протипоказана.
Все це, ви бачите, слова, слова.
Інша справа, мої найкращі способи;
Інше, краще, потрібна свобода.
Залежно від царя, в залежності від людей,
Чи не ми піклуємось? Бог з ними.
Ні.
Не звітуйте, тільки самі.
Для того, щоб подати заявку на роботу, жити
Ні слава, ні думки, ні шиї.
На його захваті, і там,
Чудова божественна природа краси,
І перед істотами мистецтва і натхнення