Бізнес секрети від 49-річного Джека Ма, найбагатший чоловік Китаю

Джек Ма, 49, найбагатший чоловік в Китаї, ділиться секретами бізнесу і дає корисні поради.

Якщо 90% людей в нараді голосують за пропозицію, то кидаємо в кошик. Причина проста: якщо всі ці люди бачать цю можливість так чітко, то є, ймовірно, багато інших компаній, які працюють на ньому, і ми не будемо провідними.

Джек Ма: Мішки Я

У 2001 році зробив помилку. Я пояснив своїм співробітникам, з яким я заснував компанію, яка кар'єрна ліміт для них є рівнем менеджерів. Для того, щоб найняти топ-менеджерів на рівні VP і вище, я думав, що потрібно для пошуку позачергів.

На підприємстві більше, але ті, що я сумнівав, добре заміщуються як віце-президенти, так і навіть вище.

У мене є принцип, який направляє мені: ваше ставлення до роботи і рішень, які ви робите, більш важливі, ніж ваші здібності.

Ви не можете зробити все так, як ви можете зробити кожен вірний в одну спільну мету.

Не намагайтеся зробити своїх співробітників таким же чином, це неможливо. Третя людина, яка працює для вас, не вірить тебе. Не дозволяйте їм працювати «для індивіда». А замість того, щоб поширити їх навколо спільної мети.

Це набагато простіше об'єднати людей навколо спільної ідеї, ніж це навколо одного лідера, незалежно від того, як він неймовірний.

Як лідер компанії відрізняється від працівника?

Керівник компанії ніколи не порівнювати свої технічні навички з навичками співробітників. Ваші технічні навички завжди повинні бути кращими, ніж ваші. В іншому випадку ви найняти неправильні люди.

Як виглядає лідер?

Керівник компанії повинен мати бачення для компанії протягом багатьох років.

Лідер повинен володіти характером і наполегливістю для того, щоб витримати які звичайні працівники не можуть.

Він повинен мати чудові здібності, щоб принести удари долі і вижити неминучі невдачі.

Тому хороший лідер відрізняється баченням, наполегливістю і характером.

Не залучайтесь до політики.

Гроші і політика рідко в однакових руках. Якщо ви їдете в політику, забуваємо про бізнес. І навпаки. Коли гроші задовольняються політикою, він схожий на матч, який відповідає динаміту — чекає на вибух.

4 Питання для сучасних молоді

Що таке правда? Реальна відмова полягає в зупинці бойових дій.

Що таке гнучкість? Ви будете розуміти, що гнучкість при виживанні несправностей, складних життєвих ситуацій і розчарувань.

Які ваші обов'язки? Ваші обов'язки повинні бути більш відповідальними, працювати важче і мати більше навколишнього середовища, ніж інші.

Тільки фольги використовують свої роти, щоб говорити. А мудро говорить з головою, мудро з серцем.

Ми живемо в повній силі.

Я завжди кажу себе, що ми не народилися працювати, але насолоджуватися життям. Щоб зробити краще життя інших людей, не витрачати час на роботу.

Якщо ви витрачаєте час на роботу, рано чи пізно ви пошкодуєте його.

Компетатори та змагання

Тільки фольги лікують конкурентів з агресією.

Якщо ви лікуєте всіх ваших ворогів, вони будуть ваші вороги.

Коли ви змагаєтеся один з одним, не слухайте, це знищить вас.

Змагання люблять грати в шахи. Якщо ви втратите, ви завжди можете грати в інший раунд. Ви не повинні боротися.

Справжній підприємець не має ворогів. Після того, як ви зрозуміли це, ніхто не зупиниться.

Скарга і скарга

Якщо ви не змогли приховатися, нічого не неправильно з цим.

Якщо ви впадете до депресії регулярно і скаржаєте про життя, то вона стає схожою на алкоголізм - чим більше ви п'єте, тим важче її зупинити. На Вашому шляху до успіху ви помітите, що успішні люди не скаржаться, аніж.

У світі не дбає про те, що ви говорите, що ви маєте справу.

Поради підприємцям

Реальні можливості лежати, де ніхто не бачить їх.

Ми працюємо над тим, хто бажає працювати.

Кількість клієнтів. Кількість двох співробітників. А потім, кількість трьох, акціонерів.

Почати адаптацію до нових умов до інших повідомлень.

Забудьте про гроші і як ви її заробите.

Замість введення невеликих хитрощів і хитрощів, спрямованих на стійкість і довгострокові плани.

Ваше ставлення визначає, наскільки ви будете йти.

Про підприємництво

Часто буває, що хороша можливість важко пояснити. Що можна пояснити просто і легко, як правило, не є хорошою можливістю. Як партнер, необхідно знайти когось, хто доповнює свої навички. Вам не обов'язково потрібно когось успішним.

Шукайте людей, не найкращі люди.

Найпривабливіша річ в цьому світі є відносинами між людьми.

"Free" є дуже дорогим словом.

Сьогодні не буде легко, завтра буде ще гірше, але день після завтра все буде відмінно.

Що робити

Найгірші якості для підприємця: бути снобом, не в змозі адекватно оцінити ситуацію, взяти високий темп і не в змозі його підтримувати, не мати можливості виглядати попереду.

Якщо ви не знаєте все про своїх конкурентів, або ви заневажте їх, або ви не бачите їх як загроза, ви втратите.

Якщо ваш конкурент менший, ніж ви, або занадто слабкий, ви ще повинні лікувати його як рівні. Як правило, якщо ваш конкурент набагато більше, ніж ви, не бояться їх.

Про бізнес.

Коли ви починаєте свій бізнес, це означає, що ви отримуєте стабільний дохід, лікарня та щорічні бонуси.

З іншого боку, це означає, що ваш дохід не обмежується тим, що ви будете використовувати свій час більш ефективно і ви не повинні запитати дозвіл від інших людей.

Якщо Ваші рішення відрізняються від своїх однолітків, ваше життя буде різним.

Джерело: psyfactor.org

Джерело: /users/1077

Категории

Смотрите также

Новое и интересное