361
10 з 30: Як дізнатися, що ви людина
Формула "10 з 30" - якщо ви помітили в поведінці / виступі вашого друга 10 знаків наступного 30 (і вони досить стійкі), то ви, ймовірно, мають маніпулятор:
1,1 км Блаки інші в загальній (незлічених і докладних рахунках важкого дитинства або, навпаки, драматичних натяків того ж)
2. Відхилена відповідальність (сюжет того, як він був покинутий, обрамлений, знебочений, зраджується десь)
3. У Він не говорить про своїх бажаннях, запитах, намірах («з усіма його зовнішнім виглядом показує, що ...»)
4. У Нерідко відповідає непристойні відповіді («Так, якось, нехай дивиться»).
5. Умань Раціоналізація і підведення «логічної основи» за власні запити («які люди потребують», «що може бути очікувано від дівчини, яка навіть не ...". . ?
6. Жнівень Ви вважаєте, що ви ідеальний, і це буде чудово, що ви завжди залишаються так, що ви завжди знаєте, як знайти спосіб, бути позитивним, будь ласка, ваш зовнішній вигляд і т.д.
7. Про нас Висловляє непрямі сумніви в інших, похвали і критики одночасно (див. формулу «так, але...», згадує досягнення людини і відразу ж робить зрозуміло, що там було щось нечисте в них: «Використала велику роботу, вона, як правило, великий фахівець, з її перевагами вона має дуже тісні відносини»)
8. У Триангulates, неприпустимо, змушує інших надсилати повідомлення про свою людину
9. Навігація Намагаюся переварити, змусити спати («Я думаю, що ваш друг сміється на мене», «Я не розумію, чому вони забирають мене в байонети»)
10. Відтворює потерпілий, словесно перебільшує негативний результат («недостатньо підвіконня», «розтягни автомобіль» (смак на машині)
11. Він пропускає запити/запити, хоча він стверджує, що він неодмінно буде мати справу з усім.
12. Дзвоните до «моральних принципів» для обґрунтування власних запитів (діаграма, права, свобода, повага)
13.00 р. Непрямі загрози або шантажу (можна поломитися на деякий час), «Я повинен час думати про наші відносини»)
14. Потрібно змінює тему розмови, робить її більш ніж один раз (це симптом показує, що він швидко втомився від спілкування, подрібнити і не переносить бодром)
15.00 р. Вовки і литі все, що якось пов'язане з вашими зустрічами, витрачаючи час разом, скасовує зустрічі в останні хвилини.
16.00 р. Відкриває поверхневі знання, але намагається представити їх з апробатором. Перед тим, що співрозмовник менш проінформований.
17. Ліар.
18 років Намагатися дізнатися правду через фальсифікацію, перебільшення, невідповідні тлумачення (тобто покладає неймовірну гіпотезу того, що сталося з тим, що співрозмовник змушений довести протилежність, надаючи реальні факти)
19.00 р. Самоцентрований (=неприємний і недорогий гальмування, особливо про сексуальні досягнення)
20. Ялий і соковитий
21. Прийняття критики і заперечення явних (зазвичай стає агресивним, безпосередньо або непрямо (поступна агресія, прикрита помста)
22. Він пізній, не викликає спини, забуває, не встигає.
23. Вона відкладає до останнього часу важливе прохання, повідомлення, тобто намагається зловити вас несподіванкою і перетягнути вас в вирішення ваших проблем.
24. «Невідповідність» мовної поведінки і зовнішнього вигляду, манер; ударні.
25. Площі, недорогі цінні та сувенірні подарунки
26. Ви відчуваєте себе невільним (сухий настрій після спілкування)
27. Розумно і ефективно вирішувати свої проблеми, але за рахунок інших
28. Запропонуйте нам або намагайтеся змусити нас йти проти наших правил безпеки або правил (наприклад, під час виживання «допомоги» запрошує Вас на водні лижі, які ви не можете плавати)
29. Він постійно перебуває в точковому освітленні, предметі розмов і конфліктуючих думок.
30. Він має декілька «пророків», які він грає перед певними людьми («любний син», «сухий та бульбий», «прозорий працівник».
Джерело: /users/1077