332
Екологічно чистий пральний порошок з тільки 3 інгредієнти
Лорен Сінгер, еко-активіст і блогер, заснував нестійку клінінгову компанію «Простіс Ко».
Його першим продуктом буде пральний порошок, який виготовлений вручну з трьох простих інгредієнтів.
Zanger перетворилася на Kickstarter, щоб бюджетувати свій новий проект через Вона почала виробляти власний пральний миючий засіб близько двох років тому, що це означає, що її продукт буквально був протестований протягом двох років. «Я спробував багато різних рецептів», – говорить Лорен.
Сінгер завжди був ідеологом саморобних миючих засобів, оскільки він постійно писав на своєму блозі. Тим не менш, вона виявила, що більшість читачів блогу були небажаними для того, щоб зробити миючі засоби та миючі засоби самостійно. «Успішно, люди пишу мені, «Я не встигнути це зробити, що б ви змогли купити в магазині?» Щоб бути чесною, я відчуваю себе некомфортно, якщо я рекомендую все, вона говорить. «Для цього бізнесу, щоб зробити свого роду товарів ручної роботи, які я хотів би зробити людей самостійно. й
Зважаючи на це зображення, Лорен прийшов до рішення про створення компанії, яка виробляє продукти без відходів без відходів, що дають людям інструменти, які вона використовує вдома. Миття порошку, створеного біорозкладним, відмінно підходить для веганів, не містить консервантів, синтетичних ароматів і токсичних хімічних речовин.
Він складається з трьох інгредієнтів:
Випічка соди, ака натрієвий бікарбонат або NaHCO3, - сіль, яка була використана давніми Єгиптями для видалення плям і неприємних запахів під час миття;
Сода, ака карбонат натрію або Na2CO3, являє собою водорозчинну соду, яка використовується для пом'якшення води і допомагає видалити плями з льону.
Кастильське мило - веган, органічне мило, яке добре очищає одяг, яке мило повинно робити.
Миючий засіб подається в пластикових картонних коробках, які можуть бути перероблені або компостовані. Сінгер опрацював покупку сировини таким чином, щоб отримати їх в мінімальній кількості пакувального матеріалу, і перезаряджає все, що не може бути використане самостійно. Від переробленого паперу вона планує зробити подяку карткам та візитним карткам.
Коробка прального миючого засобу вагою майже 1 кг, яка призначена для 50 миття, може бути отримана донором $25.00 або більше для її кампанії на Kickstarter.
На даний момент порошок доступний в двох варіантах - без ароматизації і з запахом лаванди, який виходить з натурального ефірного масла. На мій погляд, це два найбільш традиційні варіанти, і для мене вони найбільш екологічно чисті.
У майбутньому Лорен сподівається розширити діапазон The Simply Co. Вона готова почати виробляти власний скляний очищувач, підлоговий очищувач і інструмент для інших поверхонь. «Я хочу створити бренд, який включає в себе всі ці позиції», - каже Сінгер.
Сінгер каже багато миючих засобів та миючих засобів, представлених як «зелений», не як екологічно шкідливий, як традиційні продукти, але сподівається «презентувати дійсно хороший продукт».
Джерело: facepla.net
Ulf Mejergren Архітектори представили Bum Shack chi катанію sanech
Як російська ватнік 80 років попереду екологічно чистої колекції Stella McCartney