344
Ear-o-Smart - сережки для повного контролю здоров'я
На перший погляд, цей гаджет виглядає як звичайний предмет ювелірних виробів. Але насправді пристрій, виконаний у вигляді золотого кліпу, має набір датчиків, призначених для моніторингу здоров'я його власника. Зносний пристрій спілкується з смартфоном і вписує будь-які сережки.
Сережки «Smart» здатні відстежувати частоту серця, кількість калорій і рівень активності користувача. Сумісність з мобільними пристроями на базі операційних систем iOS та Android з підтримкою Bluetooth 4.0 забезпечує оперативну передачу та візуалізацію зібраної медичної інформації.
Канадська компанія Компанія BioSensive Technologies запрошує на розвиток перших сережок світу. За допомогою стильного аксесуара ювелірних виробів творці сподіваються обходити своїх конкурентів, виготовляючи смарт-годинники та фітнес-трекери з аналогічними функціями.
Ми віримо, що зносна електроніка повинна бути присутнім у всіх сферах, які ми використовуємо в повсякденному житті. Саме тому ми створили Ear-o-Smart, розробники стверджують, що вухо є одним з кращих місць на тілі людини для вимірювання частоти серцевих скорочень.
Робота серця перевіряється кровоплином в шкірі через світлові сигнали зворотного зв'язку. Вартість гаджета 110 доларів. Компанія також пропонує набір для створення ювелірних виробів своїми руками.
Ear-o-Smart тепер шукає фінансування від Kickstarter. Якщо проект підніме потрібну кількість грошей, з’явиться перша партія смарт-веснів.
Джерело: hi-news.ru
П'ятирічний хлопчик стає наймолодшим IT-професіоналом
Революція охорони здоров'я: Наука природної імунності