П'ятирічний хлопчик стає наймолодшим IT-професіоналом

П'ятирічний Брітон індійського спуску став наймолодшим спеціалістом з комп'ютерів світу після проходження іспиту Microsoft Windows.

Ayan Qureshi вже успішно пройшов іспит в Університеті Бірмінгема і стала сертифікованим спеціалістом з ІТ-індустрії Microsoft.

,00 Р

У цьому випадку він встановлює новий світовий запис, ставши наймолодшою людиною, коли-небудь пройти іспит Microsoft. Аян зумів зробити так в п'ять років і 11 місяців. До цього запис належав до шестирічного Пакистану Мехроз Явару.

Аян вперше зустрів комп'ютер, коли він був тільки три роки. Його батько, 43-річний Асі, помітив любов дитини і почав допомогти йому розвивати.

р.

ІТ-консультант з комп’ютерної лабораторії для сина в домашніх умовах і почав готувати його до комплексного тестування Microsoft. Після всього п'яти місяців навчання Аян взяв тест на підтримку Windows 8.1 разом з кількома кандидатами для дорослих. Варто відзначити, що хлопчик впорався з двогодинним тестом перед графіком.

"Ми пишаємося ним, - сказав батько хлопчика. Він має намір взяти передові тести в майбутньому, але зараз він повинен зосередитися на школі.

Хлопці зацікавили комп’ютери у віці трьох років. Після цього батько почав розповісти сина про апаратне та програмне забезпечення, а також встановлення програмного забезпечення.

"Я знайшов, що він запам'ятався все, що я сказав йому, тому я побудував комп'ютерну лабораторію в нашому будинку, щоб він міг вчитися", - Продовжив Азі. Я показав, як встановити Windows, а потім я вирішив підготувати його до іспиту. Не було легко, але він зміг отримати сертифікат. й

Коли Аян і його батько прибули до університету, спостерігачі були так шоковані, щоб побачити такий молодий кандидат, що вони відразу не хочуть визнати хлопчика до іспиту. Однак телефонний дзвінок в Microsoft скоригував проблему і Аян зайняв своє місце на комп'ютері разом з іншими кандидатами дорослих.

Хлопець ще не вирішив, що він хотів би зробити, коли він виростає, але говорить про те, що його майбутні роботи будуть пов'язані з математикою і обчисленнями.

Джерело: Letus.ru