10 Штучний інтелект Кіно Кожен повинен дивитися

Тема штучного інтелекту дуже улюблена багатьма режисерами нашого часу. Про мислити машини знімають безлімітні фільми в абсолютно різних жанрах: фільми дій, філософські пари, фільми жахів і так далі. Але я хотів би виділити 10 найцікавіших фільмів, які кожен обов'язково повинен дивитися.

Я впевнений, що більшість наших читачів дивилися всі або майже всі фільми на моєму списку нижче. Я хочу відзначити, що цей топ 10 був заснований виключно на моєму особистому смаку, і як ви можете побачити, у нас є різні смаки. Я просто фізично не міг включати в список абсолютно всі фільми цього предмета і спробував дуже важко виділити найважливіше для кінотеатру в цілому, а також тих, які залишили незначну позначку на мене після перегляду.

1. Штучний інтелект (2001) фільм Стівена Спелберга, заснований на історії Брайана Альдіса, розповідає про андроїд хлопчика, який був запрограмований до любові. Головною роллю в кіно грає Haley Joel Osment, який на момент написання цієї статті виріс і значно відновлюється. Але в 2001 році він був ідеальним кандидатом на роль: дитяче наївне обличчя, домогосподарки, широкі очі. Багато людей були буквально зачаровані цими. Але фільм добре не тільки для своїх акторів, але і для його філософських наслідків: Чи можуть машини відчувати людські почуття? Чи може робот хлопчик замінити батьки реальної дитини? Ви знайдете відповіді на ці та багато інших питань у цьому фільмі.

2,2 км Blade Runner (1984) є знаковою плівкою Ridley Scott, яка виросла покоління шанувальників художньої літератури. Фільмова адаптація одного з оповідань художнього письменника Філіпа К. Діка, сюжет якого, однак, було змінено поза визнанням. Detective Rick Deckard шукає втекти кіборги, дії яких і мотиви піднімають багато питань. Роль детектива відіграла Harrison Ford, яка в ці роки швидко набирає популярність після його зоряної ролі в четвертому епізоді Star Wars. Ridley Scott в даний час працює над продовженням фільму, тому якщо ви не знайомі з оригінальним, зараз час його побачити.

_ Новини

3. Бісентійський Чоловік (1999) Фільм, заснований на романі Ісаак Асімов і Роберт Сільберг, розповідає історію роботи НДР-114, яка на 200 років живе на стороні з людьми, навчається з них, а згодом починає відчувати людські емоції. Це фантастична драма про те, як лінія між машиною і чоловіком дійсно ілюзія. Також фільм сподобається любителям актора Робін Вільямса, який повністю присвячує свою роль в цьому фільмі.

4. У Хто не схожий на термінатор, вбивця робота з майбутнього, який потребує вашої куртки та мотоцикла? Хоча тільки перший фільм 1984 з'являється у назві, перші два фільми, режисер Джеймса Камерона, безумовно, гідні вашої уваги. Всі наступні фільми можна сміливо назвати гідним продовженням історії як штучний інтелект Skynet знищив усіх людства. Це була роль Термінатора, який славився австрійським спортсменом Арнольдом Шварценеггером і миттєво підняв його до верхньої ліги. Наступного року необхідно звільнити нову плівкову франшизу, яка повинна перезапустити серію і надати нам абсолютно різну емоцію від перегляду. У той же час ви можете згадати класику і переосмислити оригінальні.

5. Умань Матриця (1999) Продовжуємо тему захоплення машин на Землі, братів Ваховського (нині брата та сестра, звичайно) У 1999 році фільм прокоментував вплив на аудиторію та кінокритики, оскільки продемонстрував блакальне майбутнє людства, в якому машини використовують людей як джерело енергії. Неймовірний особливий ефект і глибокий філософський субтекст малюнка на ніч зробив його культ. Це може бути суджено, якщо тільки елементи цього фільму були запозичені сотні разів на їх роботи десятки інших режисерів по всьому світу.

6. Нервана (1997) Дуже незвичайна плівка, виготовлена з Франції та Італії з Крістофером Ламбертом в ролі назви. Програміст Джиммі розвиває відеогра "Нірвана", але раптом один з персонажів гри перестає обманювати правила і знаходить власну свідомість. Він загрожує свого творця, щоб замкнути проект і знищити всі його дані, оскільки пережити той же день всередині гри над і знову неймовірно важко. Джиммі повинен поглинути на перильну подорож, щоб інфільтрувати гігантську корпорацію з ігровими серверами, встановленими і зберегти його віртуальний друг від його нестерпного навантаження. Картина проникна з глибокими думками, але постріл дуже хитрощі з невеликим дотиком сюрреалізму, який може відлякати деяких глядачів.

7. I, Робот (2004) Ще одна адаптація Ісаак Асімова. Цього разу картина була заснована на колекції оповідання «Я, робот». Про повсякденне життя поліцейського у світі майбутнього, який розслідує порушення Акту роботи. Згідно з цим Законом, робот не має права підняти руку на людину. У найближчому майбутньому ми можемо легко прийняти контроль людства. У вас є герой Віллі Сміт, який відомий стрілками і жартами на ходу.

р.

8. У На гачок (2008) Magnificent non-stop дію, розповідаючи історію чого чекає людство, якщо ми всі дивимося єдиним штучним інтелектом. Фільм заснований на сюжеті, написаному Стівеном Spielberg. На жаль, сам Стівен не міг зробити цей фільм через перевантажений графік роботи, проте його рука в кіно чітко відчувалася. З якоїсь причини я думаю, що події цього фільму стануть одним днем. І це саме те, що ви думаєте про це.

9. Навігація Її (2013) Фантастична мелодрама, спрямована Spike Jonze, розповідає історію одного письменника Феодора, який з бодром набуває нової автономної операційної системи. Він дає їй ім'я Samantha і практично не входить до неї або в домашніх умовах, або в домашніх умовах, або в роботі. Який сюрприз, коли він зрозумів, що він і Саманта мали теплі почуття, схожі на справжню любов людини. Ця дотик і інтелектуальна історія відносин між чоловіком і операційною системою не залишить байдужим нікого.

10. Я мав премонію, що я був перед ремекцією на рівні телевізора-3. Але через півгодини я не міг відірватися від того, що сталося на екрані, і в кінці я отримав велике задоволення від перегляду. Про вчений, який введений в експлуатацію британським міністерством оборони, працює над створенням штучного інтелекту для бойових роботів. Звичайно, в ході досліджень існує несподівана відмова, яка перетворює все назовні. Незважаючи на те, що фільм був знятий на дуже скромному бюджеті, є певна чарівність в ньому. У будь-якому випадку я дуже рекомендую вам прочитати цю стрічку, якщо це можливо.

Як бонус до 10 фільмів, перерахованих вище, я хотів би додати кілька більше точок, які ви можете дивитися, якщо ви хочете.

Коротка схема (1986) Не було анімаційного фільму WALL-E в моєму дитинстві, оскільки Pixar не існує в цей час. Але я дуже любив фільм «Шорт схема», який розповідає про невеликий безглуздий робот, який отримав самодосвідомість в результаті випадкового контуру в його проводці. Спочатку творці роботи планують використовувати його для військових цілей, але що робити з апаратом, що почали відрізнити зло від хорошого? Дуже гарна і позитивна плівка, яку можна побачити всією родиною.

Поганий робот (2011) є коротким фільмом жахів, який розповідає історію маленького помічника роботи Blinky. З його скромним таймером, ця робота підвищує важливі питання, пов'язані з штучним інтелектом, ніж багато фільмів функцій.

Восьмий (2011-2014) Це не повнометражний фільм, але і серія si-fi, який вже має чотири сезони і все ще продовжує випускатися. Розповідь про геніальний вчений Harold Finch, який, за наказом Міністерства оборони США, створює штучний інтелект, здатний шукати потенційних учасників терористичних атак або інших злочинів у реальному часі. Електронний великий брат з необмеженою потужністю, який бачить і чути все людей. Дуже захоплююча історія, сильне лиття, Джонатан Нолан (братор Нолан) як письменник і JJ Abrams як продюсер проекту.

Джерело: hi-news.ru