Неоптимістичний прогноз долара від експерта з ринку золота Джеймс Турк

Експерт з ринку золота Джеймс Турк каже, що долар США не буде зберігати свою сильні позиції. Канада, одна з найближчих союзників Америки, яка підписала угоду про торгівлю, за якою вона буде угодою з Китаєм та канадськими доларами. Це означає, що долар США не буде використовуватися. Таким чином, прогноз на долар бідний, незважаючи на поточне зміцнення. Це сумний і, на мій погляд, означає поганий омен для долара в майбутньому. й

Звісно, уряд США зробить все в своїй потужності, щоб захистити долар, що означає більш тісні капітальні управління. Деякі з цих контрольів вже знаходяться в місці. В Європі і відкрито банківський рахунок. Європейські банки просто не хочуть зробити бізнес з американцями.

Ще одним видом управління є те, що $16 трильйон за межами Сполучених Штатів Америки не можна повернутися до Америки і провів тут. Якщо це була справа, ці іноземні долари різко знижують вітчизняні долари, оскільки вони не матимуть такої ж пропозиції, якщо витратили в США. Але не буде означати за замовчуванням, що призведе до згоряння долара?

Турка розповідає: «Чи не зумовили розпад внутрішнього долара». Це призведе до розпаду міжнародного долара проти внутрішнього. Внутрішній долар підлягає інфляції в довгостроковій перспективі. Цей буде мати безпосередній вплив на долари за межами США, які дійсно можуть призвести до за замовчуванням.

Як довго це може? Турк повертає нас на століття до народження Федерального заповідника і каже, одна з основних обов'язків уряду полягає в тому, щоб підтримувати стабільну купівельну потужність долара. Сьогодні долар дорівнює одній копійці 1913 р. моделі на придбання електроенергії. Це вказує на екстремальний ступінь його знецінення. Це загальна картина є важливою, тому що інфляція і зниження реальної цінності долара відбувалися протягом сотні років. Хто б сказав, чому ще не триває?

Фото: www.bloovi.be

Якщо згадуємо приклад Римської імперії, то денарій оцінив сто років, поки він не згорнувся. Такі процеси не можуть залишатися невизначеними. Головне - сума боргів, що накопичується в фінансовій системі та сума грошових коштів, витрачених політиками. Причина, яку ми не маємо гіперінфляції, тому що уряд США керує збереженням боргів за рахунок нульових процентних ставок. Ми ходимо по щільному мотузці, він загрожує серйозні наслідки. На мій погляд, валюта продовжить оцінити. й

«Нью-Йорк Мерантільна біржа – це просто атракціон». Це лише паперовий ринок. У Лондоні діє акція. Тут ви можете отримати величезну знижку для узгодження розрахунків за термінову операцію. Якщо хтось хоче зробити великий порядок, скажімо 50 мільйонів доларів, для фізичного золота вони не отримають металу наступного дня. Він буде чекати. Для мене це означає, що ціна золота нижче реальної ціни. Те ж саме буває з сріблом. В результаті я вірю ціни значно зросту на кінець року. й

Турка продовжує свої мідії на доларі: На даний момент ми бачимо напруги навколо долара, всі ці операції, є тимчасове зміцнення в даний момент, але в кінцевому підсумку долар згорнеться. Незабаром чи пізно люди зрозуміють, що ця валюта не довіряє. й

Джерело:mixednews.ru

Джерело: /users/1077