330
Як зупинити планування: 7 Уроки імпровізації
Імпульсні рішення розширити свої можливості. А коли ми відчуваємо, що планування більше не працює, то час, щоб дізнатися, як імпровізувати.
Так говорить Патриція Мадсон – викладач Університету Станфорда, керівник центру Каліфорнія «Креативне життя» та автор книги «Лісони імпровізації». Її порада допоможе вам миттєво приймати рішення і з найбільшою перевагою причини. Ми пропонуємо вам 7 уроків з книги.
Урок 1. Візьміть його. Це не питання про бездумні приглушення до будь-яких пропозицій. Якщо мова йде про речі, які важливі для вас, ви, швидше за все, оберіть найкращий, і це право. Однак, де вибір не є фундаментальним, «так» краще, ніж «не» і відходи часу. Скільки можливостей ви закрили, кажучи, ніхто не намагається дізнатися, що життя має в магазині для вас?
Ми можемо уникнути дуже великого гріха блокуючого. Нерідко блокуємо не тільки інші, але і самі. «Я не малюю, тому що я роблю це? Як я думаю, що я можу бути художником?
Урок 2. Ви не повинні підготуватися. Якщо упакувати валізи псує настрій, віддає перевагу настрою. Проблема полягає в тому, що ті, хто думає весь час в майбутньому пропущені. У імпровізації важливо не пропустити момент. Найважчіше в цьому правилі навчаються боротися з страхом, що без тренування ви не досягнете успіху. Автор пропонує ласощі майбутній захід як коробку з подарунком (фати) і вірити, що є щось там. Як правило, ми готові до іспиту, і зайві спроби запам'ятати щось тільки відіймаючи сили.
«Довги, музика, картини – всі креативні ідеї проходять через людину, але не створюються ним. й
Уроки 3. Відповідність вирішує все. Класи в тренажерному залі можуть бути перенесені до останнього. Допомагатимуться правила імпровізації – просто прийти! Дифузійні задачі страшні, але просто демонструють в місці, що ви хочете, щоб піти витрати нічого. І один раз на місці, це ще простіше підібрати барбекю, стояти на біговій доріжці або сидіти на велосипеді.
«Для вашого життя, як автомобіль, газ на підлогу і літати до вашого призначення. Ви любите своїх батьків? Так відвідайте їх. Якщо ви хочете бути письменником, сидіти і писати.
Уроки 4. Почати в будь-яку точку. Знаходження правого старту займає час, говорить Patricia. Але як тільки ви починаєте – справа може бути розпочата і результати трохи ближче. Чи важко почати очищення? Зніміть мішечок під молоком в сміттєвому розчині і підберіть іграшки, яка потрапила на підлогу.
«Визначити своє завдання». Коли ви закінчили читання цієї книги, поставили її біля і робимо те, що прийшли до думки в першу чергу. Просування ідеї дуже просто. Не дайте в цей імпульс. й
Урок 5. Будьте медіокрем. Ми втомилися від бажання з'являтися смартером, міцніше, красивіше і цікавіше. І чим більше ми проціджуємо, чим гірше результат. Що ми робимо, завжди щось краще робити. Небезпека помилки завжди існує. Ми можемо самі переконати, що наші результати мають право на існування.
«Якщо ви зіткнулися з завданнями, підійдіть його в нормальний режим роботи, якщо ви не намагаєтеся вражати когось. Як виглядає натуральний, простий і зрозумілий. й
Урок 6. Обличчя факти. Це правило допомагає в незліченних випадках, тому що все, що ми робимо, щоб уникнути реальності. Ми не хочемо, щоб люди з героями не розуміли, події, які ми не звикли, або нові реалії. Ми не знаємо, як працювати з ним, спілкуватися з ним і жити з нею. А імпровізатор просто приймає все, як це таке.
«Імпровізація можна порівняти з велоспортом, гірськими лижами та наплавкою. Ці види спорту характеризуються непередбачуваністю. Все змінює кожну секунду. Для того, щоб не впасти, необхідно постійно балансувати. й
Урок 7. Будь ласка, виправте. Автор не вірить, що помилки слід уникати. Як учитель, вона навіть просить школярів, щоб зробити помилки, щоб вийти за звичне бачення. Багато відкриттів науки і техніки були зроблені лише в той момент, коли дослідник був неправильним.
«Щоб нам, що після кожної помилки ми робимо, ряд кам’янистих суддів підняти балки, як після виступів фігурних ковзанів. Це буде гарна ідея переосмислити підхід суспільства до помилок, які повністю природні для людей і можуть навіть призвести до позитивних результатів. й
Джерело: domashniy.ru/