Apple-rice casserole - нудний сніданок для дітей

р.

Фото: flikr.com

Рецепт смачного і здорового сніданку. Тепер ваші діти з кожним днем будуть щасливі готувати кашу і попросити добавки. І все, що нудний рис перетворюється в касероль, як яблучний пиріг!

«Для дитини я любила рисову кашу з яблуками, але знаю, що багато дітей, і навіть дорослих, не схожих на неї. Так сьогодні я пропоную, щоб приготувати цей чудовий запіканка. Я думаю, що ваша сім'я буде дуже ефектною стравою, говорить Маестро кондитерського мистецтва Олександр Селеснев.

Яблуневий рис торт Рецепт Що потрібно?
500 мл молока
150г рис
щіпка
100г родзинки
3 яйця
100г вершкове масло
100г цукру
6г ванільний цукор
пілінг
2 яблука
полуниця
мед (за бажанням)

Як приготувати яблучну і рисову запіканку:

1,1 км Зробіть рис кашу з молоком. Не забудьте посолити. Прохолодити готову кашу 20 хвилин.

2,2 км Вимити родзинки ретельно. Якщо ви готуєте запіканку для дорослих, можна залити 1 ч.л. р. родзинок.

3. У Відокремити жовтки з білків. У жовтках додати розм'якшене масло, цукор, ванільний цукор і апельсинову шкірку, збити міксером. Додати рис кашу і родзинки, мікс.

4. У Скрипки збивають в міцну піну і ретельно вводять їх в кашу, змішати.

5. Умань Форма для випічки змащується маслом, кладуть пергамент на дно. Покладіть рисову масу і половинки очищених яблук.

6. Жнівень Випікайте в нагрітій до 220 ° C духовці протягом 20 хвилин.

7. Про нас Після готовності яблучно-зеленої запіканки, заливаємо яблуні з полуничним варенням. Цукерки можуть покрити касеролом тонким шаром меду.

Яблуневий і рисовий запіканка готовий!

Джерело: domashniy.ru/