Що не скажати когось, коли вони хворі

Коли Дебора Орр був діагностований з раком, підтримка своїх друзів доведена неоціненною, але вона також дізналася, що є речі в світі, які ви ніколи не повинні сказати хворій людині.
Давайте подивимося, що ці слова.

"Я бачу тебе."

На жаль, деякі люди думають, що коли ви відчуваєте себе шкода за себе, це робить вас чудовими. Не скажімо з очей, «Я шкода тобі». Ви не повинні сказати те ж саме з рукою. Коли ви помітили на стегнах або м'яко покласти руку на неї і занурити щось в в вухо або в спині голови, я хочу вдарити людину, яка робить його важко. «Я хотів би мати хороший день». Таким чином, у хворій особі ви визнаєте людину як розумний, активний учасник своєї драми, неможливий потерпілий.

Смішні достатньо, але я знайшов трохи комфорту, щоб ви повинні боротися з вашим захворюванням, як деякі середньовічні лицарі в романі пригод. Подати ліки надії ліки все, що потрібно. Ідею, що хвороба є тестом персонажа, з реабілітацією як винагорода за сильний, практично образний. Чому б ви не сказали, "Моя мама мала її 20 років тому, і тепер вона в Бенгалі, подорожуючи з акробатичним цирком." Але якщо ви не, не скажете мене.

"Ви здорові."

Неймовірно, що хворий хоче, якщо вони не помічають очевидним. У будь-якому випадку, ви не можете бути настільки хворими, що ви не дивитеся в дзеркалі і не бачите обличчя, як повноцінний жовтий місяць, здучений стероїди, з торда очі, завдяки найсильнішим і найефективнішим препаратом проти раку груди називається Docetaxel. Я добре розумію, що я шукав і відчув, як один-легований-в-а-граве чоловіка. Не схожий на жарти, які дискурують як спікер, так і слухач. Якщо ваш хворий друг хоче обговорити її зовнішній вигляд, вона попросить вас, що ви думаєте. Це буде пряме питання, тому запасіть його "стимуляторами".

"Ви дивитесь страшно."

Я знаю, що це може здатися малоймовірно, але багато людей відчували необхідність запевнити мене про розкраплений стан, який вже був очевидним. З іншого боку, коли я запитаю, «Чи я шукаю страшні?» Я запитую людей, щоб допомогти зробити задоволення від мене, що це те, що більшість людей роблять.

"Я обов'язково перевіряю тебе."

Не скажімо ці слова, скажімо, коли вам потрібно зробити справжню революцію у вашому зайнятому графіку роботи, намагаючись знайти підходящу «вікну», адже відвідування хворого дуже важливо для вас. Я сидю в щіму вперед з великим катетером на руці і отримувати повідомлення, як, "Я спробую зробити час цього тижня", - не оновлюється після моїх текстів: "Що робити це ще раз". Я люблю це, коли люди просять, "Чи можу я відвідати вас після роботи на ніч?" або навіть краще, "У мене є театральні квитки на 25 місце". Давайте мені знати, що день, якщо ви можете піти там з мною.

Джерело: rus-health.info

Джерело: /users/1077