7 кращих колірних рішень для кухні

Кухня - серце будинку. У ній ви познайомитеся з сім'єю і друзями, щоб насолоджуватися не тільки їжею, але і компанією один одного. Вибираючи правильний кухонний колір допоможе зберегти цей дух зв'язку і створити найбільш апетитний номер у вашому будинку. Який колір вибрати для вашої кухні?

Дизайнери погоджуються, що нейтральні тони найкраще рішення для прикраси кухні. Такі кольори дозволяють реалізувати безліч завдань: оптимальне поєднання з шафами, відображення світла, створення дружньої атмосфери. Також небайдужі відтінки дозволяють легко привернути увагу потенційного покупця квартири в майбутньому.

Синій, зелений, фіолетовий і інші аналогічні кольори на кухні не провокують почуття голови, а іноді навіть стриманий. Тому це не найкращий варіант для кухні. Виняток можливо, якщо планується облаштувати окрему їдальню з кухні.

1,1 км Багато власників і дизайнерів погоджуються, що легкий жовтий відтінок підходить для оформлення інтер'єру. Це зручний тон, який дозволяє створити позитивний настрій. У той же час на кухні можна покласти різноманітне обладнання, виконане в будь-якому стилі.

Особиста думка: Не схожий на цей світло-жовтий колір. Я не думаю, що це правильне рішення. 2. Білий – найнейтрий і простий колір кухні. Білий символізує чіткість, сучасність і чистоту. Білий інтер'єр зазвичай викликає омолоджуючий ефект, а в дизайні інтер'єру він є символом початку чогось нового.

15934134

Особиста думка: На жаль, багато людей вважають, що нейтральні відтінки білого занадто банальні і нудні. Але це зовсім не справа. Додайте червоні, жовті, помаранчеві акценти і ви відчуєте атмосферу тепліше. Ви віддаєте перевагу додати деякі прохолодні ноти? Доповнення нейтральних кольорів з зеленим, синім, фіолетовим.

3. У Більш насичені жовті відтінки, як на представленій фото, допомагають відтворити атмосферу традиційної класичної кухні.

Габаритний зображення

Жовтий мій улюблений колір кухні. Невеликий чорний додаток додасть інтер'єру глибину і стилістичну повноту. 4. Коричневий - приємний колір, який пов'язаний з народженням природи, з де ми отримуємо їжу: земля, ферма ... Як правило, опоненти нейтральних відтінків зазвичай оптимізують для коричневого колірного рішення.

р.

Особиста думка: Я дуже люблю! Перша кухня - приклад ідеального поєднання кольорів. Червоно-коричневі стіни гармонізують з темними шафками. Навіть зелений острів кухні прекрасно вписується в інтер'єр. 5. Звичайно, не всі вирішили на такому сміливому дизайні. Але якщо ви хочете іскра і пристрасть до блиску на кухні, зверніть увагу на цей варіант. Це особливо вірно, якщо є багато темних елементів на кухні.

р.

, Україна

Особиста думка: червоний модний. Хороший варіант для кухні з великою кількістю сучасних технологій. 6. Зелений відтінок можна назвати дещо чарівним. Погляньте на це фото і ви побачите для себе. Насолоджуйтеся приємною атмосферою країни.

Особиста думка: Я свідомо вибрав найяскравіший і найбагатший відтінок. Це буде гірше, якщо зелена колірна гамма викликає асоціацію з темним лісом і вовками, які занурюють після вас в сутінці. 7. Сині кухні Цей відтінок можна сміливо назвати кращим у цьому списку. Синя і синя думали зменшити апетит.

р.

6716995

р.

, Україна

Особиста думка: Я спробував знайти прийнятну кухню, прикрашену синьою колірною гамою, знайшов кілька. Наприклад, в першому варіанті вибрані тони відмінно контрастують з темними шафками. На мій погляд синій можна використовувати для створення дизайну кухні, якщо необхідно створити акцент. Джерело: Interno.ru

Джерело: /users/1077