Логічне мислення та щоденна абсурдність

Фото: www.businessinsider.in

Думка - це просто потік думок. Логічне мислення – це рідкісний вид мислення, який необхідний у школах та тестується в тестах інтелекту. У логічному розумінні люди використовують чіткі поняття і логічно мислення.

Однак важливо розуміти, що люди самі не схильні до логіки. Якщо люди не навчаються логіки і не звикли до логіки, люди, як правило, думають не логічно, але як це простіше для них або як це вигідно. У побуті люди використовують логічне мислення не тільки не завжди, але досить рідко, заміщуючи його з мисцями, цікавими міркуваннями, а іноді очевидною абсурдністю.

Психолог І.В. Латипов провів цікавий підбір домогосподарств біля психічної абсурдності:

Я жир, невагомий прищівник. Чому я не бачу себе?

Вчити жінок, як кинути, оскільки вони хочуть пояснення.

Я прочитав багато книг з психології. Це божевільний. Не вірно.

Розкажіть мені, що я хочу.

Як обдурити дружину і не зав'язувати свою совість?

Я не маю часу на будь-який час.

Мені потрібно розбити хлопця, але в такому випадку він продовжує любити мене.

Як залишити когось, що я не хочу залишити?

Як ви отримуєте впевненість в цьому світі бастарів і луків?

Як я поясню, що якщо вона залишає мене, це буде краще для неї?

Як я можу зупинити почуття і почати жити нормально?

Я не хочу.

Я боїться дружини. Я хочу, щоб вона була боїться.

Покажіть мені, як ви працюєте, але не на мене - Я повинен вирішити, чи найняти вас як терапевт або ні.

Я занурився, коли мій чоловік загрожує вбити мене. Як не зануритися?

Я сильна і впевнена жінка, я ніколи не скаржаю про будь-які проблеми. Чому ми думаємо, що я без проблем і ніхто не хоче допомогти? !

Я шкода, у мене є проблема ерекції. Захопити їх, з відносинами з дружиною - вона трохи, краще розповісти мені, як зробити його стояти. Не працює з іншими бітеями.

Хочу розпочати відносини з красивими, знезаражені діви безкоштовно.

Я намагаюся краще працювати і вдома. Де я повинен зробити більше зусиль, щоб нарешті початися?

Я завжди поспішав, занадто зайнятий, занадто зайнятий. Не думаю, що я не думаю, що це допоможе.

Я люблю хлопця і не маю мене. Як він помстає?

Він мене б'є, бої мене, і погрожує мене з розлученням весь час. Чи можна сказати, що розлучення занадто багато?

Я вирішив розірвати з нею, але вона навіть не здогадується.

Цей хлопець не розуміє, що якщо я ігнорую його і подивіться на нього, це означає, що я люблю його. Я не знаю, що це зробити.

Про її, не мене. Я маю на увазі, це не про мене, це про неї. Уг, ви...

Я не можу це зробити більше. Чи не запитайте мене!

Я поширю мій син. Я хочу, щоб він був дівчина.

Він не може стояти правду. Я скажу йому, і він кидає назад. Тексти пісень, а це означає: Я кажу вам, всі він хоче, це солодка брехня!

Розкажіть мені, що я не приступив! Ви сказали, що і я відчуваю себе повним фольгом.

Я був психологічно залежним від моєї мами. Я думаю, що ви правильно, і я розмовлявся з мамою про це.

Я не розумію, чому ви сердитися, коли я згублю тебе. Ти психолог!

Я розумію, що ви психологи не дивляться, і що я повинен в кінцевому підсумку зробити це самостійно. Я даю мені покрокові інструкції про те, як жити, а потім я зроблю це самостійно.

В галузі науки і математики логічне мислення є абсолютно важливим. У бізнесі також досить високі вимоги до логіки мислення, але швидкість і практичність мислення є ще більш затребуваними, ніж сувора логіка.

Чи потрібно логічне мислення? Якщо ви не любите всіх, і тільки весело в житті, ви можете говорити без думки і думок без логіки. Хто забороне вас? Якщо ви плануєте подбати про себе принаймні, особливо, щоб дати щось значуще для тих, хто дорогий вам, ви будете дотримуватися вашої логіки, поверніть голову, живіть як людина. Успіхів!

Автори: І.В. Латипов, Н.І. Козлов

Джерело: психологи.ру

Джерело: /users/1077