Топ-10 бізнес-румунов

р.

Фото: pt.forwallpaper.com

Хочу поділитися з вами переліком ділових романів, які мали величезний вплив на розвиток як лідера, бізнесмена і просто людину. Деякі з них кладуть в голову, і деякі пішли прямо до серця.

Так, мій вибір - топ 10 бізнес-новини:

1,1 км Айн Ренд: "Атлас Шпригований"

Bestseller до 1000-го ступеня. Я рекомендую всім, хто хоче відчувати себе і приймати внутрішню силу, яка існує в кожному з нас. Ця книга допомогла мені прийняти власну відповідальність за все, що відбувається мені і мої дії.

2. Еліягу Золотрат: "Головний"

Еліяху Золотрат – це ген доброго управління. Книга, яка почала свою кар’єру як провідного професійного менеджера і зробила мені палаючий вентилятор системи. І для тих, хто займається виробництвом, ця книга потрібна як вода для мандрівника в степу.

3. У Джек Веллч, Ми Роки в GE

Мій ідол серед топ-менеджерів. Ви хочете бути успішним? Читати і модель Джек Веллч. Я зробив, і я отримав феноменальні результати. Ти ж і ти будешся!

4. Еліягу Золотрат, "Я думаю, що"

Верхня книга для тих, хто займається роздрібними продажами та дистрибуцією. Звідси ви дізнаєтеся, як власники роздрібного магазину вичавити максимум від кожного квадратного метра торгового простору.

5. Умань Eliyahu Goldratt: "Кристична мережа"

Найкраща книга для професіоналів у сфері управління проектами та послуг. Як зробити все швидше, точніше і вигідно. Ви маєте сумніви, але це чудово працює при тестуванні.

6. Жнівень Том ДеМарко: "Деадлайн"

Про проектне управління. Не так вплинули мене, але водночас дуже корисною і цікавою книгою.

7. Максим Котин, Ботаністи Бізнесу

Книга про те, як працює інтелектуальний бізнес в пострадянському просторі. Про розвиток людини, яка це робить.

8. Лі Iacocca, менеджер з кар'єри

Книга про будівництво кар'єри. Амбігус, але дуже цікаво. Це буде особливо корисним для людей, пов'язаних з автоіндустрією.

9. Навігація Патріарха Ленціоні, п'ять заступників команди

Автор описує п’ять «викликів» будь-якої команди: взаємодовіра, невибагливість, нездатність, страх конфлікту та байдужість до результатів. І показує, як герої книги впоралися з ними і перетворилися в команду переможців.

10. Іммельман Раймонд, Бос: Незрівнянний або без використання

Моя улюблена книга на "парному будинку", яка насправді є створенням компанії "трибе". Дуже прикладний, ви можете відразу ж реалізувати на фірмах будь-якого розміру і дуже швидко отримати результати.

Ці книги дуже легко читати як фантастика, але нести дуже велику кількість корисної та практичної інформації. Просто вивчіть, оберіть і впроваджуйте. І не забудьте поділитися цим списком з друзями, натиснувши на кнопки соціальних мереж.

Автор: Владислав Подіригора

Джерело: 5sfer.com

Джерело: /users/1080