Чоловіча твердість в кожному розумінні. .

Gerard Butler 浜у 灞 绀

Автор В'ячеслав Гусєв (психотерапевт, директор Інституту міжнародного розвитку (м. Київ), тренер Московського інституту Гестальту та психодрами, консультант з бізнесу)

Коли людина запитує мене, як він може вирішити складну проблему для нього, наприклад, кинути палити, я завжди запитую: «Чи не хочу запропонувати вам, чоловік або жінка?» "Святий чоловік", - відповідає людина. «О, потім це елементарно. Коли ви вирішили зробити це, ви йдете в найближчий друг і скажете, «Дозволяти мене брата». Я вирішив тепер не поставити сигарети в зубах. Якщо ви бачите мене один раз, я даю вам мій автомобіль. Другий раз, коли ви бачите це, візьміть свою квартиру. Якщо ви бачите третій раз, я даю вам всі мої володіння і піти на рік, щоб блукнути. Якщо я не запитаю вас, як друг, щоб зупинити мислення мене як свого друга, і розгляньте мені друг, щоб не звернутися до мене в masculine спосіб, але назвати мене досить жіночне ім'я, наприклад Isadora. Ви також можете дати мені деякі приємні колготки.

"І саму дорогу?" запитує чоловіка. «О, дуже важко для жінки піти в особисту терапію протягом декількох років, бути в курсі причин і постійно затримувати рішення. й

Ця історія є суть чоловічої міцності. Якщо людина зможе зробити як на мій приклад, він здатний робити. А потім стає цікавим, чи друзі, жінки, або Всесвіт. Акт степінгу. Взяти дії. Якщо чоловік є тим, хто веде жінку, то для того, щоб привести, необхідно діяти. Інакше, що працює на місці здавалося б досягненнями. Якщо ми займаємося Андрієм Сахаровом, як приклад: створити водню бомбу не був актом, це було лише досягнення, але стати миротворцем за вартістю все, що набуте, безумовно, акт. Не кинути палити.

Є кілька важливих моментів в моїй історії півень з курінням. Момент один. Щоб показати міцність, не вистачає яєць. Навіть намагатися на такому розвитку, як на мій приклад, людина змушена піти кудись глибоко в себе. Шукайте деякі джерела підтримки, легендарний промінь Шиви, щільний потік концентрованої чоловічої енергії. Ваша єдина надійна підтримка в цьому мінливому світі. Якщо чоловіча свідомість вступає в контакт з цим внутрішнім концентрованим потоком, підстава з'являється у людини. Не доторкнувшись - його розум дійсно нагадує рагу, легендарний метафор, який так часто фігурує в жіночих образах до людини. рага завжди потребує чогось зовнішнього, щоб повісити.

Я збираюся сказати явну річ. Це дивний, що ніхто не сказав. Попри те, що я не чув. Все це бюрократична установа, вся ця неординарна система, яка всі заперечення, виник в сучасному світі для однієї причини. Заміняє відсутність чоловічої міцності. «Нехай ваше слово буде, так, так, ні, ні; і що за це зло», - сказав Сермон на Mount. Всі ці підписи, печатки, сертифікати, посадові особи, юристи потрібні для однієї простої причини: чоловіки в нашій культурі не зберігають своє слово, адже завдання чоловічого розуму полягає в тому, щоб зберегти структуру, створити підтримку. Якщо чоловіки не роблять цього, існує потреба у штучних інструментах. Що ви берете з них діти. Слі діти.

Другий аспект цього прикладу - ціна. Всесвіт просто і безтурботний. Якщо людина любить це чи ні, чи він використовує маскулінні аспекти свідомості або ні, він буде повністю заряджений. У вигляді життєвих обставин, які будуть сформовані як у випадку, якщо у нього була однакова твердість, компасіон, зволоження, мудрість, або будь-який інший аспект чоловічого шляху. Коли ви усвідомлюєте, що вексель буде подано в повному обсязі, ви усвідомлюєте ідіоциклію рефосингу чоловіка. Вексель приїжджає в будь-яку сторону, іноді в самий непортуне (оппортуне) час. Пам'ятайте, що фраза нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє нє и нє нє нє нє нє и нє нє нє нє и нє и и нє нє нє нє и и и нє нє и нє и и и и и и и и и и и и и и и и нє и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и Немає покарання без провини. Він не кинув зброї в будь-який час. У тисячі разів так!

Коли я отримав мій перший серйозний рахунок в моєму житті, я раптом зрозумів, що я отримав абсолютно заслугу, всі мої попередні життя заробляли неприємності, що я нічого не скаржав і ніхто не відлякув, що всі мої моменти неупередженої маскулінності накопичилися за життя, і я повинен платити рахунки. Ініціація і десь йти. Ви можете залишити, але наступна подвійна або потрійна ініціація не може бути сумісна з життям. Не вдається.

Жінки точно однакові оповідання. Якщо жінка використовує повні аспекти свідомості жінки або не, рано чи пізно вона отримає рахунок абсолютно сто відсотків жінки. Гра є грою.

Головне завдання людини в аспекті твердості полягає в тому, щоб бути живою і фірмою, тобто пружною, гнучкою. Це різниця між твердістю духу і твердістю характеру. Шарактер – відмерла твердість, прийняття рішень один раз та назавжди. Фірмовий і безтурботний чоловік - запорука здоров'я. Немає в собі радість або користь такої міцності.

Можливість проявляти свій намір навіть за вартістю перетворення одного персонажа. Це єдина розумна фірма.

Головне завдання жінки - бути живим і м'яким. Я маю на увазі, пластик. Це природний прояв жіночої свідомості, вільної енергії, яка прагне заповнити все. У багатьох містах, в різних тренінгах, коли я попросила жінок малювати жіночу енергію, я бачив той же процес: жінка взяла кольоровий олівець, часто помаранчевий, і почався з нерозкрученим задоволенням накидається білими аркушами паперу, готової - взяв наступну і так далі, поки вона була втомлена. І ніякої міцності.

У взаємодії пружно-пластика проявляється краса чоловіка і жіночого танцю. Якщо два твердих зустрінеться, вони ебать один одному і літати, як більярдні кулі. Якщо два пластикові - приклейте разом в одному шматку пластику.

Людина з дитинства має показати твердість, знайти потік чоловічої енергії всередині себе, довге до включення статевих гормонів у грі. Тоді він зможе зробити його першим пологом, але вже чоловічими рішеннями.

Проте, найголовніше чоловіче і жіноче ініціювання є першими сексуальними відносинами. Природа планувала все. Урок чоловічої твердості і жіночої пластичності. Якщо це не складно, і це пластичний, вони не можуть нічого робити. Це мес. Головний жіночий урок – від зустрічі своєї фірми: «Якщо я хочу боротися з ним, то це зашкодить мене так, щоб я не торкався, я повинен стати пластиком». І це приємно. Я навчаюся бути жінкою. Подаруй! Це чудово!

Для тих, хто не знає "боротьба" на латинській мові - "солід".

Головний урок чоловіка з зустрічі першої жінки, дуже складний урок чоловіка, Господиня, який важко чоловік урок: "З зустрічі моєї міцності - жінка зашкодить." Якщо я не маю, вона не може бути жінкою. Якщо я не люблячу і співчуття, вона поціне на всю чоловічу забігу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Це складність заняття у чоловічій твердості. Чи не любимо це чи ні, коли людина показує свою твердість, хтось поруч з ним неминуче зашкодить. До тих пір він дізнався про те, що віртуозність.

Це спосіб роботи світу - без болю не росте. Мистецтво буття чоловіка полягає в тому, щоб показати стільки міцності, скільки його душі вимагає, і так само можна не допустити оточуючих від боляче у вайн. У нас є такий соціальний міф, який можна знайти чоловіка поруч з яким жінка не може відчувати біль. Зріла, пластикова жінка — це, зростаюча дівчина — в міру, що вона довіряє своїй природі, а не соціальним стандартам і нормами. З чоловіком, який вам не доведеться боляче, вам доведеться няти.

Будь-яка анестезія тільки руйнує все. Перший сексуальний зв’язок в стані алкогольної інтоксикації може перебувати на решту свого життя вчить жінку вдатися до алкоголю як «розумний агент» – замінник власної пластичності. Також з людиною і спиртом "для мужності".

Якщо початківець чоловіка безболісно з дорослою жінкою, він не може зрозуміти ціну, яку жінка оплачує чоловікові. Не варто поважати відсутність пластичності незрілих жінок будь-якого віку. Зловити його. Немає компасіону.

Ще раз, люди навколо чоловіка: діти, жінки, інші чоловіки не страждають від чоловічої твердості, але від його відсутності. З твердою людиною болить – але це те, що солодко. Жінка занадто важко відмовляється від нього, як більярдний м'яч. Для всіх інших, це просто його твердість і привабливість. Привабливий до дітей, жінок, інших чоловіків. З м'яким не що-небудь - твердий пелюстка і не пробивається.

І нарешті, психосоматика. Життя твердості в свідомості неминуче проявляється в організмі. Я пам'ятаю свою дуже складну ніч, коли мені довелося пройти через ниркову кольку. Це єдиний час в житті. Я взяв, що біль все ніч без болючих. Я подарував себе. З ранку біль підошва. Я не був протестований, тому що я ніколи не був. Але ниркова колька ніколи не повторюється.

Моє спостереження є те, що коли людина загоює його симптоми, він стає більш маскуліном, коли жінка загоює її симптоми. Варто.

Джерело: m.diary.ru

Джерело: /users/1077

Категории

Смотрите также

Новое и интересное