364
Як не отримати холод
р.
Питання можуть бути навіть ширшими. Як я не хворий на всіх? Люди навколо мене постійно хворіють. Колеги, друзі, знайомства... І я відчуваю більше і більше. Зазвичай це банальні застуди, АРИ, ОРС, грипу та похідні їх ...
Останнім часом я був хворий, поки я пам'ятаю, був в 5-му році університету більше 15 років тому.
Це не означає, що я навіть не застуди. Буває один раз або двічі на рік. Але я усвідомлю їх буквально в одному, за кілька днів і нехай вони розвиваються в щось більш серйозне.
Я недавно дивився, чому це відбувається. Що я роблю, що інші не можуть робити, і я намальовував мапу думки на цій темі. Ось що я зробив:
З цієї карти я вирішив зробити невелику статтю рекомендацій. Я думаю, що якщо ви враховуєте ще кілька цих рекомендацій і підняте їх до ряда звички – позитивний ефект буде впевненим.
Моя сім'я також загибла, але менш недавно. Трохи цих рекомендацій я спробую внести в життя.
В цілому, я поділю думку, що людина природно може бути хвора тільки з холодами. Інші вирази мають різні причини, пов’язані з спадковістю, способом мислення та іншими не завжди «прозорими» факторами. Наведені нижче рекомендації стануть хорошою профілактикою від багатьох захворювань, але в першу чергу від банальних застуд. Все, що описано тут, є особистим досвідом багатьох років. Багато рекомендацій можуть здатися до вас, але вони важливі. І максимальний ефект, на мій погляд, досягається набором методів, які практикуються. 1. Внутрішні установки
Завжди починається в голові. Це мій найглибший свідчення :). Тому рекомендації тут будуть досить простими.
1.1. Не відчуйте себе
Нерідко хвороба є проявом підсвідомого або свідомого самопочуття. Побачити, що ви шкодали іншим. Для того, щоб дізнатися більше про своє життя. І «чистість себе» перекладається на «небезпечний гнів на себе». й
1.2. Встановити себе мету "Не хворіє"
Мета: «Я завжди здоровий». Запустіть цю мету разом з іншими щодня, і це буде чудовим профілактичним вітаміном :) 1.3. Встановити себе великі цілі
Ті, хто має великі і відповідальні цілі в житті, не встигають хворіти. Перевірено:
1.4. Позитивне ставлення до життя
Доведено навіть наукові дослідження, які оптимісти хворіють рідше, ніж песимісти, а самі захворювання проходять легше і швидше. Я думаю, що є багато, щоб думати про. Якщо ви не можете відтворити себе, якщо ви є «гарячим» песимистом, це велике питання. Але я особисто вірю, що нічого неможливо. 2. Внутрішні практики
До складу входять різні психофізичні системи, які позитивно впливають на стан організму і його здоров’я (з правильною практикою). Що я можу регулярно це йога, медитація і цигун. У мене є все це, однак, є частиною традиційної школи бойових мистецтв сім'ї, які я зробив багато років.
Є багато інших подібних практик тут. Важливо знайти хорошу школу або хороший вчитель. Практичні книжки не рекомендується. 3. Загартування
Здавалося б, найбільш банально-відоме, але деякі люди насправді роблять це. Є багато способів загартування. Просто Google про це. Я практикую три досить прості речі:
1,1 км Геліотерапія. Це насправді сонячне плавання, загартування з сонцем. Я дуже люблю сонце, не вистачає в Сибірі. Я намагаюся піти в море щороку. Сонце промені, серед інших речей, сприяють виготовленню вітаміну D, дуже важливо для підтримки імунітету. Сонтан не рекомендується від 11 до 15 годин.
2,2 км Прогулянка босоніж. Дуже простий і ефективний спосіб: влітку на вулиці, взимку в будинку. Є багато біоактивних точок на ніжках, плюс перепад температури. Ще одна хороша річ - спеціальні масажні тапочки.
3. У Загартування води. Є багато техніки. Найпростіший, але дуже ефективний - це тертя і контрастний душ. Спосіб контрастного душа дуже простий: почати з теплої води, потім спекотний, потім знову спекотний і так чергувати гарячий і холодний кілька разів. Оздоблення холодною водою, а потім рубати з махровим рушником. Це найкраще зроблено вранці.
4. Російська ванна. Дуже добре, якщо ви маєте можливість відвідати його регулярно. Багато написано про цілющий ефект російської лазні, тому я не буду вдаватися в деталі тут. Я скажу, що загартування тут відбувається, як в разі попереднього способу, на температурних контрастах. Основні секрети будь-якої системи загартування: консистенція та поступованість.
4. Рух
Чим більше ви переїжджаєте, тим здоровіше ви будете. Я ніколи не навчався в звичному розумінні слова, але я думаю, що це, безумовно, користь для здоров'я (якщо не екстремальні).
У сучасному суспільстві ми не рухаємось багато. Але ми не робимо це. Хоча навіть в повсякденному бюстлі цілком можна заповнювати цей проміжок. Пішохідний приклад. Прогулянка дуже корисно. Крім того, це найкращий спосіб боротьби з вирощуванням живота : Але ми не ходимо дуже багато (особливо тих, хто їздить).
Щодня рекомендується приймати принаймні 10000 кроків. Коли я вперше почав використовувати педометр кілька років тому, я швидко бачив, що цей показник в 3 рази менше. Я мав проаналізувати свій типовий день і взяти дію: дати машину під час подорожі короткі відстані, зупинити використання ліфтів і т.д. Це не досягло 10 000, але він був закритий.
Якщо ви не маєте автомобіля, рекомендуємо використовувати менше громадського транспорту.
У лісах, горах, парках і біля водойм. В цілому, де повітря очищається від 5. Плаття відповідно
Назва насправді говорить це все. У Сибірі ми навіть говоримо: «Такий Сибірин не той, хто не замерзає, але той, хто одягнений тепло. й
Найпростіші рекомендації:
5.1.00 р. Одягнена Жінка Голий чоловік Практика показує, що в якийсь день, напевно, щось станеться в машині і ви будете замерзнути спеціально. Так, і забіг і від автомобіля досить викликати холод.
5.2. Не робіть задоволення від нього. Здоров'я має більше зображення. Особливо з тих пір можна одягати тепло і стильно.
5,3. Не поспішайте позбутися від головки навесні, особливо коли сніг ще не розтопився. 6. Домашній будинок
Ось деякі хороші домашні звички, які будуть тримати вас здоровими.
6.1. Часте повітрювання номерів.
6.2. Часте часте прибирання, як сухе, так і вологе. 6.3. Обслуговування оптимальної температури для сну (18-20 градусів Цельсієм).
6.4. Містить оптимальну вологість повітря 45-55%.
6.5. Очищення та іонізація повітря за допомогою спеціалізованого обладнання. 7. Профілактика
Тут я включив всі заходи, регулярне використання яких є ефективною профілактикою багатьох захворювань.
7.1. Їжа добре меду в якості їжі. Я з'їжу трохи менше чайної ложки щодня. Пам'ятайте, що мед додається до спекотного напою втрачає більшість цілющих властивостей.
7.2. Випийте трав'яні чаї. 7.3. Пити гарячу воду з лимоном щоденно. 7.4. Вживати більше фруктів.
7.5 км Використовуйте околінова мазь, особливо в періоди пікової захворюваності (зазвичай період переходу восени і навесні). 7.6. Сон не менше 7 годин на добу і спостерігати правильний режим дня – «У ритмах Всесвіту».
7.7. Спробуйте забезпечити себе більш позитивними емоціями. 7.8. Про правильне харчування та рекомендації щодо вашого життя. Не їсти перед сном (попередньо після 19:00). Ідеально підходить для дотримання швидкостей та швидкості. Ми є те, що ми їсти і що ми дихаємо.
7.9. Пити багато чистої води. До 1,5 л на добу. Хороший спосіб очищення води в домашніх умовах заморожує. 7.10. Промийте руки частіше. Коли ви приїжджаєте додому і до їжі, завжди. 8. Швидка усунення симптомів
Якщо «Чи не сталося» і ви відчуваєте, що ви починаєте хворіти, це час, щоб швидко зупинити процес.
Існує кілька немедицинальних методів: 8.1. Часник в носі. Як тільки перші ознаки холодного початку я зазвичай вставляю шматочки часнику в ніс на ніч. Шматочки часнику необхідно обгорнути невеликою обрізкою пов'язки або марлею, щоб не спалити слизову оболонку. Як правило, якщо це зроблено вчасно, потрібно одну ніч повністю усунути симптоми. Гарлік також дуже корисний для використання всередині. Не до важливих зустрічей.
8.2. Три тарілки меду. Метод використовується для перших симптомів болю в горлі. Метод дуже простий, хоча комічний. Візьміть звичайну плоску чисту пластину і змащуйте тонким шаром меду. Після цього потрібно клацнути весь мед від пластини. У цьому процесі вся горло буде рясно змащувати. Після цього не пити або їсти протягом години. Три з них на тарілках в день, і симптоми застуди, як ніколи не трапляються. 8.3. Гаргль з розчином солі, соди, йоду. Метод хороший як при перших симптомах, так і при досить нехтованій стані. Насправді це рішення в якомусь чином імітує морську воду. Я варю її так, для склянки води - про одну столову ложку морської солі, пів чайної ложки соди і кілька крапель йоду до тих пір, поки вода фарбується в світло-коричневому кольорі. Ринсе - частіше, краще.
8.4. Вирощування розсади. Купити хороший, не старий шипшина і запарити його окропом в термосі на ніч. Для більшого ефекту ягоди можна подрібнити. Пити не менше 3 склянок протягом дня.
8.5. Малина. Родзинка - це відмінний природний антибіотик. Можна скористатися перевіреним рецептом бабуся - малиновим варенням. Але краще купувати свіжі або заморожені малини (можна і сушена) і варити. Сценарій С. Бородін JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Джерело: /users/1077