Братинові дробарки - 9, абсолютний як Celestial, табу

Ця утопія є про віру, яка все ще робить нас вразливими, погано, але в той же час так тепло і живим. Братинові дробарки присвячені - 9, абсолютний, як Celestial, taboo.

1,1 км Не слово про екс-менів. Ідиотично, просте правило, що кожен є таким, щоб перемогти. Не говоріть, особливо якщо ви не попросили. Очевидно, що ви були Ви можете обговорити їх, якщо вони не були. Це буде номер, але він також дуже суперечливий для аматора.

2,2 км Визначте всі фрази, такі як «лінія чоловіків за мною», які говорять про великий попит великих чоловіків для великого вам. Це не досить, що кладе мітку ціни на лобі, так що він також страшний, щоб відкинути його. Такі заяви радують тільки глухим. Чому ви хочете мені? Чому я сидів на кухні, що займає місце відмінних?

3. У Не скаже світ про свою любов. Зробіть свій час. Особливо якщо чоловік просить його. Він мав життя перед вами. Подаруйте нам час. Якщо ви один, все обов'язково буде – і заздрість друзів, і ніжність вашої матері.

4. У Пауза для тих, хто не знає. Якщо ви не їдете в ліжко з чоловіком тільки тому, що ви очікуєте трамваю, удачі. Зачекайте трамваю. Кодга Я бачу, що дівчина любить мене і вечір просить до кінця - цей трамвайний сюжет зіпсує все. Задоволення не робить вас гідною жінкою з хорошими манерами, вона пропонує простий висновок - секс не цікавий для вас. І на 99,9% (решта, що я ще не зустрівся), цей висновок фіксується нудним ліжком, якщо він досягне його.

5. Умань Відчуйте від чоловічої свободи. Необов'язкові питання, заборони, диктатура та інші нещіточні речовини можуть бути поміщені унітазом і розпилюється, щоб не стояти. З переліку непотрібних питань, які ви збираєтеся? Чому? Хто це? Де? Де він? Що робити? Якщо він хоче. Довіра або не бути з цією особою. Коли жінка не порушує на свою свободу, хочу подарувати собі.

6. Жнівень Не робіть обличчя. Так ви поховали всю сім'ю в один день. Не можна жити з кислим обличчям. "Фаце" зло. «Фаце» з так все добре / Я не вимкнений / нічого подібного / і думаю, для себе – абсолютний злом. Коли я бачу це, прощаю мене, я хочу, щоб отримати і ніколи не бачити цю жінку знову.

7. Про нас «Щедрі люди опікуються тільки,» з сервісу. Покажіть свій темперамент краще в ліжку. Почуття і жінка персонажа є двома різними жінками. Кожен скандал залишає осад, і веде тільки до одного - добра. Моя любов перетворить першу в байдужість, а потім в дегустацію.

8. У Вимкніть кулі. Якщо ви хочете, щоб мати реальний чоловік, щоб отримати разом з вами, зупинити діяти як чоловік. Як ви не людина, і якщо людина хоче чоловіка, чому б він був таким фольгом, як ви? Я вдарив чоловіка і ви залишаєте додому самостійно.

9. Навігація Стоп заряджати себе. Ми знаємо про вас в першій хвилині. А потім можна посипати золотом конфетті на себе - ви не станете дорожче.

Я чую Святу Ніну через одну, а іноді навіть в рядку і майже завжди в повній BrainFuck VIP Deluxe Edition незалежно від віку. Коли я бачу таку дівчину на горизонті, я відчуваю незворотність нещастя, що, якщо це не відбувається відразу, обов'язково перезапускаючи протягом декількох місяців, коли демон перестає відірватися від очей, але все це зупиняє мене від ризиків? Можливо, є щось над кожним з цих законів, які нас штовхають.

Автор Василь Акерман

Джерело: snob.ru

Джерело: /users/1080