Криза середнього життя – діагностика або нова життєва стадія

浜у 涓 蹇

Середня криза життя – це довгостроковий емоційний стан (депресія), пов’язаний з переосмисленням свого досвіду, коли багато можливостей, які мріяли про дітей і підлітків, вже безперечно пропущені або здаються йому так, і настання власного старого віку оцінюється як подія з дуже реальним періодом.

Ця криза може захопити нас 35-45 років. Чоловіки і жінки проходять через цей період по-різному. У жінок цей період може статися трохи раніше 35-40 років і триває протягом 2-5 років, у чоловіків до 40-45 років і може тривати від 3 до 10 років.

Варіант 1. До цього віку програма не менше завершена, ви досягнете певного кар'єрного зростання, стала професіоналом, створеної сім'єю, побудували будинок, народили сина або дочку, і, можливо, не одне, ваші діти кріпляться, можливо, ви вже втратили своїх батьків.

Варіант 2. Ви присвятили вашій енергії будувати сім'ю, ваші діти подаються, одягаються, навчаються, труднощі вже позаду вас, і ви створили себе як батько або мати, і продовжуєте працювати як посередній менеджер.

Варіант 3. Ви працюєте без втоми, можливо навіть створили свій успішний бізнес. І це була головна мета для вас, вона досягла.

І може бути багато з цих варіантів. І тут ви маєте обґрунтовані питання:

до Що далі? Де йти? Чи є це підшлунок мого життя? Чому я жити? Чи є те, що я дійсно хотів у моєму житті? Чи не повернулися мої можливості?

Крім того, в цей період є природні фізіологічні зміни, просто кажучи, ми просто починаємо вік. Наш організм не так консервований, з'являються зморшки, тони волосся, сила стає меншою, знижується сексуальна привабливість. Нічник, це не так? Дуже важко взяти цей психологічно, особливо коли молоді, активні, енергійні, красиві люди навколо.

Коли людина приходить до віку і нових обставин, для яких він не був готовий, він потрапляє в кидання, досвід і кризи. Нерідко криза супроводжується пригніченням, апатією, смарагістю, розумом диктує одне, а почуття говорять досить інше, всі досягнення втрачають своє значення, виникає відчуття незадоволеності, відчуття сором'язливого здоров'я.

Зроблено людину в прем'єрі життя, досить успішним, раптом потрапляє в пригнічення без причини, відмовляється від своєї роботи, залишає досить процвітану сім'ю, вчиняє абсолютно непередбачувана, іллогічна думка інших для його дій. Його бачення майбутнього позбавлена надії. Він втратив свою енергію і його амбіції, він сповнений тривожності і відчуває, що він не встиг стрибати в останні перевезення. І він намагається продовжити свою молодь будь-яким чином, він знає.

Якщо цей період стане періодом кризи в слов’янському розумінні слова або стане велоком для нових можливостей, щоб розкрити свій потенціал, залежить від нас.

Чи можна протистояти приходу восени? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це те, що ми дивимося, коли ми суперечимо зміні середнього віку. «Це так, – джунг пише, «що, якщо треба впадати в глибоку плювати, краще втрачати в неї з обережністю, ніж ризикувати гладдю і попадати в неї. й

Криза середньовіччя завжди має на увазі глобальну оцінку значень. Потрібне бажання знайти себе, власний спосіб.

Що робити?

Аудит життя, аналіз і розуміння того, що вам потрібно, і що ви не знаєте.

Прийміть свою подорож. Напишіть всі переваги та свої досягнення.

Вважаєте час, коли ви знаходитесь, ваша нова роль. Криза середнього життя – це ще половина життя. Що можна зробити з цим дорогоцінним досвідом? Які нові можливості відкриті для вас?

Спробуйте додати в життя не тільки роки, але і життя. Збалансуйте життя.

Подумайте свої мрії. Що ви впровадили і які ви вносите в довгий ящик. Можливо, час прийшов?

Відкрийте для себе вірне само.

Подбайте про своє тіло як храм, подбайте про своє здоров'я. Спорт, що дає шкідливі звички, здорове харчування допоможе вам підтримувати міцність і життєдіяльність.

Люблю себе, послухайте себе, віріть себе.

Питання, які допоможуть вам краще зрозуміти і знайти себе:

Що ви дійсно насолоджуватися?

Яку діяльність ви робили, коли ви були так званих і повною енергією?

Що робити, якщо ви були 100% впевнені, що ви не змогли?

Що ви маєте сильний, справжній інтерес?

Що б ви хотіли змінити цей світ?

Що б ви хотіли зробити, перш ніж залишити цей світ?

Що б ви не мали обмежень на гроші?

Що б ви хотіли отримати найвизначнішу для життя?

Якщо у вас було лише одне бажання, що бажати?

Що надихає Вас?

І останнє питання:

Ви отримуєте 100% відповідальність за все, що відбувається в житті?

Ні? Це не криза, це мертвий кінець.

Я? Не чекайте кризу, щоб почати зараз! Створіть своє життя!

Ви, де ви знаходитесь, і хто ви обрали тут. Брайан Трейсі.

Джерело: snmaster.com

Джерело: /users/1077