У Франції було дерево, яке генерує електроенергію

Французька команда інженерів створила штучне дерево, яке може генерувати електроенергію з вітру. Пристрій працює безшумно і виробляє енергію навіть при невеликому русі повітря.

Ідея прийшла до мого розуму, коли я дивився листя іржі в без вітру погоду. Енергетика береться з повітря і перетворюється в ват, говорить про те, що вінд дерево проект автор Jérôme Michaud-Larivière, засновник стартапу, який планує розпочати продаж чистої електростанції в 2015 році.

За Щоденною поштою пристрій використовує невеликі пластини у вигляді перекручених листя, які перетворюють енергію вітру в електричну енергію. Незалежно від напрямку повітря. Додаткова перевага «дерев’я» – це абсолютно німа операція.

р.

Для створення 8-метрового прототипу інженери провели три роки. Енергогенеруюче дерево встановлюється в причастя Пулер-Бауду на північно-західній Франції. У приватних двориках та на вулицях міста з’являться винахідники.

Вартість одного вітру становить близько 30 тис. євро. Про це повідомляє, що нова установка є більш ефективною, ніж звичайна вітрова турбіна, оскільки вона генерує енергію навіть при швидкості вітру всього 4 м / с.

Michaud-Larivière сподівається, що "дерева" буде використовуватися для живлення вуличних ліхтарів або зарядних станцій для електромобілів. У майбутньому планує поліпшити монтаж і підключити його до енергоефективних будинків. Ідеальна електрогенерація “дерева”, згідно з винахідником, повинна бути виготовлена з натуральних волокон, “ротів” у вигляді геотермального генератора та “барка” з сонячними клітинами.

Джерело: hi-news.ru