Чотири правила щасливих відносин або чотири правила

3610Р. 4200Р.

Фото:циркуляров.com

Чи існують будь-які правила для щасливих відносин? І я хочу розповісти про них. Ці правила допоможуть вам зробити ваші стосунки гармонійними і щасливими.

Чотири правила щасливих відносин або чотири правила

Не критикуйте. Не на всіх, ніколи, за будь-яких обставин. Зауважень не надихає. Відрізняється крилами, пригнічує ініціативу, виділяє вогонь енергії і бажання. Зробляючи коментар, ви стаєте батьком, і з цієї позиції неможливо надихати в принципі. Тому що критикуючий батько завжди звертається до неслухняної дитини. Якщо ви не бажаєте перетворювати чоловіка в непрофесійну дитину, не судите. Можна створити і побажати тільки в стані природної дитини. Натуральна дитина спонтанна, необмежена в думці і можливості. Критизм вузьким мисленням і гальмівним розвитком. Навіть конструктивний! І в цілому, що коментарі не є вашим завданням, нехай кожен у відносинах йде про свій бізнес: бос виходить помилки, і дружина надихає. Ви не хочете, щоб він був протилежним, ви?

Немає коментарів. Як це відрізняється від попередньої установки? У вас коли-небудь був чоловік, закріпивши розетку або перемикач, запитуючи вас, щоб тримати ліхтарик або інструменти, і ви, чисто з благородного бажання допомогти, побачивши, що він не досягне успіху, почати запитати питання, покласти вперед ідеї і припущення? Інколи? Не робіть це знову. Ні Такі коментарі відрізняються від критики тільки у вигляді презентації. І семантичне навантаження несе те саме: Ви сумніваєте свої здібності, знання, навички, таланти.

Не кричить. Не обговорюється, що потрібно лише прийняти. Не просто зашпакувати перед іншими людьми, не кричущими на всіх. Все, що ви хочете передати, можна сказати спокійно – так багато шансів бути почутим. Ну, я не думаю, що це варто нагадувати вам, що коли ви кричить, вам подобається вчитель або гістеричний, в цілому, будь-який, але не жінка, яка надихає вас використовувати.

Немає контролю. Це завдання для багатьох жінок складніше, ніж всі попередні поєднані! Ваше здавалося б, абсолютно безневинне питання, так як якщо по дорозі: «Чи ви?» - тест. І навіть не вівся. Я вірю, що ви не контролюєте свого чоловіка, і це не те, що ви означали, просто він повинен бути на роботі, і на фоні звуку шумної дороги, і ви просто попросили. Тексти пісень, а це означає: Я вважаю, що це тому, що я хочу, щоб зрозуміти себе. Насправді це контроль. Чому мені важливо знати, де мій чоловік, коли він каже, що він збирається працювати? Може бути, що він збирається кудись на призначенні? Чи не приховує цей контроль?

Ви коли-небудь помітили поведінку жінок, які заробляють їх застрах протиправно? Це право, вони не заважають. Вони цінують йому за те, що людина йому до них. Як він робить гроші його бізнесом. І, як правило, вони набагато щасливі, ніж жінки, які заважають у справах своїх закоханих, і кидають тангтруси з серії «як можна...». Я не заохочую вас виштовхувати чоловіка в шахраї або підборіддя і приймати його, але тільки хірурга, щоб помірний нагляд і довірити коханій людині.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви не порушили правила чотири-не правило, всі ваші зусилля не знижуються. Через критикування, прокоментування, розтирання та перевірки неможливо запалити енергію. Добре, не для великих речей.

Я знаю, як складно дотримуватися цих інструкцій. І так я буду поділитися секретами, які допомагають мені, сподіваюся, що вони будуть корисні для вас.

Що допоможе вам слідувати чотири правила? Знання та спостереження. Знання себе допомагає виявити ситуації, в яких я порушую це правило. Це як знаменитий експеримент, де ви попросите думати про колір червоний, уявіть його, і блукайте навколо кімнати. І ви, як чарівна паличка, починайте помітити, як багато червоного навколо вас, у звичних оточеннях. Спробуйте подивитися номер прямо зараз і я запевняю вас, що ви знайдете щось червоне. Якщо ми орієнтуємося на щось психічно, ми починаємо бачити її більш чітко в світі. Якщо ви тримаєте чотири правила на увазі весь час, ви зможете помітити і зупинити ситуації, в яких ви порушите її.

Записувати порушення. З метою подальшого заточування внутрішньої альтанки напишіть ситуації прямо зараз, коли ви діяли всупереч закону чотири «Нос». Будь ласка, зв'яжіться з нами Це допоможе вам краще відслідковувати ваші помилки і припинити себе вчасно.

Повідомлення? Змінити Якщо ви помітили, що ви порушили цю команду, спробуйте змінити ситуацію. Якщо ви помітили – апологізуйте; критикували – оцінять; прокоментували – скажите щось, як «і, проте, ви знаєте, як краще, мед»; контролюють – дають свободу в щось інше.

Використовуйте ваш спрагу для управління правильно. Направляйте свій контроль не відступаючи до свого чоловіка і дітей, але всупереч власним думкам, почуттям, реакціям. З часом ви навчитеся відчувати себе, коли ви хочете розбити будь-яку з чотирьох правил і припинити себе вчасно. Навіть якщо ви застрягте навпіл вироку, це перемога!

Джерело: .mamaschool.com.ua