Початок нового життя в понеділок...

Багато з нас планують розпочати створення деяких суттєвих змін у нашому житті «з ранку», «понеділок», «з початку місяця або року». Якщо ви думаєте, що я збираю вас, говорячи щось, “Не чекаю, починайте прямо зараз, будь-який день або годину!” ви не помиляєтеся.

Я на користь створення серйозних і значущих змін життя з певної точки, коли тіло і розум найбільш готові до цього. Чи варто відмовлятися від шкідливої звички, починаючи спорт, зміни режиму або роботи тощо.

Ось чому.

Все наше життя на планеті Земля піддається певним циклам і ритмам. Це природний (сонячний, місяць, час доби, сезони) і календар і просто соціальний, обумовлений життям в суспільстві (де, скажеш, прийнято працювати від 9 до 18).

День людини можна побачити як невелика модель життя. Як сказав Артур Шпенгауер: «Весь день є життям в мініатюрі: пробудження і зростання народження, кожен свіжий ранок є юнаком і падають дупа. й

І що фраза дійсно робить багато почуття.

Пробудження - Народження (і краще прокидати рано вранці)

І до тих пір, поки не існує найбільш активного періоду життя людини, його молоді, молоді, набору досвіду, творчості. Почати щось нове або змінити в житті.

Щоранку – це можливість розпочати нове життя. 浜у 涓 蹇

Те ж саме на тиждень і місяць циклу.

Багато хто з вас може помітити, що збільшення продуктивності і активності на початку тижня, піку в середині тижня (середа тижня і четверга), а потім почати сливу. Це подібна ситуація в місяць. Щоб успішно скористатися «силою середини», краще почати на самому початку періоду.

Ще одним важливим циклом, який сильно впливає на активність людини, є зміна фази місяця.

Краще почати щось нове на вирощуванні, а не waning moon (хоча є винятки, наприклад, для початку голодування на waning місяць).

Отже, найкращий час для початку нового життя рано понеділок ранку, 1 січня, під час виростання місяця?

Не дійсно, у нас є проблема календаря.

Китаянка робить краще. З того, як вони мають новий рік, це весняний фестиваль. Тоді всі збори: весна дуже початок: народження, ранок, молодь. Початок нового щорічного циклу. На мій погляд, зв'язування китайського календаря до місячного циклу є більш правильним.

За моїми особистими спостереженнями люди навколо мене, які підсвідомо почали змінювати своє життя «з понеділка» за межами «уроків», які порушують шлях життя в будь-який момент.

Але є виключення. Я знаю людей, які досягли «аеробіки» і здатні радикально змінити життя в будь-який момент і за будь-яких обставин. Давайте скажемо за них цілком можливо в суботу ввечері до наступного свята – «Стоп пити»

Я це іноді. Для зміни, як завдання для себе. Але все ж, найчастіше я познайомлю щось нове для життя, банальне «з понеділка».

Не боятися почати нове життя з початком нового циклу. Дуже проста і більш в гармонії з природою.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: borodin-sergey.livejournal.com