25 Важкі уроки життя від 99-й-старого

Історія його великого-grandfather розповіла Попсугар редактор Maisie Williams.

Мій великий-grandfather Andy Anderson є 99. Його історія вписується на великому екрані: він зустрівся з моїм чудовими грудьми в суботу, а в наступну суботу, через тиждень, одружився з нею. Проживав разом до тих пір, поки мій бабуся пішов у віці 67. У них два діти, один прийнятий син, і багато онуків.

Ані не пішли в коледж, але він працював важко. Він навіть став корпоративним менеджером молочного відділу Safeway. Він доручив управління продажами по всій країні. Кожен в сім'ї називає його сиром Гранпа.

Анді Сир вчив мене багато в житті. Я не знаю всіх, хто добре знає світ. Ось що я дізнався від нього:

1,1 км Завжди підтримувати гарне почуття гумору. Що б не сталося.

2,2 км Почати щось з самого початку.

3. У Вправа щодня, навіть коли ви відчуваєте хворі і втоми.

4. У Не витрачайте більше грошей, ніж ви заробите.

5. Умань Пити апельсиновий сік щодня.

6. Жнівень Любов на першому погляді не вдається.

7. Про нас Погана робота набагато краще, ніж не маючи на роботі.

8. У Чи не їсти «порожні» продукти харчування, ефект ситості від якого швидко проходить.

9. Навігація Ваша сім'я є найцінніше, що ви маєте у вашому житті.

10. В'яйте ковбасу щодня і не боятися.

11. Життя делікатна. Як тільки ви починаєте його, вона зіпсує.

12. Ніколи не боятися бути себе.

13.00 р. Кожен має занадто багато одягу. Поспішайте, що це, замість того, щоб захопити світ.

14. Ви повинні дізнатися про те, що навіть якщо це важко іноді.

15.00 р. Заощаджуйте гроші зараз – ви знайдете спосіб, щоб краще провести в майбутньому.

16.00 р. Не завжди легко. Ми повинні працювати для неї.

17.00 р. Ви можете знайти щось смішне в будь-якій ситуації.

18 років Якщо ви зіткнулися з проблемою, не витрачайте час мислення про це. Приховати відразу. Або забути про неї прямо. До наступного разу, поки вона не запам'ятовує себе.

19.00 р. Зробіть те, що ви любите. Не боятися слідувати снів: в кінці все буде відмінно.

20. Освіта важлива, але не обов'язково. Життя – освіта сама.

21. Вивчіть внутрішній світ, але в той же час залишайтеся цікавими про зовнішній вигляд.

22. Намагайтеся не брати себе занадто серйозно.

23. Мене ім'я Вільяма Бредфорда Джеймс Андерсон. І я дивую, чому я жити і не хтось інший.

24. Ви завжди можете знайти спільне почуття. Ви можете знайти розумну відповідь на будь-яку ситуацію. Якщо ви не можете це зробити, то в вас немає спільного почуття.

25. Життя - це подарунок, який ви повинні розгортати. А ви вирішили самі, чи заповнить щастя або постійне занепокоєння. У вас є можливість жити в житті.

Дядько сир все ще живий, ми подарували йому скутер за його 99-річчя.

Джерело: ліфтинг.com.ua