Значення життя

До кожного з нас в особливий час виникають питання, рішення яких практично ціле життя. Хто я? Чому? А ще одне особливе питання прийшла в голову: Як я?

Я дивився, якщо весь момент життя був задовольняти функції життя (їх, сон, секс). О, і я зароблю гроші, щоб мати можливість краще виконувати свої функції життя. Це неспроможність. Що таке точка? Як мій життя відрізняється від тієї частини? (Відео на телебаченні) Життя мосту триває 20 хвилин. Вона народилася, ate, відтворила свій власний вид і загинув.

Звичайно, моє життя не настільки примітивний. Що ще так багато снів, не довіра, страх, непорозуміння і страждання. Життя міді виглядає щасливіше.

Я також зумовив так багато болю для людей. Особливо, що я люблю себе. Це дивний вид любові. Це був мес. Я завжди був чесний і чесний. Але тільки моя правда була спрямована на іншу людину і ніколи не до себе. (Згадайте журнал в оку.) І як я почав думати про це більше і більше, я зрозумів, що був відсутній в моєму житті.

Я зробив спробу познайомити себе. Щоб прийняти цей крок, я повинен зібрати всі мої відваги. Перша реакція шокувала. Я застрягнув мій самогубство. Я ніколи не думав себе як еготист, який думає тільки про власний комфорт і комфорт. Але якщо ви хочете змінити своє життя, ви повинні спробувати розповісти собі правду. Про мене. Не існує судді, прокурорів або адвокатів. Ніяких чуток. Але чому це так важко сказати собі правду і побачити себе, як ви вся краса?

Перший крок пішов другим. Не було нічого страшного. Але ще неприємні. Вони кажуть, що правда гіркий.

Це як ліки, які не повинні бути смачними. І для того, щоб вилікувати брехні і помилковості, потрібно взяти такі таблетки "бефор", "принадний", і "після".

І, ви знаєте, це допомагає.

Після того, як я дійсно хочу жити людським життям, щоб не заздрити моги.

Джерело: www.ipslabs.net/feed/