Секрети збірних французьких батьків

Чому це легко для дітей? Після публікації книги Памела Дракермана «Французські діти не плюють їжі» по всьому світу почали говорити про французьку освіту. Не про те, що американський журналіст відкрив це явище. Вона просто продемонструвала її зсередини і зробила всіх чудес.

На прогулянці читачів видавничі книжки, такі як французькі діти еать все, французькі діти не можуть бути фантастичними і французькими батьками. Всі вони продали мільйони примірників, а французька освіта стала такою ж залою країни, як кухня або вино. Автор, після читання цих робіт, зібраних базовими принципами французьких батьків.

Французька дружба з самого початку, з того моменту вони дізнаються, що вони будуть батьками. Новини зовнішнього вигляду спадкоємця не є звичайною подією, і французькою, як і всім іншим, переживати її особливим чином, але це не повертає життя навколо і не робить очікувану матір'ю думати тільки про її шлунок протягом наступних 9 місяців. Навіть лікарі не так суворі, і обмеження, які накладаються, можуть здаватися практично кримінальними. Автор книги «Французські діти не збочений» Катерін Крейфорд котирування свого друга:

«Мій лікар попросив мене обмежити себе одним склянкою вина на обід і тільки двома склянками кави в день. Він не схожий на мене курити, але він запропонував я просто розрізати його до трьох сигарет в день. Я намагаюся не курити, але іноді я не можу стояти його. й

Я не думаю, що цей підхід може бути в нас, і я сумніваю свою вірність. Але це показує, що майбутні мами можуть розслабитися протягом вагітності і не мають наміру жертвувати.

У російських сім'ях вважається нормальним, якщо чоловік і дружина переживають кризу після появи дітей. Часто закінчується розлученням. Все від того, що мама так вичерпається і дає стільки часу дитині, що немає сил для спілкування з чоловіком. Не потрібно говорити про секс. Незадоволення, перезапуск і ревность накопичуються. Виживання може консультуватися з пацієнтом і очікуванням. Але французи не згодні з цією державою справ.

«Збереження інтимного життя для дітей? Це вважається абсолютно нездоровим і вказує на те, що баланс в сім'ї порушується, пише Памела Дракерман у своїй книзі. Француженець розуміє, що з народженням дитини всі зміни, особливо в першу чергу, коли всю увагу орієнтована на дитину. Але згодом мати і батько поступово відновлюють баланс у відносинах.

Після пологів лікарі призначають курс для мам, щоб навчати інтимні м'язи, а потім обов'язково запитати, якщо чоловік щасливий. Але що це робити з дітьми? Це прямо! Чим спокійніше батьки, тим більш збалансовані вони відносяться до дитини і все, що відбувається навколо. Надмірна нервозність не дуже хороша для всіх.

Дитина нічим не означає невелику знаряддя, навколо якої народні танці обрядові танці. Він може чекати, якщо батьки зайняті і повинні розуміти, що не все відбувається в даний момент. Його думка хороша, але думка батьків більш важлива і не обговорюється. Коли Кетерін Крейфорд, автор «Французьких дітей не збочений», постарав це правило, дивився:

«Дякую мені, приємно сказати, «Ви будете отримувати в машині прямо зараз і захопити, бо я бос, і я сказав, що!» Маднес? Але це працює! Спочатку я боївся, що дівчата перенесли такий чіткий дисплей потужності і міцний підхід, але він виявився, щоб бути різними. Вони так втомилися від нескінченних аргументів про все (і я навчаю їх думати, що їх думка про все надзвичайно важливо!) що вони відчували реальний рельєф, який хтось взяв роль босів.

Цей підхід є близьким до нашої культури, але часто зусилля батьків розбилися про любов онуків. Не пропустіть момент, щоб зануритися і кинути своїх онуків. У Франції панує всі покоління.

Французькі батьки знають, як не сказати. І це "не" буде означати "не," не "Ви можете трохи збивати і, можливо, нехай ви." Неважливо, як серце матері рівна, вона не дозволить дитині маніпулювати і не підніме заборону. Druckerman також підкреслює це:

«Здавалося б, що будь-яка здорова дитина не може збиватися на підлозі в гістериці, коли він чує слово «не», не дратіває інших і не захоплює речі з полиць в магазині. Вони, як правило, сприймають ірраціональні вимоги дитини, як примах, неприпустимих бажаннях, або захватів. І вони відповіли на ці вимоги. й

Гістерична дитина на підлозі Паризького магазину вимагає придбання іграшки, швидше за все, є іноземцем. Не тому, що діти у Франції є особливими, але тому що вони навчаються рано, що відмова непередбачувана і неможливе для обрізання. Дитина також знає, що він отримає іграшки, коли приходить час. Не на вимогу. Ми часто маємо ситуації, коли батьки будуть слідувати свинцю дитини і купувати все, що він вимагає. До тих пір, поки він не відлякався і сльозить.

І не тільки правила, але вся система, яку дитина повинна дотримуватися. Вони регулюють життя. Якщо вечеря запланована на сім годин, то в семи годину слід на столі з чистими руками і серветкою на клапці. Якщо є виделка і ніж, то дитина опанує це з дитинства. Якщо ви не можете відволікати дорослих, то діти будуть концентруватися в дитячій зоні і не турбуватимуться. Це сцена в дитячому садку, описаному Billon Karen:

«Що хтось почав ставити пальці в пластину, вони були настільки ж, але рішучо зупинилися. Стійкість, яка була надзвичайно рідкою, була зустрінеться з спокійною, але міцною стійкістю: пластина була просто залишена позаду. й

Чи можна ви уявити в російських сім'ях, які залишають з дитини? Ми готові співати пісні, танцювати і дозволити вам стояти на голові, до тих пір, поки дитяча вечеря і не послухає голод. Француженка не так звана: ви не хочете їсти за правилами, щоб ви не хочете їсти на всіх.

Французькі батьки не перевантажують дітей Вони не ходять з розуму в колах і додаткових класах і дозволяють провести свій дитячий день на навчання про світ і шукати інтереси. У той же час всі діти від 3 до 5 років йдуть до дитячого садка, де крім навичок читання та письма, діти повинні навчатися «накопичувати себе», «відкрити світ», навчатися «відчуття, уявляння, створення».

«У Франції» пише Карен Ле Біллон у французьких дітлах І ви можете - це не тільки відправляйте дітей до школи або університету для знань, але і настроювання хороших манер, звички і смаків. Мета полягає в тому, щоб підняти дитину дитини - дитина, яка знає, як бути ввічливими, має мануфактури і добре поводитися. В інших словах головною метою французьких батьків є виховання дитини, яка знає і дотримується неписаних правил французького суспільства.

Ця програма відрізняється від того, що ми звикли. Здавалося б, якщо дитина віком від 10 років не почала вивчати іноземні мови і ще не освоїла жодного музичного інструменту, то він чітко відстає за своїми однолітками.

У французьких будинках ви навряд чи знайдете гори іграшок на кухні, наповнені кубиками в вітальні або плюшевому поні посеред коридору. Діти натхненні: кухня призначена для їжі, ванна кімната призначена для водопідготовки, а місце іграшок - дитяча кімната. Вони безкоштовні, щоб зробити все з ними. Не можна ставити в ящики протягом місяця і не покласти в ящики. Такі схеми працюють у багатьох аспектах. Наприклад, в домашніх умовах дитина може носити що-небудь, але він повинен носити форму для школи. У відпустці можна залишити всю ніч, але на шкільні дні займіть перерви на десять.

«Точка стриманості не обмежує дитину», - пише Дракерман, «але створити передбачуване і зрозуміле середовище. й

У Франції слово «освічений» використовується, коли мова йде про покарання. Для батьківсько-часового зв’язку більш підходить для «виростання». Так само, як вони вирощують рослини, французьке поважають дітям. Забезпечити необхідний догляд, умови для розвитку і комфортного середовища, і все інше йде на звичайному режимі. Всім відомо, що якщо ви крапляєте бур'яни навколо квітки двічі, як часто, це не цвіте передчасно. Так з дітьми, незалежно від того, скільки ми докладемо зусиль, вони все ще будуть розвиватися як закладені природою. Ми просто повинні тримати їх в безпеці.

Джерело: domashniy.ru/