Не життєдіяльність дитини

Фото: www.dailymail.co.uk

Я тебе, не жити для дітей! Не тільки не потрібно, це шкідливо для них. Як багато зламаних долі, зламаних сердець, відступів і непорозуміння! Я бачу жінок, які роблять все для своїх дітей. А потім я бачу тих дітей, які дали все для. Видовище сумне. . й

Мама підняла ванію самостійно. Вона ніколи не одружилася, інвестувала все в сина, купила йому квартиру, оплачену за університет. Він став чудовим чоловіком, успішним. Прийміть його вже п'ятдесят. Він ніколи не був одруженим і не має дітей. Усе життя я спробував оплатити безплатний борт матері. Не працює.

Його батько працював день і ніч для дітей. Він мав великі плани, особливо для своєї дочки. Вона здатна. І він хотів, щоб бути лікарем. Збережено свій університет. І вона відмовилася. Вона бажала жити її життя. Різні. Хочу стати художником. Тоді батько спробував приміряти з нею і вказав її. Я врахував все там - скільки коштує її навчання, муси, одяг, харчування. Він зажадав, що гроші повертаються. Неважко сказати, Xyusha ніколи не побачила батька знову? За тридцять років з дня. й

Мати за Іра відмовилася від особистого життя. Після розлучення вона не ходила на датах, вона боїлася омолодити її дочку. Дочка виросла і не залишає її матері. Не можна їхати на дати. Ви навіть не можете думати про те, щоб залишити свою матір і піклуватися про своє життя. Яра сорок. Не був одружений. Без дітей.

Дуже добре були батьки Ігоря та Женя. Вони зробили все для дітей, все це може, і навіть що вони не змогли. Сім'я завжди здавалася дружнім, сімейним святом, святами. Тільки у всіх батьківствах вони втратили шлюб. Ніщо інше з'єднання. Вони живуть разом протягом тридцяти років, як мама і тато. І тоді, коли діти залишалися, вони просто розлучилися. Женья ще не може відновитися від цього найбільшого обману. вона триватиме, але вона не хоче одружитися. Я боїться повторювати ту ж сумну історію. Моя мама загинула дуже швидко після розлучення.

Гоша - пізня дитина. Він завжди був гойдалкою, прокинувся, навіть занадто багато. Щоб розповісти правду, його матір просто знеболюється чекаю на князі і вирішив мати дитину для себе. А потім вона вирішила, що через Джорджа всі її мрії будуть вірними. Вона спробувала зробити дитину продигією. Вивчав кілька мов, вирушив до багатьох кола, відіграв арфа. Моя мама була гордістю і завжди просила гостей грати. harp дуже екзотичний! Гаучера над сороком. Він розлучився. Його діти підняті іншою людиною. І Гоша не розуміє. Не знаю, що він хоче себе. Він не ставить дитину продигією. Він зламався і зламався. Він просто п'є зараз. До роботи, замість роботи і після. Мама не бачить її більше.

Чи є кілька таких історій, і багато з них весело і радісно? Коли дитина стає сенсом життя, це занадто важко для нього. Так само, як застрягти в кімнаті, яка буде проводитися в один день. Спочатку ви можете жити так, але поступово ви починаєте глухий. Щоб подихати в подібній любові і догляду.

І не тільки те, що ви живете в дикій природі життя протягом двадцяти років - або скільки - але більша частина часу, яку ви все ще повинні. Вони привозять вас вексель, незважаючи на те, що ви просто відвідали. Я хочу допомогти власникам, за свою ініціативу. Але коли ви приносите вексель на ці двадцять років, коли кожен подих спалив все всередині...

Далі існують варіанти. Дитина може оплатити ці рахунки назавжди. Як і Іра або Ванья - від оповідань на початку статті. Або організуйте протест – починайте пити, розбити всі зв’язки – як Гоша та Хюша. Рарелі - будь-який здатний зрозуміти і приймати це ставлення батьків. Прийняття і розуміння без самопочуття власного життя, власних інтересів.

Я тебе, не живу для дітей! Знайди різне значення в житті, знайти різне значення в материнці і батькові. Так що маленькі хлопчики і дівчата, які приходять на цю планету, не стають хостиками і жертвами своєї «чарівності» і охороною.

Нехай вони ростуть, як Бог буде. Скільки вони дають і які вони дають достатньо. Хтось має мільйони, і хтось живе «від Paycheck до Paycheck», які... Не варто вражати дитину і його виховання - що це, тобто.

Люблю чоловіка. Діти виростуть і він буде залишатися з вами. Ви можете надати дітям приклад відносин, тому вони хочуть сім'ї, дітей. Або ви можете дискурувати всі бажання, якщо ви обсесовані дитячими проблемами, ігноруючи потреби вашого чоловіка.

Люблю себе. Не забудьте про себе в гонці для щастя. Не дайте свою сукню для нового роботи. Не змінюйте косметолога для викладача. Якщо ви не подбаєте про себе, що можна подарувати іншим? Який приклад? Яка любов? Як?

Шукайте значення життя за шаром матеріалу. Якщо ви не хочете думати про це зараз. Духовна практика, релігія, молитва, читання Святих Списків. Ви можете вивести сили замість того, щоб витягти його з дитини.

Не живаю для дітей, я б'ю тебе. Коли я зустрічаю людей, які батьки дали все і ще більше, вона болить шукати їх в очах. Я знаю багато про себе і мій біль. Я бачу ці зв'язки, зламані серця, знеболені душі. У своїх очах є кришки. Біль, розпад, провин... Всім дітям, які хочуть любити своїх батьків. А потім вони просто не вижити...

Подаруйте дітям можливість дихати і жити. Потім вони можуть рости і розвиватися. Де вони повинні бути. Наша роль як батьки прості – вчасно, не закривати від сонця, захистити від шкідників. А потім дитина, як квітка, справляється і покаже все краще, що вже укладається в неї з вище.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/ne-zhivite-radi-detej/