459
Гігантський змія в експерименті не їсти людину
7 грудня глядачі телеканалу Discovery TV змогли побачити дуже ударний експеримент, який називається «Eat Alive». Суть цього експерименту стала спробою отримати гігантську анаконду, щоб їсти живу природничість Павло Росоли, яка добровільно стала вечерею для гігантської змії. Анаконда не хоче їсти вчений.
Про місяць до трансляції програми «Eat Alive» на повітрі (оригінально було призначено для мовлення в записі, не в прямому ефірі), канал Discovery випустили дві рекламніролики.
Оскільки творці експерименту захотіли переконатися, що після такого смертельного свята Павло залишиться живим, він розробив спеціальний захисний костюм (який можна прочитати про окрему статтю), здатний врятувати життя в шлунку змії і надати людині тригодинне постачання кисню.
Однак в галузі творці шоу і Павла Росоли не вдалося повністю перевірити рівень безпеки цього захисного костюма. У плановому експерименті не вдалося, так як анаконда не хоче ковтати людину, хоча костюм покривається свинячою кров'ю, так що людина в ній здавалася більш реальною преістю до змії.
Для перших 90 хвилин Eat Alive були науковці в Amazon, які шукають відповідну змію. Виявлено право кандидата, і всі глядачі з непритомним серцем чекали на кульмінацію експерименту. У фінальній половині години, однак, всі вони могли бачити, що анаконда прикус і странлінг Павло, не хочуть поковтнути його цілим.
На деякий момент в експерименті Природність підшлунав, як змія почала змочуватися навколо голови і намагатися розбити свої кістки в смертельній оберті.
«Змія була правою перед обличчям. Останнє, що я пам'ятаю є її рот широкий відкритим, говорить Paul Rosoli.
Я завжди думав, «З'їсти, їсти мене!» І я відчув, що мій костюм, починаючи від слицену. П'ятий на той момент, орієнтований на мене. Я відчував кров, що витікає з неї, і кістка почала відсмоктуватися, вигинаючи. Я вирішив зупинити експеримент, коли я зрозумів, що кісточка руки була про розбиття. й
Після виклику на допомогу, члени команди експерименту врятували Павло від загиблого обіцяння. Трохи пізніше, неперевершено висівають натуральність, додали, що якщо це не було спеціально розробленого захисного костюма, в кращому випадку він пережили перші десять секунд експерименту, тому потужна змія мала зчеплення.
Звісно, глядачі, ймовірно, чекають цього унікального експерименту, дещо розчарували його результатом, тому вони не відразу відмовилися бігти і ставити його на соцмережах:
«Я повернув мені дві години життя. Не їсти! "Чому не рахувати," "Що змія не буде їсти хлопця все?" Що таке підроблення? Я пішов на ліжко, Incredibly розчарував в шоу Eat Alive. Сісти перед телевізором протягом двох годин, щоб подивитися змійку лизати вершину цього хлопця?
Також цікавим є те, що раніше Павло Росоли та телеканал Discovery в цілому потрапив до лаванди критики різних організацій охорони тварин. ПЕТА (Народа для етичного лікування тварин) не залишається. Павло, в свою чергу, зазначив, що він навіть загрожував.
Щоб бойкот і порушити експеримент, активісти з питань охорони тварин навіть розмістили клопотання на сайті Change.org, який в підсумку зібрав 40 000 підписів, які вимагають заборони трансляції телепрограми «Все Живе». Але на той час були зібрані ці підписи, вже був проведений експеримент Анакони, і його організатори мали лише перемонтувати матеріал і транслювати його.
Зважаючи на те, що анаконда може постраждати за славу рейтингу каналу, що, на їх думку, творці цього «експерименту» хотіли піднятися. Однак Павло Росоли стверджує, що завдання було досить різним, а саме привернути увагу до проблеми зникнення лісів Amazon.
«Я особисто бачив руйнування дощу Amazon. І ми можемо бути останнім поколінням, щоб зберегти їх, Павло сказав.
«Ця проблема вимагає найсильнішої громадської уваги. Чи не їсти живим гігантом змії, що живе в лісах, тут найкращий спосіб шокувати людей і в кінцевому підсумку привернути увагу до місця? ?
По дорозі, на початку інтерв'ю, у відповідь на численні критики проти нього, природознавець заявив, що він ніколи не завдасть шкоди тваринам і анаконди зокрема.
Згідно з долею змійних консервистів, творці серії спробували заспокоїти, офіційно стверджуючи, що анаконда, яка взяла участь в експерименті, є живим, повністю здоровим і виділяється в дику.
До можливої радості розчарованого клімаксу експерименту, це уявлення про те, що їсть живого не було поставлено до кінця. Павло Росол поділився тим, що коли команда вчених шукала Amazon для відповідної змії для передачі, вони знайшли анаконду набагато більше, ніж той, що вони в кінцевому підсумку обрали. Імовірно, що науковці будуть повертатися до неї пізніше, а телешоу отримає стік.
Запис шоу «Eat Alive» можна переглянути нижче. Для тих, хто не знайомий з мовою, ми радимо вам чекати до 21 грудня, коли Discovery Channel Russia покаже цей експеримент з російським перекладом.
Discovery Channel - Eaten Alive - Повний Episode
Eaten Alive Anaconda Special Naturalist and wildlife filmmaker Paul Rosolie enters the belly of anaconda в спеціально створеному змія-стійкому костюмі. Paul Rosolie [великі волохаті кульки] використовує власний змійкий костюм, щоб ввести живіт анаконди.
Джерело: hi-news.ru
Discovery експеримент – як створити захисний костюм для живої вечері
Сонячна панельна ефективність досягає 40% вперше