6 товарів для витривалості на рівні світових спортсменів

У блозі Тім Ферріс (який повний успіх, ентузіазм і творчість, а також його книга, яка, ймовірно, вже читається всім), я знайшов посилання на суперпродукти для витривалості, рекомендованих Rich Roll, веганським спортсменом і чемпіоном світу Ultraman. Поділіться списком, що Багатий рекомендує – половина з них я не чув, і вони, ймовірно, не буде легко знайти, але все ж я знайшов на своїх полицях 6 товарів:

Турмерик - це недорога приправа, яку можна знайти в будь-якому ринку спецій, а завдяки якому приправа курей має характерний жовтий колір. Вважається одним з найбільш потужних протизапальних засобів і найсильніших антиоксидантів на планеті, завдяки куркуміну, діючого інгредієнта в ірмеріці.

При інтенсивному стресі фізіологічний стрес викликає запалення, яке в свою чергу запобігає відновленню м'язів. Чим швидше ви усуваєте запалення, тим швидше ви будете відновити після вправ. У довгостроковому терміні спортсмен, який включає в себе продукти, високі в антиоксидантах і з протизапальними властивостями в його раціоні, зможе більш інтенсивно навчати і ефективніше, при цьому в той же час занурення себе від підвищеної втоми, перенапруження і захворювання. Багатий воліє споживати турмерич з чайом, розчинивши 1⁄2 ложки в гарячій воді. Крім того, турмерик зручно додавати до супових бульйонів за золотистий колір.

Насіння абрикосу і вирощені квасолями (вони також розм'якшуються або золотими квасолями) Пригнічує розвиток ракових клітин. Обидва продукти мають одну річ в загальній: високий вміст вітаміну B17, ефективний при пригніченні пухлинного зростання. B17 не може бути магічним засобом для раку, але це може бути дешевим. З органічним і сирим насінням абрикосу (в кістці, багаті робить ранкові смузі, і пророщені насіння боби до рису.

Насіння Чіа також відомий як «найкращу їжу для бігунів». До складу повноцінного протеїну (всі представлені необхідні амінокислоти), високий вміст омега-3 жирних кислот, клітковина, антиоксиданти - які підвищують витривалість, підвищують кисневе поглинання і запобігають зневоднення. Вони також відмінні «повільні карбюри», які забезпечують безперервну енергію протягом тривалого періоду часу. Чиа зручно додавати в ранкову кашу або смузі як сніданок, а також можна зробити ягідну пудинг.
р.

Спіруліна є дуже концентрованим джерелом поживних речовин. Спіруліна - це зелено-блакитний водоростей, відомий як найвищий вміст білка будь-якої іншої їжі на планеті (на граму ваги). Дослідження показали прямий зв'язок між прийомом спіруліни і підвищеною витривалістю, а також швидке відновлення після інтенсивної підготовки. Також зручно додавати до розм'якшень для надпотужного значення.
замітка: як в цій банані і абрикосі - um, і я не плутаюся за кольором: Автор веганських рецептів від ohsheglows.com.

Чайний пупер

Це, мабуть, найдорожчий чай у світі (зі рідкісними сортами вартість до $ 350,000 за 250 грам). Але що робить Puer унікальний процес, за допомогою якого чайні листя ферментовані мікроорганізмами після висихання і старіння. Вважається, що мікробна активність в чайі пояснює переваги його здоров'я: зниження рівня цукру в крові, поліпшення метаболізму - все це сприяє зниженню ваги. У Росії в магазинах чаю досить доступні дешеві сорти пу-ерх з віком від одного року. Катерина Козакова

Джерело: пюре.blogspot.com