10 порад по часу

Загублений час ©

Тепер винайдені нові машини, а час не тільки не збережені, навпаки, час стає універсальним. Час для друзів, листів, дітей. В лісі немає часу думати і стояти, не замислюючись, слухаючи іржі листя і спів птахів. Час зникає кудись, стає менше і менше. Відстеження не більше розкоші, вони на будь-якій руці, але час не додано. І найголовніше, час розподіляється значно таким же чином, що це було два тисячі років тому: «Найбільшості наших життів витрачаються на помилки і погані справи; велика частина витрачається в бездіяльності, і майже завжди все життя в тому, щоб зробити неправильні речі. й

«Всі, O Lucilius, це не наша, але хтось інший, тільки час - наша власність», - написав Сенька. Природа розміщується в нашому розпорядженні тільки це вічно стоячи і неуважно, що крім того можна взяти з нас будь-яким, хто хоче. Люди не цінують час інших людей в будь-який час, хоча це єдине, що не може бути поверненим у всіх випадках. Ви можете попросити, що робити як вчитель? Я зізнаю, що я чиню, як люди, які є відпрацьованими, але акуратними - Я рахую за мої витрати. Я не можу сказати вам, що я нічого не втратив, але я завжди можу сказати вам, скільки я втратив і чому.

Консультація на час

1,1 км Перший, координатний. Під стресом важко підтримувати баланс. Ми допоможемо вам. Зробіть розклад.

2,2 км Отримати великий сміття. Порядок в голові безпосередньо залежить від замовлення на робочому столі. Щоденне обстеження.

3. У Життя. У ситуації тяжкого часу пам'ятайте, що може бути набагато гірше. Або напис на Соломоні кільце: "І це буде проходити." . . ?

4. У Перерозподіл навантаження. Або попередити, так як не можна робити все в короткий час. Визначте, що головне.

5. Умань Пам'ятайте, що будь-яка робота суперечить, коли її результат дивиться з результатом приємних наслідків. Просто покласти, це добре, щоб побачити ціль і мати стимул для дії.

6. Жнівень Не зайдіть на запис. Книга Guinness Records ще не зареєструвала справу, де людина може працювати 24 години на добу протягом декількох днів поспіль. Компанія Ceitnot не має на увазі, що ви повинні тримати в роботі довше і приїхати в офіс у вихідні дні. Але в суботу і неділю ви можете почати бізнес не на 9 ранку, але, скажеш, в нооні.

7. Скаргайтеся на своїх близьких. Це не ваша несправність, яку ви встигли. Сприяти їм в спокійному середовищі, які ви залежите від обставин на роботі протягом деякого часу. І не вирощувати на них, будь ласка.

8. У Неможливим є обійми - за горою оздобленої роботи піднімається наступна гора. Якщо ви не були на відпочинку в останні два роки, це не знак, що ви прагнете працювати, але це не має культури дозвілля. Або завантаживши себе роботою, ви свідомо уникнете інших соціальних або сімейних проблем. Або що у вас є комплекс неповноцінності, який ви робите, поставивши себе в постійний час. Будь-який з цих варіантів не добре для вас.

9. Навігація План майбутнього. Від часу, як від голодування, не можна різко виходити. Ви можете самі зателефонувати одержувачу. У своїй голові, або досить на папері, план наступних кроків, що полегшить перехід від часу до нормального робочого стану. У словах стародавніх, пам'ятають, що не просто зношують камені, але будувати їх.

10. час. В середньому час від одного тижня до трьох. Якщо це затримка, подумайте про те, що ви робите все, щоб запобігти нещасному випадку. Пам'ятайте, що ви не можете зробити це вчасно, ви не можете зробити щось інше.

Джерело: www.newacropolis.ru/magazines/4_2002/Pravda_o_poter_vrem/