Пара історії.

Іграшка

Після того, як заднявшись в дні DOS, на сітках з'явилася мука.
Спочатку дівчата спалахнули в привабливих позах (послухайте їх увагу).
Після цього, зважаючи на те, що гравець, нарешті, приглушений дівчатам, готовий піддаватися. Щоб видалити елемент одягу, потрібно натиснути кнопку. Для наступної, іншої, без пуску першого. Етк.
Десь між правою панчішкою і спідницею, гравець не має пальців, він випускає кнопки, продумує через раціональну складку пальців і починає знову.
В кінці, коли десята кнопка урочисто натискається і всі пальці міцно з'єднуються до клавіатури, замість довгоочікуваного ню природа з'являється напис: «Якщо навіть один ключ вийшов, форматування диска почнеться. й
Якщо це було вірно або ні, ніхто не хотів перевірити, так що зіткнення виникнуть дуже смішно: від простого пресування Знімання з носієм, щоб скуштувати з хорошою половинкою в пустому нічному будинку до тих пір, поки не зійшов сплячий годинниковик і врятував нещастя, витягнувши зазначений штепсель з розетки. Про копс.
Преамбле. У нас є стара компанія 3 людей, які ми йдемо, де ми не робимо. І, звичайно, один з нас не п'є через хворобу печінки, другий проковтнути, щоб пити на всіх, і я поодинці пити з двома недрами, якось не на всіх руках. В цілому, ми п'ємо тільки натуральний сік.
Ампула. Вечір. Ми вирішили відзначити проходження чергового іспиту, і тому купили два літри натурального соку, два бари і три склянки. Ми сиділи в одному з новостворених альтанок. Заливаємо склянку і насолоджуємо себе. Я даю лофа і хокінгливо сказати, "Імейн шасі копає вгору і давайте копати те, що ми п'ємо." Лога, напій. А потім я помітив, що два поліклініки дійсно приходять до нас і йдуть так повільно, аніж, ймовірно, відповідачі проти нас. Але я, як і інші два моїх друзів, повністю ігноруючи їх підхід, виконайте зрізи лофа. Ось вони нарешті приходять (Я в той момент навіть не шкодував, що я не повертався на dictophin, але скоріше камеру) і очі одного з них злегка тримають. І один з них (М) починає говорити.
Чи п'ятий сік?
Ми.
М, вашу паперову роботу.
Ми, віддаємо ноти, тут ви йдете.
Де ти живеш?
Ми прямо поруч з цим будинком.
Як бесіда пройшла, інший виглядав в наш пакет і очі дійсно почали рости більші і більші, навіть в темряві. Знаючи нічого, він починає шукати під столом і навіть дивиться в наступну крою. Тоді він дивиться на інший, чекаючи деякі пояснення того, що відбувається тут.
M-- які іспити?
Я, ми зробили.
- Доброго дня.
І вони починають рухатися так само, як повільно. Ми сидимо там і як тільки вони починають йти по куту, ми просто восени. Я відчув шкода для них. Але як виявилося, не було кінця.
Після пиття соку ми пішли в магазин для шоколаду (Я люблю цей фрукт). Після його покупки ми залишаємо магазин і починаємо їсти його повільно. І просто так ви думаєте, що ми знову зустрінемося з тими ж двома копсами. Чи не визнали нас, або вони думали, що нам було напою, і вони повернулися до нас.
Побачити очі! Я ніколи не бачив таких ляльок і здивовані копси в моєму житті! Вони стояли дуже довгий час і подивилися на нас, потім на куртку, потім один одному. Одна річ була на обличчі: люди перестали пити. Як жити?
І один з них йде, "Вразіть його, Санйок, цей район". Якщо я даю дівчатам носити луки замість наркотичних наркоманів увечері, я буду п'яти себе. Чи не ми розповімо, як ми спинилися? Ми навіть дивилися, якщо ми знову зустрілися з хапами та крапками.