Ерік Шмідт, Роботи Твої друзі

Компанія «Ерік Смідт» хоче дізнатися, що роботи є вашими друзями. І це важливе бажання, враховуючи те, що колишній генеральний директор Google сильно бере участь у розробці найсучасніших систем штучного інтелекту світу, від самосусідних автомобілів для прогнозування пошуку Google. Компанія нещодавно відкрила власну лабораторію робототехніки.

І в той час як Сам Шмідт визнає, що сидячи в самосувній машині є не найприємнішим досвідом, він також вважає, що всі ці страхи, які машини вкрадають робочі місця і готуються прийняти по всьому світу, переповнені.

"Це стосується досить нормальної, - розповів про події «Фінансових Times Innovate America» у вівторок. Вони також дещо помилкові.

За словами Шмідта, люди завжди лякалися можливістю машин, що приймають по всьому світу протягом століть.

«Згадайте історію ткацтва. Він змінив все, але я думаю, що ми абсолютно звикли до механізованих способів виготовлення одягу. У минулому економіка проголосила за прийняттям цих нових технологій. Є багато доказів, що коли комп'ютери приходять разом, зростає заробітна плата. Є багато доказів, що люди, які працюють з комп'ютером, платні більше, ніж ті без. й

Реальна загроза, відповідно до Шмідта, є те, що системи освіти по всьому світу не навчаються студентам навички роботи з інтелектуальними машинами. Ми повинні турбуватися про поліпшення системи освіти і стимулювання глобально, щоб підготувати людей до цього нового світу, щоб вони могли максимізувати свій дохід.

З усім, що сказав Шмідт також зазначив, що машини набагато більш примітивні, ніж люди можуть уявити. Щоб довести це, він пояснив експеримент, який проводився Google кілька років тому, коли вчені компанії розробили нейромережу і захопили його 11,000 годин YouTube відео, щоб побачити, що це може навчитися без будь-яких препаратів. «Знайди концепт кота», – зазначив Шмідт в тон розчарівного батька. Я не знаю, що сказати про це, крім того, це все наше. Шмідт не змінює роль оператора людини в нашому світі технології.

Звісно, Шмідт є відмовою в кишенні таких повідомлень у світі. Штучний інтелект – основа сучасних та майбутніх технологій Google. Якщо компанія хоче зберегти своє обличчя, потрібно переконувати громадськість, що її винаходи «не буде зло».

Джерело: hi-news.ru