351
Як зупинити пиття кави і що таке кофеолізм
Кофеїн є дуже непристойним засобом. Після закінчення його дії ви не можете сподобатися, як ви відчуваєте, і як залежите від нього.
Ось чому ви хочете кинути каву:
Ви потієте більше.
Ви нервуєте без причини.
Ти завжди тиристий.
Ви відчуваєте, що ваш розум стає німим, стає менш чутливим до ваших оточень, стає менш винахідливим.
Вам важко відпочивати і заспокоїти.
Ви можете відчути головні болі через відсутність кофеїну.
Ви можете піти в стаціонар, якщо пити багато кави.
Кава має високу кислотність
Кофеїнові маски нашого істинного фізичного та емоційного стану.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
У певній точці, ви можете закінчити свої любовні відносини з кавою. Як зробити це? Відповідь полягає в перебудові Ваших звичок. Для початківців намагатися відірвати з кави протягом двох тижнів, потім додати ще два тижні і ви можете повністю відмовитися від вживання.
Ось чотири способи, які ви можете почати і знайти відповідні заміни, щоб допомогти вам зламати вашу кавову залежність:
Випи – Замінити каву з чайом. Пийте чорний чай протягом двох тижнів в період переходу. Потім, з часом, переключіть до здорових напоїв, як свіжовичавлений сік і лимонна вода. В результаті вам сподобається ароматний трав'яний чай.
Замініть думу «Я хочу залишатися оповіщенням і повною енергією» з «Я орієнтований на даний момент, і я маю достатню кількість енергії в цей момент, щоб бути міцним і уважним». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я сильний і здоровий, і мій розум гострий, ніж раніше.
Хати – Замінити емоційну потребу “заїжджати чашку кави” взяти перерву з середовищем отримання, розтягування, випити склянку води, і вживати деяких сирих мигдаль. Як і будь-яку іншу звичку, її можна замінити здоровим.
Потрібні клопоти – Замініть помилкову потребу в «підігріві» з поінформованістю та доглядом за тілом. Дізнайтеся більше про ваше тіло.
Що мені потрібно зараз? Нерідко замість «Я потрібна кава», ми отримуємо наступні відповіді: «Я потрібна вода, тіло зневоднена», «Я повинен йти до місця раніше», «Я потрібно п'яти хвилин, щоб закрити очі і коригувати», «Я повинен вийти і ходити по,» «Я з'ївся занадто багато на обід. й
Перші два тижні будуть найважчішими. Ви відчуєте шини без видимих причин. Але, як тільки через два тижні, ви починаєте відчувати більше оповіщення, бажання пити каву знизиться.
Але якщо ви не змогли витримати такий тривалий час вперше, не варто занадто строгий з собою. Ваша перша спроба кинути каву не може після того, як ви витрачаєте багато часу на себе. Але другий обов'язково буде успішним.
Після того, як ви робите цю невелику зміну вашого життя, ви помітите багато позитивних речей. Ви знайдете справжній джерело енергії. Ви відчуєте себе здоровіше, ви будете звільнені від залежності від кави. Я не намагаюся продемонструвати вам кинути каву, я просто обмінюсь досвідом з вами. Якщо ви занадто радикальні, щоб відмовитися від кави, але ви насправді зацікавлені в спробі його, ви можете просто порізати на неї або поступово замінити його альтернативними напоями, які я дав вам вище.
Джерело: justpost.com.ua