Чи можна обсмажити гриби без кипіння?

З усіх грибних страв я віддаю перевагу смаженим грибам. Крім того, без попереднього кипіння. Не секрет, що варені гриби стають м'якими, слизькими і втрачають свій смак, а точніше, дарують їй бульйону, який хороший для супу, але, атлас, зіпсує смак самих грибів. Я зустрінемо, що ми будемо говорити про гриби, зібрані особисто, і знаючи.

з трас, на глибині Московських лісів. Звичайно, це справедливо сказати,

що в передмісті немає абсолютно чистого місця: троянда вітрів, заводів. Але немає світу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми дихаємо те ж саме повітря, як троянда.

Вітер з найближчого курця... Однак я не наполягаю будь-яким чином, просто

Я говорю про те, як я жити і що я їсть. І що не їсти...

Так, протягом десятиліть я збираюся без кипіння і їжі.

гриб

свінгери

субтитри

вершкове масло

фокси

шампіньйон

парасолька

бджільництво

сировина

Те ж саме стосується свого родича, парасолька гриба. Але тут одна шапка досить для сковорідки. Однак дуже сильно відрізняються грибами і парасольками. Щоб годувати одну грибку, навіть дуже великий, вся родина не досягне успіху.

Опефа

Підопи легко. Головне, щоб навчитися відрізняти свої зубчики, і не пропустити хвилі. Невеликі, особливо дрібні, не можуть бути очищені. Незважаючи на те, що традиційно ми збираємо опофони на зиму (марину), але при смаженні вони добре, тому що вони ароматні, міцні і не дуже розмішують.

В останні роки я відмовилася від смаження сирого м'яса. Через те, що серед них часто поставляються каустичні печіння. Легко горять сирі зуби не отруйні, але грибний пан може зіпсувати. Щоб відрізнити сирий зуб з каустичної печіння від гідного можна лише прикусити кожну грибну сиру. лаціна. Але якщо відварити їх (коротко), додайте сиру цибулю, сіль і соняшникову олію - ви отримаєте незабутній салат з сирого м'яса. І не вірно, що сирий зуб без смаку і використовується тільки для маси. І намагатися не заважати інших грибів!

Хто пішов?

Які гриби повинні бути варені перед рукою? Звичайно, локони і лінії, свині. Блайт (синій) також краще варити, хоча вони не смертельно і без готування. Латвки, кози в принципі не можна варити, але їх легко плутають з дубами.

За лаштунками були також гриби, які вимагають замочування: хвилі, чорносливи, вантажі тощо. Але це ще одна історія.

Він також намагався використовувати неочищені смажені дубові куртки (синій). Я не рекомендую. І в смарт-книжках, які маркуються, вимагають попереднього кипіння.

Білі гриби гарні в будь-якій формі, потім білі. У смаженій формі вони не поширюються, ніжка набуває красивого золотистого кольору. У старих грибах трубчастий шар шапки можна зняти. Важкий білий гриб, щоб кинути його, це жито, я така гриба, щоб висохнути на сонці - черв'яки в цьому випадку залишають його на власній кілька днів.

Пухка, мокра коса траншея, яка на тонкій нозі, абсолютно нешкідлива, але може зіпсувати консистенцію грибного обсмаження. Добре, черв'яки не прикрасять вашу страву. У худих грибах при цьому можна зняти трубчастий шар шапки з такої підбірки.

Пляшки, підсіновики і білі не повинні плутати з рожевою підницею (жовчні гриби).

Оливи для смаження також не потрібні. Але з ними потрібно терпіння – немає втечу від очищення. Я повторю: краще очистити масло перед миттям, при цьому шапка висохне і не слизьке. У сезоні складно провести і зупинитися вчасно. Але варто, так як масла не переносять транспортування і зберігання.

Фокс Фокс є одним з моїх улюблених грибів. Завдяки неповторному смаку, кольору, консистенції та неглибокості. Замовити дзвінок Цього року зрізавши лисицю, несподівано знайшов великий черв'як в ньому - черв'як! Що робити? Я повинен випустити його в гранату. chanterelles швидко обсмажити, тому я відправляю їх до загального пана з затримкою. І я ріжу більших, я варю менших.

Справжній дикий шампіньйон смакує не всім, як можна купити в магазині. Страви з придбаних грибів рекомендується за сезон з подрібненим сушеним лісом гриба. Дикий шампіньйон порадує всіх. Якщо є більше двох грибів уловлювачі, я віддаю перевагу обсмажувати їх окремо, щоб неповторний смак не втратив.

Джерело: Sadovos.ru/my-forest/gribyi/mozhno-li-zharit-gribyi#ixzz3L1VMalF1